YEREL HABERLER - 21 Mart 2012 Çarşamba 09:31

TÜRK EОİTİMSEN ŞEHİTLERİ UNUTMADI

A
A
A
TÜRK EОİTİMSEN ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki sendika yönetim kurulu üyeleri şehit mezarlarını ziyaret ederek Yasin-Şerif okudular.
Avanos İlçesi Mahmatlar Beldesi`ne giderek şehit mezarlarını ziyaret eden Türk Eğitim-Sen yönetim kurulu üyeleri, kabristandaki şehitlerin mezarlarına ay yıldızlı bayrağı simgeleyen kırmızı beyaz karanfilleri bıraktıktan sonra dua etti.
Şehitlerin sadece 14-20 Nisan Şehitler Haftası`nda anılarak mezarlarının ziyaret edildiğini belirten Şube Başkanı Mustafa Uğur; ``Bu devlet için, bu millet için gözünü kırpmadan canını vermiş olan memleketimizin aziz evlatlarına çıkmak, vefa örneği göstermek hepimizin boynunun borcudur. Şehitlerimizi anmak için belirli bir haftaya bağlı kalıp kalan zamanlarda şehitlerimizi unutmak tarihimize bir ihanettir`` dedi.
Hakkari`nin Çukurca ilçesinde 2010 yılında teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Turgay Yılmaz`ın mezarını da ziyaret eden sendika yönetim kurulu üyelerine Mahmatlar Beldesi Karacauşağı Köy İmamı Abdullah Sümbül`de eşlik etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir