ASAYİŞ - 23 Mart 2012 Cuma 16:07

TELEVİZYON BİNASINDA HIRSIZLIK

A
A
A
TELEVİZYON BİNASINDA HIRSIZLIK

Denizli`de, kimliği belirsiz kişi veya kişiler yerel DEHA TV binasına girip iki televizyon ve bir laptopu çaldıktan sonra muhasebe servisindeki evrakları ateşe verip kaçtı.
Olay, dün gece meydana geldi. Altıntop Mahallesinde bulunan DEHA TV binasına çatıdan girdikleri tahmin edilen kişiler, duvarda bulunan 2 LCD televizyon ile haber merkezindeki bir laptopu aldıktan sonra, muhasebe servisinin kapı camını kırarak içeri girdi. Burada bazı evrakları ateşe veren zanlılar yine aynı yoldan kaçtı. Sabah işe gelen televizyon çalışanları şaşkına döndü. Binanın içerisinden duman geldiğini gören çalışanlar hemen üst katta bulunan muhasebe servisine çıktıklarında odadaki yanan eşyaları
söndürdüler. Daha sonra diğer servislere bakan televizyon çalışanları, duvardaki 2 LCD televizyon ve bir laptopun çalındığını farketti.
Olayın ardından polis ekipleri televizyon binasına gelerek parmak izi çalışması yaptı. Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar da televizyon binasına giderek çalışanlara geçmiş olsun dileğinde bulundu, çalışmaları yerinde inceledi.
DEHA TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Altıntaş, sabah çalışanların işe geldiğinde bina içinde duman olduğunu farkettiklerini belirterek şöyle konuştu: "Kokunun muhasebe servisinden geldiğini farkedince odaya girdiler. İçeride bazı evrakların yandığını görünce önce onları söndürdüler. Kapının camının kırıldığını ve içeri girildiğini farketmişler. Odada bulunan LCD televizyonun olmadığını gördüler. Diğer odadaki LCD televizyonu da söküp götürmüşler. Hırsızlık olduğunu düşünüyoruz. Çünkü, iki televizyon ve bir
dizüstü bilgisayarımız çalınmış. Arkadaşlarımız sabah işe gelince böyle bir tabloyla karşılaştığında ister istemez tedirgin oldu. Bir süre işimizi yapamadık"
Olayın şaşkınlığını ve üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Ömer Altıntaş, "Polis ekipleri gelip parmak izi ve diğer araştırmaları yaptılar. Çevredeki güvenlik kameraları görüntüleri inceleniyor. İnşallah bunu gerçekleştirenler kısa zamanda bulunur" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir