MAGAZİN - 25 Aralık 2022 Pazar 17:08

Ünlü saç tasarımcısı Hasan Hüseyin Yılmaz yeni şubesini açtı

A
A
A
Ünlü saç tasarımcısı Hasan Hüseyin Yılmaz yeni şubesini açtı

Eskişehir’de ikinci şubesinin tanıtımını yapan ünlü saç tasarımcısı Hasan Hüseyin Yılmaz, görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Eskişehir’de ikinci şubesinin tanıtımını yapan ünlü saç tasarımcısı Hasan Hüseyin Yılmaz, görkemli bir açılış gerçekleştirdi.


Eskişehirli saç tasarımcısı ve kuaför Hasan Hüseyin Yılmaz, yoğun bir katılım ile yeni şubesinin açılışını yaptı. Saloon HY adlı işletmesiyle hizmet veren ünlü saç tasarımcısı Yılmaz, şehrin yeni bakım merkezi için görkemli bir açılış gerçekleştirdi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve dostları bu özel günde ünlü saç tasarımcısı Yılmaz’ı yalnız bırakmadı. “Joker” mahlası ile bilinen ünlü rap sanatçısı Mete Erpek de şarkılarıyla açılışa renk kattı.



“Sektöründe olması gereken her şey burada mevcut”


Yeni şubesini açmaktan çok mutlu olduğunu belirten Eskişehirli kuaför Hasan Hüseyin Yılmaz, “Yaklaşık 18 senedir bu sektörün içindeyim, çıraklıktan geldim. Bugünleri görmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Kuaförlük ve güzellik sektöründe olması gereken her şey burada mevcut olacak. Cilt bakımından lazer epilasyona, protez liftinginden kirpiğine, kadın kuaföründen erkek kuaförüne her şey burada. Yaklaşık 540 metrekare bir salona sahibiz. 300 metrekaresi kapalı 240 metrekaresi teras alanı. Allah nasip ederse 30-40 kişi çalışmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde neler olacak hepimiz göreceğiz” dedi.



“Hasan kardeşimiz kendini aşmış”


Açılışta konuşma yapan AK Parti Harun Karacan ise, “Bugün Hasan kardeşimizin ikinci mutluluğuna şahit olmak için buradayız. Ben Atatürk Bulvarı’ndaki yeri açtığında da mutluluğuna şahit olmuştum. O zaman tabi daha heyecanlıydı ama şimdi baktık ki Hasan kardeşimiz kendini aşmış. Sizler de gezmişsinizdir, beni de gezdirdi. Farklı bir iş yeri, farklı bir heyecanla kendisinin de emeğine, düşüncesine sağlık” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Yeni yıla balkonda mahsur kalarak girdi Aydın’da yeni yıla ev temizliği yaparak giren yaşlı bir kadın, çamaşır asmak için çıktığı balkonda kapının rüzgarla kapanması üzerine mahsur kaldı. Dondurucu soğukta saatlerce mahsur kalan kadının imdat çağrısını duyan komşuların ihbarı ile adrese gelen polis ekipleri yaşlı kadını çilingir yardımı ile kurtardı. İlginç olay Aydın Efeler ilçesi Veysipaşa Mahallesi 1632 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın zemin katında yaşayan Emir Ayşe Şadan, gece yarısı çamaşır sermek için evin balkonuna çıktı. Çamaşır serdiği sırada bir anda rüzgarla balkonun kapısı çarpıp kilitlenince yaşlı kadın buz gibi havada balkonda mahsur kaldı. Kendi çabaları ile uzun süre balkon kapısını açmaya çalışan yaşlı kadın, soğukta donmaktan korkunca gece yarısı bağırıp üst kattaki komşuları uyandırarak yardım istedi. Yaşlı kadının yardım çağrılarını duyan komşuları durumu 112 Acil Servis’e ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, evin balkonuna itfaiye aracı ile ulaşmanın mümkün olmadığını görünce bölgeye çilingir çağırdı. Gece yarısı adrese gelen çilingir, evin arkasından da sürgülü olan kilitli demir kapısını uzun uğraşlar sonucu açarak buz gibi havada saatlerdir balkonda mahsur kalan kadını kurtardı. Yeni yıla mahsur kaldığı balkonda girip saatlerce soğukta beklemek zorunda kalan Emir Ayşe Şadan, kendisini kurtarmak için seferber olan polis ekipleri ve komşularına teşekkür edip verdiği rahatsızlıktan dolayı da özür diledi.