DÜNYADAN FUTBOL - 24 Ocak 2008 Perşembe 14:33

Snowboard Dünya Şampiyonu Türkiye'ye geliyor

A
A
A
Snowboard Dünya Şampiyonu Türkiye'ye geliyor

Snowboard Dünya Şampiyonu Slovenyalı Rok Flander, Türk Milli Takımı'yla beraber çalışmak için Türkiye'ye geliyor.

Türkiye Kayak Federasyonu 2008 yılı faaliyet programı içinde yer alan ve 27 Ocak-5 Şubat 2008 tarihleri arasında Erzurum'da yapılacak olan Snowboard Milli Takım kampının dünyaca ünlü bir konuğu olacak. 

Dünya Şampiyonu snowboardcu Rok Flander, 29 Ocak tarihinden itibaren, milli takım kampına katılacak ve milli takım sporcularıyla birlikte antrenman yapacak. Snowboardda bir çok şampiyonluk kazanan Flander'in milli takım ile beraber çalışmasıyla milli takım oyuncularına katkı yapılması planlanıyor. 

Flander'in Türkiye'ye gelmesinde büyük çaba harcayan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, son dönemde kayağın bütün branşlarında atılıma geçtiklerini ve Snowboard Milli Takımı'nın başına Rok Flander'i de yetiştiren dünyaca ünlü Sloven antrenör Tomaz Bernik'i getirdiklerini hatırlattı. 

Ayık, Flander'in alanında dünyanın en iyisi olduğunun altını çizerek, "Rok Flander'i sporcularımıza örnek olması ve onların motivasyonunun arttırmak amacıyla davet ettik. Rok Flander gibi dünya şampiyonu bir sporcu ile çalışma imkanı yakalayan sporcularımız bu şansı iyi değerlendirecektir" diye konuştu.

ENGİN KOCABIYIK-ANKARA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir