ASAYİŞ - 25 Nisan 2023 Salı 16:09

Sürücülerin 'hata bende değil' diyaloğu: Trafik ekiplerine kazayı böyle anlattılar

A
A
A
Sürücülerin 'hata bende değil' diyaloğu: Trafik ekiplerine kazayı böyle anlattılar

Kırıkkale'de iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 2 kişi yaralandı. Trafik ekiplerine kaza anını anlatan sürücüler ise hatanın kendilerinde olmadığını savundu.

Kaza, gece saatlerinde Kırıkkale-Çorum D200 Karayolu üzerindeki Işıklar köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat K. idaresindeki 06 YVK 43 plakalı Opel marka otomobil ile Mahmut K.'nın kullandığı 66 ACH 514 plakalı Fiat marka otomobil çarpıştı. Otomobillerden biri orta refüje çarptı, diğeri de 20 metre uzaklıktaki bankete savruldu. Sürücüler kazadan yara almadan kurtulurken, yolculardan ise D.S.K. (7) ile S.K. (65) ambulanslarla Tıp Fakültesi Hastanesi ve Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7lLIrWacenA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, sürücülerin alkol testini yaptıktan sonra kazaya ilişkin tutanak tuttu. Trafik ekiplerine kaza anını anlatan sürücüler ise suçun kendilerinde olmadığını savundu. Yapılan çalışmanın ardından kullanılamaz hale gelen iki otomobilde çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.

Hasan Ay

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti Aksaray’da ruhsatsız tabancayla polise yakalanan sürücü önce basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” dedi, ardından kelepçe takılınca başına kapüşonu çekip gülerek polis aracına gitti. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) idaresindeki otomobili durdurdu. Trafik ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması yapılan otomobilde asayiş ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada otomobil içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar mermi ele geçirildi. Bunun üzerine sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” deyip arkasını dönerek tepki gösterdi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan ve yüzünün görünmesini istemeyen sürücü, kafasına ceketinin kapüşonunu takarak 2 kolunda bekçilerle gülerek polis aracına gitti. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilirken gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.