YEREL HABERLER - 02 Nisan 2012 Pazartesi 15:08

NARMAN`DA POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAN BAОIŞI İLE BAŞLADI

A
A
A
NARMAN`DA POLİS HAFTASI  ETKİNLİKLERİ  KAN BAОIŞI İLE BAŞLADI

Narman İlçe Emniyet Amirliğince Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yılı kutlamaları çerçevesinde kan bağışı etkinliği düzenlendi.
İlçe Emniyet Amirliğinin talebi üzerine Erzurum Kızılay Kan Toplama Merkezinden gelen 1 doktor, 4 hemşire ve 1 donör kazanım uzmanı, bağışta bulunanlardan kan aldı.
Dr Hüseyin Bekmez kontrolünde gerçekleştirilen kan bağışına personelin haricinde vatandaşlarında yoğun ilgisi olduğu dikkatlerden kaçmadı.
Narman İlçe Emniyet Amirliğinde Komiser Sebahattin Özbek ise polis haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılan kan bağışı hakkında şunları söyledi:
``Türk Polis Teşkilatının 167 kuruluş yıl dönümü olaması nedeniyle acil ve devamlı toplumsal bir ihtiyaç olan kan bağışına dikkat çekmek için böyle bir kampanya düzenledik. Verebileceğimiz bir ünite kanla belki bir hayat kurtaracağız. Kampanyaya halkın katılımının yüksek olması bu bilincin toplumumuza yerleşmiş olduğunu gördük. Bu bizleri sevindirdi tüm personelime ve katılan vatandaşlara teşekkür ediyorum``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen "Mahzen-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüphelinin yakalandığını açıkladı. "Ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız" diyen Bakan Yerlikaya operasyonlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Kocaeli merkezli İstanbul, Tekirdağ, Bitlis ve Aksaray olmak üzere 5 ilde düzenlenen “Mahzen-43” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, rüşvet, yağma ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu: 3 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişeğe el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizlerle."