SPOR - 19 Mayıs 2014 Pazartesi 19:40

Ali Şen’in torunu trafik kazasında hayatını kaybetti

A
A
A
Ali Şen’in torunu trafik kazasında hayatını kaybetti

Şile'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'in torunu Alp Ali Şen'in (17) cenazesi, Adli Tıp Kurumuna getirildi.

ALİ ŞEN TORUNUNUN KAZASI ÜZERİNE İSTANBUL'A DÖNDÜ

Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, Şile'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden torunu Alp Ali Şen'in ölüm haberi üzerine İstanbul'a geldi.

İşleri nedeniyle Kosova'da bulunan Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, torunu Alp Ali Şen'in (17) kaza geçirdiği haberini duyar duymaz İstanbul'a geldi. Özel uçakla Kosova'dan İstanbul'a gelen Şen'i, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül karşıladı. Aracına binen Şen, doğruca torununun cenazesinin bulunduğu Adli Tıp Kurumu'na gitti.

ALP ALİ ŞEN'İN CENAZESİ ADLİ TIP KURUMUNA GETİRİLDİ

Şile İmrendere köyü yakınlarında ATV motoru ile kamyonla çarpışan Alp Ali Şen, Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Alp Ali Şen'in cenazesi Adli Tıp Kurumuna getirildi. Cenaze ile birlikte Şen'in yakınları ve sevenleri de Adli Tıp Kurumuna geldi. Fenerbahçe eski yöneticisi Selim Soydan ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in de Adli Tıp Kurumuna geldiği görüldü.

Ali Şen’in torunu trafik kazasında hayatını kaybetti

Kaza, İmrendere Köyü yakınlarında öğlen saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, ATV motoru ile seyreden Alp Ali Şen, hareket halindeyken karşı yönden gelen bir kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Olay yerinde ağır yaralan Alp Ali Şen, kaldırıldığı Şile Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Şen’in cesedi, olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından Şile Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayın ardından gözaltına alınan kamyon sürücüsü, ifadesi için karakola götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Şen’in cesedi, detaylı soruşturma için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Ali Şen’in torunu trafik kazasında hayatını kaybetti

Ali Şen’in torunu trafik kazasında hayatını kaybetti

Ali Şen’in torunu trafik kazasında hayatını kaybetti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Eskişehir Şehir Hastanesi Davranışsal Bağımlılıklar Polikliniği hizmete başladı Eskişehir Şehir Hastanesi’nde yeni açılan Davranışsal Bağımlılıklar Polikliniği’nde görevli Psikiyatri Uzmanı Dr. Nihal Türkel, ’davranışsal bağımlılık’ kategorisinde yer alan kumar ve oyun bağımlılığı gibi hastalıklarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Eskişehir Şehir Hastanesi Davranışsal Bağımlılıklar Polikliniği, 1 Ocak 2026 tarihi itibarıyla hizmete başladı. Poliklinikte görevli Psikiyatri Uzmanı Dr. Nihal Türkel, uzun süreli takiplerle hastalara psikoterapi hizmeti sunmayı planladıklarını belirterek davranışsal bağımlılıklarla ilgili detaylara değindi. Dr. Türkel, "Kumar, internet, sosyal medya, oyun, alışveriş ve sürekli yeme ’davranışsal bağımlılık’ kategorisinde yeni yeni değerlendirilmeye başlanmış bir alan. Aynı zamanda, önümüzdeki yıllarda psikiyatri literatüründe daha fazla araştırmaya açık bir alan. Ancak bu yeni olmasına karşın toplumda sıklığı da o derecede artmış bir durumda" dedi. "Uzun süreli takiplerle hastalarımıza psikoterapi hizmeti sunmayı planlıyoruz" Kumar bağımlılığının ’davranışsal bağımlılık’ kategorisinde yer aldığını söyleyen Dr. Türkel, "Yakın dönemde psikiyatrik bir hastalık sınıfına girmeye başladı. İnsanların mesleki ve sosyal hayatını bozacak derecede kumar oynama/arama davranışı bir bağımlılık sınıfına girer. Kumar bağımlılığının ana mekanizması dopamin sistemi üzerinden çalışan ödül haz mekanizmasına dayalıdır. Bu konuda belirgin bir farmakolojik tedavi bulunmamakla birlikte, psikoterapinin etkili olduğu gözlenmiştir. Zaten biz de Davranışsal Bağımlılık Polikliniğimizde uzun süreli takiplerle hastalarımıza psikoterapi hizmeti sunmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı. "Oyun oynamak tek başına zararlı bir alışkanlık değil, hatta faydaları var" Sözlerinin devamında oyun oynama bağımlılığına da değinen Dr. Türkel, şöyle konuştu: "Aslında oyun oynama 1960’lardan beri bilgisayarların gelişmesiyle başlamakla birlikte, son yıllarda konsol oyunlarındaki yükselişle arttı. Oyun oynamak tek başına zararlı bir alışkanlık değil, hatta pek çok açıdan kişinin dikkat süresinin gelişimi ve strateji geliştirme adına faydaları da olan bir şey. Ancak oyun oynama davranışı ve buna yönelik arayış süresi kişinin işlevselliğini bozacak noktaya geldiyse diyoruz ki, artık bu bir bağımlılık."