MAGAZİN - 18 Nisan 2017 Salı 13:36

Survivor'da kim elendi? | 18 nisan Survivor'da elenen isim | Survivor'da kim gitti

A
A
A
Survivor'da kim elendi? | 18 nisan Survivor'da elenen isim | Survivor'da kim gitti

Survivor'da kim elendi? TV8'de yayınlanan Survivor, tüm hızıyla devam ediyor. Survivor'da bugün eleme heyecanı yaşanacak. Eleme potasında olan Berna, Gökhan, Sabriye ve Pınar'dan biri adaya veda edecek. Peki elenen isim kim? İşte tüm detaylar haberimizde...

Survivor'da bu hafta kim gitti? Büyük birleşmeden sonra ilk eleme yapılacak. Bu hafta adaya bir kişi veda edecek. Peki adaya veda eden isim kim olacak? Eleme potasında olan yarışmacılar için eleme heyecanı devam ediyor. Survivor'da heycan dorukta. Dokunulmazlık oyununda başarısız olan Gönüllülerde Gökhan ve Berna, ünlülerden de Sabriye ve Pınar eleme potasında yer aldı. 

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU ÜNLÜLERİN

Oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Böylelikle dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, ada konseyine gitti. İsmi en çok yazılan Berna, ilk eleme adayı oldu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU DA ÜNLÜLERİN! DOMİNİK'TE SABRİYE ŞOV

İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler, ikinci dokunulmazlık oyununda da iyi performans göstererek 2 dokunulmazlık oyunununda galibi oldu. Dokunulmazlık oyununda 2'de 2 yaparak en iyi isimler Sabriye Şengül ve İlhan Mansız oldu.

İKİNCİ ELEME ADAYI GÖKHAN OLDU

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler yine ada konseyine gitti. Yapılan oylama sonucu en çok ismi yazılarak potaya ismi konulan kişi Gökhan oldu.

Survivor'da kim elendi? | 18 nisan Survivor'da elenen isim | Survivor'da kim gitti

SABRİYE'DEN BÜYÜK FEDAKARLIK

Dokunulmazlık oyununu bu sefer de ünlüler kaybetti. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanan ünlülerde son 2'ye Adem ve Sabriye kaldı. Ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem oldu. Sabriye oyun sonrası röportajında, 'Adem'in parmağı kırıktı o yüzden oyunun üzerine gitmedim' dedi.

SABRİYE'NİN ELEME POTASINA 7.NCİ ÇIKIŞI

Diğer dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlülerde gözler ada konseyine çevrildi. Ada konseyinde kozlarını paylaşan Ünlülerde çoğunluk oy Sabriye'den yana çıktı. Ve 3.cü eleme adayı Sabriye oldu. İsmi çıktıktan sonra açıklama yapan Sabriye, 'Performans performans dediler, şimdi benim ismimi çıkarttılar umarım ismimim çıkması önceki kavgadan değildir' diyerek kendini ispatladı.

Survivor'da kim elendi? | 18 nisan Survivor'da elenen isim | Survivor'da kim gitti

PINAR İKİNCİ KEZ POTADA

Adada nerede olduğu bilinmeyen Pınar, ada hayatında ikinci kez potaya girdi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler, bir isim için daha konseye gitti.

Pilav grubu olarak bilinen Sema, Serhat, İlhan ve Furkan dörtlüsünün aklında Şahika ismi vardı ancak bireysel dokunulmazlığı Şahika kazandı. Ve pilav grubunun tüm planları altüst oldu.

Ada konseyinde en fazla ismi çıkan Pınar, elenme adayı oldu.

Bu durumda Berna, Gökhan, Sabriye ve Pınar bu haftanın eleme adayları oldu.

JUSTİN BİEBER KONSERİ GÖNÜLLÜLERİN

Acun Ilıcalı büyük ödüllerine devam ediyor. Bu haftanın büyük ödülü ise Justin Bieber konseriydi. Büyük mücadele veren iki takımdan kazanan Gönüllüler oldu. Ve konserin tadını çıkardı. Oyun sırasında Ünlüler tarafında yaşanan gerginlikler oyun sonrasıda sürdü. 

Serhat'ın çok konuşmasından rahatsız olan Adem ve Sabriye tepkisini ortaya koydu. Oyun içinde, oyun dışında ve benchte Serhat'tan rahatsızlık duyan yarışmacılar ile Serhat arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Justin Bieber konserini çok isteyen Sabriye, oyunun kaybettikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Survivor'da büyük önem taşıyan ödüllerden birisi de iletişim ödülleri. Kazanan takım ailesine kavuşuyor, görebiliyor ve konuşabiliyor. Akşamki mücadelede ise kıran kırana bir yarış vardı. Ödül oyununda ilk tur Ünlülerin oldu. İkinci turda adeta hırs yapan Gönüllüler, ikinci turu kazandı. Best Of yani en iyiler olarak adlandırılan son turda ise Gönüllüler takımı büyük bir mücadele vererek ödülün kazananı oldu.

Ödülü kazanan gönüllüler arkadaşlarıyla mesajlaşarak hasret giderdi.

Survivor'da kim elendi? | 18 nisan Survivor'da elenen isim | Survivor'da kim gitti

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Ünlülerden Sabriye ve Pınar'ın, gönüllülerden ise Berna ve Gökhan'ın potada olduğu elemede seyircilerden en az oyu alarak elenen isim Pınar oldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Zeyyat Kafkas: "Asıl çirkinlik, etik değerleri ayaklar altına alıp sonra ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır" Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün açıklamalarının yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey olmadığını belirterek, "Asıl çirkinlik, etik değerleri ayaklar altına alıp sonra ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır" dedi. Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor’un sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Kulüp Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün açıklamalarına sert tepki gösterdi. Kafkas, yaptığı açıklamada, Öztürk’ün ifadelerinin gerçekleri çarpıttığını belirterek, "Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiğimiz maçtan sonra Metin Öztürk’ün hadsiz ve gerçekleri çarpıtan açıklamaları, yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey değildir" dedi. Trabzon’da misafirperverliğin her zaman ön planda olduğunu vurgulayan Kafkas, "Her şeyden önce bilinmelidir ki; Trabzon’a gelen herkese bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kulübümüzün vakarına yakışır şekilde misafirperverlik gösterilir. Bu bizim kültürümüzdür" ifadelerini kullandı. Açıklamasında Galatasaray cephesini etik dışı davranmakla suçlayan Kafkas, şu ifadelere yer verdi: "Ancak hiç kimse, kendi kirli hesaplarının doğurduğu sonuçları Trabzonspor’a ‘çirkinlik’ yaftası yapıştırarak gizleyemez. Metin Öztürk’ün ‘çirkinlik’ diye tarif etmeye çalıştığı tablo, bizzat temsil ettiği anlayışın ürünüdür. Çünkü asıl çirkinlik; sözleşmesi devam eden oyuncularla kulübünü devre dışı bırakarak gizli görüşmeler yapmaktır. Asıl çirkinlik; milli takım kampında, gözlerden uzak temaslarla futbolcumuzun aklını çelmeye kalkmaktır. Asıl çirkinlik; yöneticilerin ofislerinde oyuncu çağırıp gizli planlarla iş bitirmeye çalışmaktır. Asıl çirkinlik; etik değerleri ayaklar altına alıp sonra dönüp ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır." Bir oyuncu transferi üzerinden de eleştirilerini sürdüren Kafkas, "Asıl çirkinlik, bizim anlaşma sağladığımız 18 yaşındaki bir oyuncuya sonradan daha yüksek para teklif edip transferi o şekilde bozmaktır. Asıl çirkinlik, bununla da yetinmeyip bu akşam çıkıp utanmadan, sıkılmadan, pişkin pişkin ‘parasını verip aldık’ diyebilecek kadar aciz bir duruma düşmektir" dedi. Trabzonspor’un hiçbir kulübü düşman olarak görmediğini belirten Kafkas, "Fakat Trabzonspor’un hukukuna, emeğine ve onuruna yönelik bir müdahale varsa, orada tavrımız da duruşumuz da nettir. İhaneti ‘transfer politikası’, kurnazlığı ‘yöneticilik’, organize temasları da ‘doğal süreç’ gibi göstermeye çalışanlara karşı susacak, el uzatacak, yan yana gelecek değiliz" ifadelerini kullandı. Kafkas, açıklamasının sonunda, "Metin Öztürk, kamuoyu önünde hamasi cümleler kurmadan önce, bu noktaya nasıl gelindiğinin muhasebesini önce kendi vicdanında yapmalıdır. Bugün konuşulan mesele, kimsenin kimseyi nasıl karşıladığı değil; kimin neyi, ne kadar hak ettiği meselesidir" diyerek sözlerini tamamladı.