YEREL HABERLER - 01 Mart 2012 Perşembe 16:40

EGESEM GENÇLERİ BİLİNÇLENDİRİYOR

A
A
A
EGESEM GENÇLERİ BİLİNÇLENDİRİYOR

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) İzmir’de büyük bir işbirliğine ev sahipliği yapıyor. 2010 yılından bu yana Eurodesk’in temas noktası olarak gençlere hizmet veren EGESEM, Avrupa fırsatları hakkında gençleri bilinçlendirmeye devam ediyor.
Bu kapsamda EGESEM tarafından gönüllük konusunda farkındalığın arttırılmasını hedefleyen bir toplantı gerçekleştirilecek. Katılımın ücretsiz olacağı toplantı 5 Mart 2011 tarihinde saat 18.00’de EÜ Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak.
Toplantıda ağırlıklı olarak gençlerin yoğun ilgi gösterdiği “Eylem 2: Avrupa Gönüllü Hizmeti” konusu aktarılacak. Gençlerin, Avrupa fırsatları ve Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamındaki “Gönüllülük” anlayışı hakkında bilgilendirileceği toplantıya İzmir’de gönüllü faaliyetler gerçekleştiren kuruluşlarda katılım sağlayacak. Toplantıda Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çiğli Eğitim Vakfı Park Yöneticisi Elif Türkmen Türkiye’de Gönüllülük ve İzmir’de TEGV hakkında; İzmir Büyükşehir Belediyesi Gönüllü Takımı Abla- Ağabey -Kardeş Proje Yürütücüsü Gülşah Batmaz’ da Gönüllülük ve İzmir’de Gönüllü Faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir