EKONOMİ - 16 Ekim 2021 Cumartesi 16:16

Oyak’ın Başakşehir projesine yoğun ilgi

A
A
A
Oyak’ın Başakşehir projesine yoğun ilgi

Oyak İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir’de yapılan OYAKKENT 3 SİLÜET projesi yoğun ilgi gördü.

Oyak İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir’de yapılan OYAKKENT 3 SİLÜET projesi yoğun ilgi gördü. Oyak üyeleri ve üye olmayan vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren satışa bugün sunulacak projeden konut alabilmek için satış ofisi önünde yoğunluk oluşturdu.



Oyak İnşaat tarafından, İstanbul Başakşehir’de yapılan OYAKKENT 3 SİLÜET projesi bugün yapılacağı lansmanına Oyak üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinde satış ofisine gelen vatandaşlar, nitelikli konut projelerine ihtiyaç olduğunu belirterek, projeyi tercih etmelerindeki sebeplerin ana ulaşım noktalarına yakınlığı ve İstanbul’un içerisinde yeşille iç içe ferah bir yaşam ortamı sunması olduğunu söylediler.



“Lansmana yoğun ilgi satışı ileri tarihe erteletti”


Projenin lansman yoğunluğunu değerlendiren Oyak İnşaat Genel Müdürü Mahmut Uyar, “Başakşehir’de 133 bin metrekare arsa alanı ve 357 bin metrekare inşaat alanına sahip projemizin lansmanına özel 840 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunmayı planladık. Her bütçeye uygun alternatifli ödeme planları sunduğumuz bu proje, sabah saatlerinden bu yana hem Oyak üyelerimiz ve vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgi gördü. Biz de pandemi koşullarında iş sağlığı ve güvenliğini gözeterek projenin satışını erteleme kararı aldık. Üyelerimize de gönderdiğimiz mesaj ve web sitemizde yayınladığımız bilgi doğrultusunda ileri bir tarihte konutlarımızı tekrar satışa sunacağız” şeklinde konuştu.



“Doğaya saygılı sağlıklı yaşam alanı”


Oyak İnşaat Genel Müdürü Uyar, “Projemiz her anlamda müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak niteliklere sahip. Bu proje bir konut projesi olmanın ötesinde, yüksek getiri imkânı sunan, şehrin gürültüsünden uzak yeşille iç içe bir yaşam sürme hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Oyak güvencesiyle satışa sunduğumuz ve 3 yılda tamamlamayı planladığımız OYAKKENT 3 SİLÜET; sürdürülebilir, enerji verimliliğini önemseyen ve doğaya saygılı yaklaşımı ile sağlıklı yaşam alanlarına sahip olma olanağı ile ön plana çıkıyor” diyerek sözlerini tamamladı.



“Sabah erkenden geldik”


Proje hakkında bilgi almak için geldiğini belirten Ahmet Beyazyürek, “Projeyi Oyak yaptığı için daire almayı düşündük. Daireler ve ödemeler hakkında bilgi almak için sabah geldik. Ancak yoğunluk nedeniyle satışı ertelemişler. Takip edeceğiz, halk olarak kaliteli ve güvenli konutlara ihtiyacımız var” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Karacasu’da ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliğiyle orman yangınlarına dikkat çekildi Aydın’ın Karacasu ilçesinde, orman yangınlarının önlenmesi ve çevrenin korunması adına Karacasu Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve Karacasu Şehitleri Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliği kapsamında bir araya gelerek Dedebağ mevkiinde bulunan ormanlık alandaki çöpleri topladı. Türkiye’de son yıllarda artan orman yangınlarının önlenmesi ve muhtemel yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararın en aza indirilmesi amacıyla çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Karacasu’daki Atatürk İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik kapsamında öğrencilere, ormanların korunması ve yangınların önlenmesi konularında bilgilendirme yapıldı. ’Orman Benim, Çöp Atmam, Yangını Önlerim’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, çevrelerine duyarlılık kazanarak ormanların korunmasına katkıda bulundu. Karacasu Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, "Ülkemizde orman yangınlarının önlenmesi ve muhtemel yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararın en aza indirilmesi amacıyla ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliği kapsamında ’Orman Benim, Çöp Atmam, Yangını Önlerim’ sloganıyla İlçemiz Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve Karacasu Karacasu Şehitleri Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinin katılımıyla Dedebağ mevkiinde bulunan ormanlık alandaki çöpler toplandı" ifadelerine yer verildi.
İstanbul Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında İstanbulspor, Adana Demirspor’u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısı Adana Demirspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 10. dakikada Manev’in savunmanın arkasına attığı uzun pasta ceza sahası içi sağ tarafında İsmail Çokçalış’ın kontrol edip içeri çevirdiği topa altıpas içerisinde Yusuf Barasi’nin diziyle yaptığı dokunuşta meşin yuvarlak filelere gitti. 0-1 20. dakikada savunmanın kaptırdığı topta araya giren Yusuf Barasi, topla birlikte ceza sahasına girip sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Mücahit Serbest’in kurtarışında meşin yuvarlak oyun alanına döndü. 23. dakikada sağ kanattan Sambissa’nın yaptığı ortada penaltı noktası üzerinde Loshaj’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı. 29. dakika Sambissa’nın pasında sol kanatta topla buluşan Mamadou, ceza yayı sol tarafına kadar ilerleyip yerden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yakın kale direğine çarpıp oyuna alanına döndü. 34. dakikada savunmanın kaptırdığı topta araya giren Yusuf Erdoğan’ın ceza yayı sağ tarafından yaptığı vuruşta kaleci Mücahit Serbest’in müdahalesi sonrası ceza sahası içi sol çaprazda topu önünde bulan Mendoza, kaleye yüzünü dönerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yandan auta gitti. Hakemler: Buğra Taşkınsoy, Mehmet Salih Mazlum, Ali Can Alp İstanbulspor: Mücahit Serbest, Duhaney, Mehmet Yeşil, Simon Deli, Coly, Ali Yaşar, Vorobjovas, Loshaj, Sambissa, Mamadou, Emir Kaan Gültekin Yedekler: Murat Eser, Vefa Temel, Emir Vuruşaner, Özcan Şahan, Okan Erdoğan, Tunahan Şamdanlı, Baran Vardar, Traore, Eren Arda Şan, Jackson Teknik Direktör: Osman Zeki Korkmaz Adana Demirspor: Magomedaliev, İsmail Çokçalış, Manev, Abdulsamet Burak, Mohammadi, Maestro, Michut, Mendoza, Yusuf Barasi, Yusuf Erdoğan, Balotelli Yedekler: Yılmaz Aktaş, Deniz Eren Dönmezer, Tayfun Aydoğan, Alioui, İzzet Çelik, Aymbetov, Burhan Ersoy, Dorukhan Toköz, Ozan Demirbağ, Fougeu Teknik Direktör: Hikmet Karaman Gol: Yusuf Barasi (dk. 10) (Adana Demirspor) Sarı kart: Balotelli (Adana Demirspor)