EKONOMİ - 12 Ekim 2021 Salı 09:10

Dolar 9,01 seviyesinde

A
A
A
Dolar 9,01 seviyesinde

Dolar 9,0170 liradan, euro ise 10,4270 liradan güne başladı.

İstanbul Kapalıçarşı'da 9,0150 liradan alınan dolar 9,0170 liradan, 10,4250 liradan alınan euro ise 10,4270 liradan satılıyor. Son kapanışta dolar 8,96 liradan, euro ise 10,37 liradan satılmıştı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kağıthane’de sağanak yağış kaza getirdi: 4 yaralı Kağıthane’de sağanak yağış sonrası meydana gelen zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 10.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi Çilem Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sağanak yağış sonrası Anıl İçköprü isimli sürücünün kullandığı 34 HCU 818 plakalı araç sürücüsünün hakimiyetinden çıktı. İçköprü aracıyla önce 34 FNE 209 plakalı arabaya, ardından 34 GM 6008 plakalı bir diğer otomobile vurdu. Araç, çarpmanın etkisiyle önünde bulunan trafik lambasına oturdu. Kazada Anıl İçköprü, yanında bulunan yolcu ve Alparslan Salan hafif şekilde yaralandı. İçköprü’nün çarptığı bir diğer araçtaki vatandaş da yaralandı. Yaralılardan 3’ü, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. “Işıklarda aramıza daldı” Kazaya karışan araç sürücüsü Şener Battal, “Ben kırmızı ışıkta durmuştum. Mavi araç, yanımdan bana vurarak sekti ve siyah arabayı da bu hale getirdi. Siyah araba da ışıklarda duruyordu. Işıklarda aramıza daldı. Bana vurunca yavaşladı. Kaza yola da taşabilirdi. Siyah arabanın şoförü belinin ağrıdığını söyledi. Kontrol ve iç kanama riskinden dolayı hastaneye gitti. Mavi arabanın sürücüsü de 10 dakika kadar baygın kaldı. Yanında küçük bir çocuk vardı. O da ayağını vurduğu için tedirgindi. Hepsini ambulans hastaneye götürdü” dedi.
Malatya Gelinciktepe Gençlik Merkezi yakın zamanda gençlerin hizmetine sunulacak Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yapımında sona gelinen Gelinciktepe Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, “Bir an önce gençlik merkezimizin kapılarını gençlerimize açacağız” dedi. Çalışmaları yerinde değerlendirmeye devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kısa süre içinde gençlerin hizmetine sunulacak olan Gelinciktepe Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde, merkezin sosyal ve kültürel etkinliklerine katkı sağlayacak şekilde donatılacağı için gençlerin büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Taşkın, “Burayı donatarak bir an önce gençlik merkezimizin kapılarını gençlerimize açacağız” şeklinde konuştu. ”Gençlerimize faydalı olan işleri yapmaya devam edeceğiz” Toplumun geleceği için bu tür tesislerin önemine dikkat çeken Başkan Taşkın, “Gelinciktepe Gençlik Merkezi, gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri donanımlı bir mekan olacak. Burası, gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, hobilerini geliştirmelerine ve sağlıklı etkinliklerle vakit geçirmelerine imkan sağlayacak bir ortam sunacak. Gençlerimize önem veriyoruz. Onların iyi bir şekilde yetişmesi şehrimizin, ülkemizin geleceği açısından büyük önem arz ediyor. Gençlik merkezlerimizde gençlerimiz, bir araya gelip fikir alışverişinde bulunabilecekleri, sosyalleşebilecekleri ve birlikte projeler üretebilecekleri bir platforma kavuşacak. Bu tesisler, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamanın yanı sıra onları topluma entegre etme ve sorumluluk bilinci kazandırma konusunda da önemli bir rol oynamaktadır. Bizler de belediye olarak üzerimize düşeni yapıp burayı donatarak bir an önce gençlik merkezimizin kapılarını gençlerimize açacağız. Burada emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Battalgazi’mizin her kesimine olduğu gibi gençlerimize faydalı olan işleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.