ASAYİŞ - 03 Şubat 2026 Salı 20:15

Karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı kadın ağır yaralandı

A
A
A
Karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı kadın ağır yaralandı

Gaziantep’te yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı kadın ağır yaralandı.


Kaza, Şehitkamil ilçesi Alpaslan Mahallesi Araban Yolu Caddesi Beykent kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü öğrenilemeyen 27 D 7416 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Zeliha Y.’ye çarptı. Kaza sonrası metrelerce savrulan Zeliha Y. ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan yaralı kadın, Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.



Karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı kadın ağır yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Alkollü sürücü önündeki araca çarptı: 6 yaralı Aksaray’da yasal sınırın 5 katı üzerinde alkol alıp direksiyon başına geçen sürücü, önünde seyreden otomobile arkadan çarptı. Kazada aralarında hamile kadının da bulunduğu 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 19.00 sıralarında Hacılar Harmanı Mahallesi otogar yan yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı alkol aldıktan sonra 26 TP 216 plakalı Mazda marka otomobiliyle trafiğe çıkan Ziya K. (36), otogar yan yoldan makas kavşağı istikametine seyrederken önünde giden Recep T. (40) yönetimindeki 68 AFN 732 plakalı Opel marka otomobile hızla arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Opel otomobil önce refüje çıktı ardından karşı şeride geçti. Otomobillerin hurdaya döndüğü kazada sürücüler ve araçlarda bulunan Yağmur N.T. (17), Emre K. (30), hamile olduğu öğrenilen Hülya T. (37) ve P.T. (10) olmak üzere 6 kişi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza mahalline gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Polis ekipleri ise yolda bir başka kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemleri aldı. Trafik ekiplerinin alkol metre üflettiği Ziya K. isimli sürücünün yasal sınırın 5 katı olan 2.50 promil alkollü olduğu belirlendi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polisin geniş çaplı inceleme yaptığı kazayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.
Ankara Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: "Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda büyük bir yol kat ettiğimiz çok aşikardır" Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Yapılan askeri, siyasi ve diplomatik çalışmalarla Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda büyük bir yol kat ettiğimiz de çok aşikardır" dedi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu Vakfı tarafından düzenlenen Kastamonu yöresel yemekleri ve Türk halk müziği konserine katıldı. Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen programa çok sayıda davetli katıldı. Bakan Yumaklı, programda davetlilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. "Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda büyük bir yol kat ettiğimiz de çok aşikardır" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Yumaklı, "Yürüttüğümüz politika ve çalışmalarla, ülkemizin daha iyi bir noktaya gittiğini görüyoruz. Tarım sektöründen demokratik standartlarımıza, ulaşımdan sanayiye ve dış politikaya kadar bütün alanlarda bunun göstergelerine şahit oluyoruz. Yapılan askeri, siyasi ve diplomatik çalışmalarla Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda büyük bir yol kat ettiğimiz de çok aşikardır. Bu hedefe ulaşmak, bizim için bir tercih değil, milli bir mecburiyettir. Unutmamalıyız ki, aziz milletimiz Çanakkale’de, 15 Temmuz’da olduğu gibi, millet olma kabiliyetini ve ferasetini gösterdiği nispette, zorlar zor olmaktan çıkmıştır. Terörsüz Türkiye bizim inşallah geleceğe bırakacağımız en kıymetli miraslarımızdan birisi olacaktır" dedi. "Motivasyonu sağlamış bir Türkiye gerçekliği vardır" Türkiye Yüzyılı vizyonuyla da bu başarıyı her yönden taçlandıracak gelişmelerin önünü açmaya devam edeceklerini ifade eden Yumaklı, "Bugün artık bu motivasyonu sağlamış bir Türkiye gerçekliği vardır. İnanıyorum ki her anlamda önemli bir eşikteyiz. Çeyrek asırdır yapılan yatırımların ve sürdürülen politikaların meyvelerini inşallah en güzel şekilde alacağız. Ülkemiz onurlu ve etik siyasetin temsilcisi olarak öne çıkmak adına çok kıymetli adımlar atmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız ’Dünya beşten büyüktür’ ve ’Daha adil bir dünya mümkün’ mottolarıyla bu siyasi vizyonun işaretlerini çok önceden vermiştir" diye konuştu. Bakan Yumaklı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Soykırımcı İsrail’e karşı mazlum kardeşlerimizin özgürlüğü için mücadelede Türkiye’nin bu anlamdaki en önemli rolü olmuştur. Türkiye yüzyılı, tam da artık bu karanlığın içinden doğmasını hedeflediğimiz bir vizyonun ve umudun adı olmuştur. Tarım ve Orman Bakanı olarak, tarım sektörümüzün de bu mücadelenin önemli bir parçası olduğunu özellikle söylemek istiyorum." Program plaket takdimiyle sona erdi.