SPOR - 24 Mayıs 2024 Cuma 01:23

Al-Musrati: "Beşiktaş her zaman en tepede olmayı hak eden bir kulüptür"

A
A
A

 Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Al-Musrati, Trabzonspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, kupayı getireceklerine dair taraftarlarına ve başkan Hasan Arat’a söz verdiklerini vurgulayarak, "Beşiktaş her zaman en tepede olmayı hak eden bir kulüptür" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek kupaya uzanan taraf oldu. Siyah-beyazlılara 90+4. dakikada attığı golle galibiyeti getiren Al-Musrati, “Kendimi harika hissediyorum. Bu kupayı getireceğimize dair taraftarlarımıza ve başkanımıza söz vermiştik. Sezonu böyle bir kupayla tamamladığımız için gerçekten çok mutluyum. Beşiktaş her zaman en tepede olmayı hak eden bir kulüptür. Önümüzdeki yıl bu amaçla çalışacağız. Biz de gelecek sezon bunu amaç için mücadele edeceğiz. Kupalar ve şampiyonluklar için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yunus Kılıç - Yunus Emre Öztaş

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bayramın ilk günü misafirliğe giden ailenin otomobili duvara çarparak alev aldı: 3 yaralı Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana kazada duvara çarpan otomobil fabrikanın bahçesine uçtu. Kazada 3 kişi yaralanırken aracın da alev alev yandığı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza, saat 10.50’de meydana geldi. İnegöl’den Bursa’ya seyir halinde olan sürücü Selçuk Yıldız (40) yönetimindeki 11 SH 627 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Savrulan araç duvara çarpıp havada taklalar atarak mobilya fabrikasının bahçesine uçtu. Havalanan aracın kapılarından yaralılar bahçeye uçtu. Kazanın hemen ardından araçta yangın çıktı. Olayı gören fabrikanın bekçisi, yaralılara ve araçtaki yangına müdahale etti. Olay yerine 112, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralan sürücü ve yanındaki Filiz Uğuroğlu (48) ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. İtfaiye ekipleri araçtaki yangını söndürdü. Yaralı kayıp Kazanın ardından çevredeki görgü tanıklarının ve güvenlik kamera görüntülerinde araçta 3 kişinin olduğu öğrenilince, ekipler 3. yaralıyı aramak için çalışma başlattılar. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde aracın duvara çarpıp fabrika bahçesine uçtuğu, yaralıların araçtan fırladığı, araçta da yangın çıktığı görüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Antalya Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 farklı noktada kesim hizmeti veriyor Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla üç farklı noktada ücretsiz kesim hizmeti sunuyor. Bayramın ilk günü erken saatlerden itibaren büyük bir yoğunluğun yaşandığı kesim noktalarında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kurban kesim hizmeti bayramın ikinci günü de devam edecek. Kurban Bayramı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi, Soğuksu Mahallesi Perşembe Pazarı, Yeşilbahçe Mahallesi Kapalı Çarşamba Pazarı ve Döşemealtı Kömürcüler Hayvan Pazarı’nda veteriner hekim kontrolünde ücretsiz kurban kesimi yapıyor. Uzman ekipler hizmet verdi Sabahın erken saatlerinden itibaren kurban kesim noktalarına gelen vatandaşlar büyük bir düzen içerisinde temiz ve hijyenik bir ortamlarda uzman kasaplar tarafından kurbanlıklarını kestirdi. Sıra sistemi ile çalışan kesim noktalarında Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan uzman ekipler ve kasaplar, kesim işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlıyor. Yakalama timi tetikte Kurban Bayramı’nda kaçan hayvanların zarar görmeden yakalanabilmesi ve kontrol altına alınabilmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi veterinerlerinin de görev aldığı "Hayvan Yakalama Timi" de bayram süresince görev yapacak. Vatandaşlar, Hayvan Yakalama Timi’ne Alo Zabıta 153, 0242 332 22 33 veya 444 94 20 numaralı ABİM hattından ulaşarak yardım isteyebilecek.
Tekirdağ Tekirdağ Emniyeti on binlerce kişiye ulaştı Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ Kiraz Festivali boyunca on binlerce vatandaşa uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirme ve uyarılarda bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, Türkiye Ulusal Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığını İzleme Merkezi (TUBİM) büro amirliği ekipleri, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 58’inci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali boyunca uyuşturucu ile mücadele konusunda uyarılarda bulunarak bilgilendirmeler yaptı. Sahil dolgu alanında yer alan festival alanında Narko Nokta standı kurarak Köpek Eğitim Merkezi (KEM) eğitmenleri ve hassas burunlu narkotik köpeği Leon ile birlikte 6 bin vatandaşa “En İyi Narkotik Polisi Anne” yazan balonlar ve bilgilendirme broşürleri dağıttı. Tekirdağ Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, ailelere çocuklarının uyuşturucu batağına sürüklenmemesi için yapmaları gerekenleri, şüphelendikleri durumlarda nasıl bir yol izleyeceklerini aktardı. UYUMA uygulaması tanıtıldı Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 58’inci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde düzenlenen konserler öncesinde sahneye çıkarak gençlere seslenen Tekirdağ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, konser alanında bulunan 45 bin kişiye aile ve arkadaşların önemini anlattıkları bilgilendirme konuşmasında hassas burunlu narkotik köpeği Leon’u da sahneye çıkartarak Narko Nokta projesi çerçevesinde Uyuşturucu ile Mücadele Mobil Uygulaması (UYUMA)’nın tanıtımını yaptı. Gençlere hitap eden ekipler, bağımlılıkların uyuşturucuya değil; hayata, aile ve arkadaşlara olması gerektiğini belirterek gençlerin çevrelerinde kötüyü tavsiye eden arkadaşlardan uzak durulması gerektiğinin altını çizdi.