BASKETBOL - 16 Mayıs 2018 Çarşamba 15:09

Beykent Üniversitesi Koç Spor Fest’te Türkiye şampiyonu oldu

A
A
A
Beykent Üniversitesi Koç Spor Fest’te Türkiye şampiyonu oldu

Beykent Üniversitesi Basketbol ve Voleybol Erkek Takımları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) tarafından düzenlenen Koç Spor Fest’i Türkiye şampiyonu olarak tamamladı.

TUSF tarafındanAdana’da Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Koç Spor Fest Basketbol ve Voleybol Erkek Takımları süper lig şampiyonasından Türkiye şampiyonu olarak ayrıldı.

Beykent Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı final maçında Bahçeşehir Üniversitesi'ni 87-50 yenerek bu sene de Türkiye Şampiyonu oldu.

Beykent Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı da İstanbul Aydın Üniversitesi’ni 3-0 yendi ve 3’üncü kez Türkiye Şampiyonu oldu.

Gözler 2019 Avrupa Şampiyonası'nda

Erkek Basketbol Takımımızdan Mert Celep Turnuva sonunda MVP seçilirken, voleybolda da MVP yine Beykent Üniversitesi’nden seçildi. Voleybol turnuvasının en değerli sporcusu Burak Güngör oldu.

Şampiyonlar 2019 yılında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası için hazırlanarak hedeflerinin yeni şampiyonluklar kazanmak olduğunu söylediler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Vefatının 5. yılında Cemal Yeşilyurt anıldı Samsun’un tanınan isimlerinden merhum işadamı Cemal Yeşilyurt, vefatının 5. yıl dönümünde düzenlenen iftar programı ile anıldı. Bir otelde gerçekleştirilen anma programı, Büyük Cami İmamı Murat Ölmez’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda konuşan Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, Cemal Yeşilyurt’un Samsun’a ve ülkeye önemli hizmetler sunduğunu belirterek, "Cemal Yeşilyurt büyüğümüz ilimize, bölgemize, ülkemize milli ve manevi anlamda hem dini hem de her alanda büyük hizmetlerde bulunmuş, ilimiz adına medarı iftiharlarımızdan olan bir iş insanıydı" ifadelerini kullandı. İftarın açılmasının ardından Cemal Yeşilyurt’un hayatını anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. Program, İl Müftüsü Çakır’ın yaptığı dua ile sona erdi. Cemal Yeşilyurt’un ailesi ile sevenlerini bir araya getiren programa Samsun Valisi Orhan Tavlı, eski Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, eski Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ve Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın da katıldı. İş ve spor dünyasından da yoğun katılımın olduğu programda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ile Samsunspor yöneticileri Veysel Bilen ve Soner Soykan da yer alarak Hikmet, Fikret ve Mustafa Yeşilyurt ile Yeşilyurt ailesini yalnız bırakmadı.