ASAYİŞ - 12 Şubat 2022 Cumartesi 07:37

4 bin lira için tartıştıkları kişinin evini ateş yağmuruna tuttular

A
A
A
4 bin lira için tartıştıkları kişinin evini ateş yağmuruna tuttular

Antalya’da ev içerisinde 4 bin lira için tartışan 3 kişiden ikisi, apartmandan dışarıya çıkıp pompalı tüfek ve tabancayla tartıştıkları kişinin evini kurşun yağmuruna tuttu. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Gebizli Mahallesi 1118 sokak üzerindeki 4 katlı apartmanın ikinci katında yaşandı. İddiaya göre, evde oturan Adnan E. ile Çetin K. ve Erkan Ö. arasında iddiaya göre 4 bin lira yüzünden tartışma çıktı.

4 bin lira için tartıştıkları kişinin evini ateş yağmuruna tuttular

Bunun üzerine Çetin K ve Erkan Ö. apartmandan sokağa çıkıp pompalı tüfek ve tabancayla Adnan E.’nin bulunduğu daireye ateş etmeye başladı. Mermi ile saçmalar daire ve sokaktaki park halinde bulunan iki araca isabet ederken, şüpheliler olay yerinden yaya olarak kaçtı. Sesleri duyan mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

4 bin lira için tartıştıkları kişinin evini ateş yağmuruna tuttular

Herhangi bir yaralananın olmadığı olayda saldırıya uğrayan Adnan E., ifadesi için polis merkezine götürülürken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Suat Metin - Akif Yılmaz
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Önündeki araca arkadan çarptı, yarasını unutup basına bağırdı Aksaray’da aşırı hızla giderken önündeki araca arkadan çarparak yaralanan sürücü, yarasını bırakıp basın mensuplarına tepki gösterdi. Bir aracın takla attığı ve 2 aracın da hurdaya döndüğü kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı Aksaray - Nevşehir Karayolu 3. kilometresinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Nevşehir istikametine seyreden M.A. (18) idaresindeki 68 ABY 860 plakalı Volkswagen marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyreden R.A. (32) yönetimindeki 68 AZ 909 plakalı Opel marka otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Opel marka otomobil takla atarken Volkswagen marka otomobil emniyet şeridinde durabildi. 2 aracın da hurdaya döndüğü kazada sürücüler yaralanırken kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Polis ekiplerinin yolda güvenlik önlemi aldığı kazada itfaiye ekipleri de aracın gaz kaçağını kontrol ederek önlem aldı. İlk müdahalelerinin ardından ambulanslara bindirilen sürücüler Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralılardan Volkswagen marka aracın sürücüsü M.A. yarasını unutup kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına bağırıp, “Ne çekiyorsun? Neyi çekiyorsun?” dedi. Hastanede tedavi altına alınan yaralı sürücülerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.