POLİTİKA - 23 Mayıs 2024 Perşembe 23:03

Milletvekili Hatipoğlu’ndan yağmur sonrası belediyeye tepki

A
A
A
Milletvekili Hatipoğlu’ndan yağmur sonrası belediyeye tepki

Eskişehir’de etkili olan sağanak sonrası yollar göle dönerken, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu altyapı yetersizliğine tepki gösterdi.


Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, yayınladığı mesajında Eskişehir ve çevre illerinde sağanak yağmur yağışı konusunda uyarıda bulundu. Öğleden sonra etkili olan yağmur kent trafiğini adeta felç ederken, sokaklar göle döndü, vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, kentte yaşanan yağmur kaynaklı aksaklıkların görüntülerini kullanarak sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımında, gelişmişlik ve modernliğin dekorlardan ibaret olmadığı vurgusunu yaparak, "en ufak yağmurda ucuz makyajımız akıyor" diyen Hatipoğlu, “Gelişmiş, modern, çağdaş şehirciliğin kentin üzerine serpiştirilmiş birkaç dekordan ibaret olmadığını artık anlamamız lazım. Çok uzun yıllardır süren ‘seçmen altyapıyı görmüyor’ politikası, çok ama çok üzülerek söylüyorum bizi her fırsatta mahcup ediyor. Avrupa kentiyiz diyoruz, basit yağmurlar bile ucuz makyajımızı akıtıyor. Hepimiz için gerçekle yüzleşme vakti geldi kıymetli hemşehrilerim. Büyük bir hızla altyapımızı yenilememiz ve şehir planlamamızı en baştan ele almamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.



Milletvekili Hatipoğlu’ndan yağmur sonrası belediyeye tepki

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Babalar Günü’nde eşine kendi ürettiği aracı hediye etti Tokat’ta Babalar Günü’nde Melike Arslan, 2 yaşındaki kızı Lina ile birlikte hazırladığı özel bir hediye ile eşine unutulmaz bir sürpriz yaptı. Tokat’ta Babalar Günü, unutulmaz bir sürprize sahne oldu. Melike Arslan, 2 yaşındaki kızı Lina ile birlikte hazırladığı özel bir hediye ile eşi Cengizhan Sefa Arslan’ı duygulandırdı. Melike Arslan, uzun süredir üzerinde çalıştıkları aracın anahtarını Babalar Günü’nde eşine teslim etti. Cengizhan Sefa Arslan, eşi ve küçük kızı Lina’nın bu özel günde kendisine hazırladığı sürpriz karşısında büyük bir mutluluk yaşadı. Arslan ailesinin birlikte ürettiği araç, Babalar Günü’nün en anlamlı hediyesi oldu. Melike Arslan, "Eşim Cengizhan, her zaman ailesine ve çocuklarına düşkün bir baba. Ona, sevgimizi ve minnettarlığımızı göstermek için Lina ile birlikte böyle bir sürpriz hazırlamak istedik" dedi. Aracın yapım sürecinde Lina’nın da küçük katkıları olduğunu belirten Melike Arslan, "Lina da bu süreçte bizimle birlikteydi ve onun da katkılarıyla bu özel hediyeyi tamamladık" şeklinde konuştu. Cengizhan Sefa Arslan ise, "Bu benim için en özel ve en anlamlı hediye oldu. Eşime ve kızıma çok teşekkür ediyorum" diyerek duygularını ifade etti. Tokat’ta yaşanan bu anlamlı olay, Babalar Günü’ne farklı bir renk kattı ve sosyal medyada da büyük ilgi gördü.