ASAYİŞ - 28 Nisan 2024 Pazar 19:17

Karakol komutanı trafik kazasında hayatını kaybetti

A
A
A
Karakol komutanı trafik kazasında hayatını kaybetti

Çorum’un Kargı ilçesi Hacıhamza Köyü Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş Oğuzhan Tombuloğlu, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.


Hacıhamza Köyü Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş Oğuzhan Tombuloğlu (31) yönetimindeki 19 ACG 624 plakalı otomobil, D100 karayolu Hacıhamza köyü Sarıkaya mevkiinde şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Tombuloğlu, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Üstçavuş Tombuloğlu için Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum İl Jandarma Komutanı Albay Naim Çetinkaya, Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay katıldı. Vali Dağlı, Oğuzhan Tombuloğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve jandarma teşkilatına başsağlığı diledi.


Tören sonrasında Jandarma Astsubay Üstçavuş Oğuzhan Tombuloğlu’nun cenazesi memleketi Samsun’a uğurlandı. Tombuloğlu, Samsun’da gözyaşları arasında toprağa verildi.



Karakol komutanı trafik kazasında hayatını kaybetti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Doğubayazıt’ta 5 bin meyve ağacının bulunduğu bahçe bungalov evleri ile turistleri ağırlıyor Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde ot bile yeşermeyen bölgede kurulan 5 bin ağaçlı meyve bahçesi, bölgenin yeni cazibe merkezi oldu. Piknik alanları, bungalov evleri ve balayı evleri ile turistleri ağırlayan bahçe, Ağrı Dağı’na tırmanış yapan dağcıların da mola yeri oldu. Ağrı Dağı’nın eteklerindeki Örtülü köyünde 33 dönümlük arazide yaklaşık 5 bin meyve ağacının bulunduğu bahçe, Ağrı Dağı ile birlikte kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Bahçedeki piknik alanları, çocuklar için oyun parkı, bungalov evler ve balayı evleri ise hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin tırmanmak için uğradığı Ağrı Dağı’nın eteklerindeki meyve bahçesi, artık önemli bir mola noktası haline geldi. Girişimci Abdulkadir Ardin, çocukluk hayalini Ağrı Dağı’nın eteklerindeki çorak arazide gerçekleştirdiğini belirterek, "Değişik meyve çeşitlerinin yer aldığı bahçemiz herkesin ilgi odağı oldu. Kentin gürültüsünden uzakta doğayla iç içe zaman geçirmek isteyenlerin mekanı oldu. Organik ürünlerin tadına bakarak aileleriyle zaman geçirmek isteyenleri bahçemize bekliyoruz" dedi. Ot bile yeşermeyen topraklarda su çıkartarak projeye başladığını dile getiren Ardin, "Turistik Doğubayazıt ilçemize bir cazibe merkezi kazandırdık. İshak Paşa Sarayı başta olmak üzere kentin değerlerini ziyarete gelen turistler ile Ağrı Dağı’na tırmanan dağcıların mola yeri olduk. Burada dinlenip güzel vakit geçiren misafirlerimizin yanı sıra evlenen çiftlerimize de doğayla baş başa balayı imkanı sunuyoruz" diye konuştu.