ÇEVRE - 10 Ekim 2023 Salı 15:57

Beykent’e bir park daha kazandırıldı

A
A
A
Beykent’e bir park daha kazandırıldı

Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan, toplam 5 bin 172 metrekare alan üzerine inşa edilen ve vatandaşlara sosyal ve sportif alanlarıyla katkı sağlayacak olan Beykent Semt Parkı açıldı.


İlçedeki yeşil alan miktarını her geçen gün artırmayı sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Beykent Mahallesi’ne bir park daha kazandırdı. Yaptığı parklarla halkının sosyal ve sportif yaşantısına önemli katkı sağlayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bu yöndeki çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı. Yaşanabilir kentler sıralamasında Şehitkamil’i ve Gaziantep’i yukarıya taşımayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Fadıloğlu, hedeflerini yaptıkları planlamalarla adım adım gerçekleştirdiklerini kaydetti.


Beykent Semt Parkı’nın toplam 5 bin 172 metrekare alana sahip olduğu bilgisini veren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, parkın içerisinde; 448 metrekare çocuk oyun alanı, 180 metrekare fitness alanı, 1 adet basket sahası, 330 metre yürüyüş yolu ve otopark bulunduğunu söyledi.


Vatandaşlarımız bu parktan en iyi şekilde faydalanabilecek


Yapılan park ile ilgili değerlendirmede bulunan Beykent Mahalle Muhtarı Bülent Ertenlice, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize bu yeni parkın kazandırılmasından dolayı öncelikle Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Mahallemiz, hızla büyüyen ve gelişen bir mahalle konumunda olduğundan dolayı ihtiyaçları da gün geçtikçe artmaktadır. Tabii, Şehitkamil Belediyemiz tarafından ihtiyaçlarımız her zaman gideriliyor. Mahallemizde parka ihtiyacımız vardı. Sağ olsun durumu Başkanımıza illettik ve Başkanımız da yaptıkları incelemelerin ardından kısa bir süre içerisinde yapımına başlanan parkımız, tamamlanma aşamasına geldi. Etrafı otopark ile çevrili olan parkımızda; 1 adet basketbol sahası, çocuk oyun alanları, spor aletleri, yürüyüş parkurları, oturma bankları, yeşil alanları bulunuyor. Vatandaşlarımız bu parktan en iyi şekilde faydalanabilecek. Ben, parkımızın tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Beykent’e bir park daha kazandırıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şanlıurfa Güneydoğu derbisinde gülen taraf Şanlıurfa oldu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Engelliler Spor Kulübü, Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nin 18. haftasında sahasında Gazişehir Gaziantep’i 67-51 mağlup etti. Güneydoğu derbisi niteliği taşıyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Engelliler Spor Kulübü ile Gazişehir Gaziantep arasındaki müsabaka, Karşıyaka Spor Salonu’nda oynandı. Ligde 26 puanla 7. sırada yer alan Şanlıurfa temsilcisi, zorlu mücadelenin ilk devresini 38-26 önde bitirdi. İkinci yarıda da iyi bir performans ortaya koyan ev sahibi takım, seyircisinin desteğiyle maçı 67-51 kazanarak, Güneydoğu derbisinin galibi oldu. "Haftalardır bu maça hazırlanıyorduk" Maçın ardından açıklamada bulunan Teknik Direktör Metin Dinçol, "Haftalardır bu maça hazırlanıyorduk. Zor bir maçtı. Antep her zaman bize karşı sert oynamıştır, biz de onlara karşılık verdik. Bizim üst sıralarda yer alabilmemiz için bu maçı mutlaka almamız lazımdı. O yüzden hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Bunu da sahaya yansıttık ve bir takım oyunu oldu. Taraftarımız da geldi, onlara da çok teşekkür ediyoruz. Tüm takımı kutluyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne de hayırlı olsun. Hedefimiz öncelikle ilk 8 takım arasında kalmak. Daha sonra da üst sıralarda olup avantajlı bir duruma geçmektir. O yüzden her maç çok önemli, bundan sonraki maçları da inşallah bu havayla kazanırız, üst sıralarda yer alırız" dedi.
Trabzon Günay Güvenç: "Bunun cevabını şampiyonluk kutlamalarında vereceğiz" Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olayların cevabını şampiyon olduklarında vereceklerini belirterek, Uğurcan Çakır’a yapılanları kınadı. Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından sarı-kırmızılı kaleci Günay Güvenç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güvenç, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek, "Zor bir deplasmandı. Taraftar baskısı vardı. Trabzonspor’un büyük hedefleri var ve iyi bir konumdalar. Özellikle ilk yarıda istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Trabzonspor bizden daha çok istedi ve bu da maçın sonucuna yansıdı" dedi. Saha dışı yaşanan olaylara da değinen Günay Güvenç, "Beni herkes açık sözlü biri olarak tanır. Maçtan birkaç gün önce kalecimiz Uğurcan Çakır’a ve ailesine yapılanları kınıyorum. Milli duyguların yoğun olduğu bir dönemde bu tür olayların yaşanması üzücü. Birbirimizi kırıyoruz. ‘Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur’ diyoruz ama yaptıklarımız ortada" diye konuştu. "Otelimizin önünde takımımıza küfür edildi" Takım olarak konakladıkları otel önünde de olumsuz olaylar yaşandığını dile getiren deneyimli kaleci, "Otelimizin önünde takımımıza küfür edildi. Trabzon polisi müdahale etti ancak bir yere kadar engel olunabiliyor. Uğurcan Çakır bizim için çok önemli bir insan. Ona yapılanları Türk futbolu adına kınıyorum. Ayrıca Galatasaray camiasına müzik eşliğinde küfür edilmesini de doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı. Karşılaşmayı Trabzonspor’un hak ederek kazandığını vurgulayan Günay Güvenç, "Bunun cevabını şampiyonluk kutlamalarında vereceğiz. Kimseye böyle bir şey yaşatmadık. Hatalar olabilir ama bunları aşmamız gerekiyor. Biz sahada cevap vereceğiz. Her şeyin bir zamanı var" şeklinde konuştu.