ASAYİŞ - 13 Ocak 2012 Cuma 12:12

BDP`DEN KCK OPERASYONLARINA TEPKİ

A
A
A
BDP`DEN KCK OPERASYONLARINA TEPKİ

BDP İl Başkan Yardımcısı Osman Ünal, terör örgütünün şehir yapılanması KCK’ya yönelik yapılan operasyonlara tepki gösterdi. Ünal, "Bu antidemokratik uygulamalara karşı biz demokratik tepkilerimiz ortaya koyacağız. Şimdiye kadar nasıl tepkilerimiz ortaya koyduysak bundan sonra da tepkilerimiz ortaya koyacağız" dedi.
Terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması olarak bilinen KCK’ ya yönelik soruşturma kapsamında BDP İstanbul İl Başkanlığı’ndaki aramalar devam ediyor. Yapılan aramalara ilişkin açıklama yapan BDP İl Başkan Yardımcısı Osman Ünal, "Bu siyasi soykırım operasyonlarını kınıyoruz. Bu bilinçli bir operasyondur. Ankara’da Eş Genel Başkan Yardımcısı Fatma Kurtalan’ın da gözaltına alındığı yine İstanbul’da Zeytinburnu ve Esenyurt ilçe başkanları, il yönetici arkadaşlarımızdan Doğan Çiftçi arkadaşlarımız gözaltına
alınmış. KCK adı altında yapılan siyasi soykırım operasyonları maalesef demokrasinin kılıcı gibi hepimize sürdürülüyor. Partimizi izole etmek ve siyasetten düşürmek istiyorlar. Bu antidemokratik uygulamalara karşı biz demokratik tepkilerimiz ortaya koyacağız. Şimdiye kadar nasıl tepkilerimiz ortaya koyduysak bundan sonra da tepkilerimiz ortaya koyacağız" diye konuştu.
Öte yandan, sabah saatlerinde BDP İstanbul İl Başkanlığı binasına gelen polis ekipleri, aramalara devam ediyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir