SPOR - 24 Mayıs 2024 Cuma 01:19

Serdar Topraktepe: “Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım”

A
A
A
Serdar Topraktepe: “Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım”

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün futbolcularımla gurur duydum. Çünkü maç öncesinde ne istediysek maçın içinde hepsini yaptılar. Maçtan önce de söyledim, Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım” dedi.


Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde karşılaştığı Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek kupayı 11. kez müzesine götürdü. Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik sorumlusu Serdar Topraktepe basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Futbolcuların tüm planları yerine getirdiklerini ve onlarla gurur duyduğunu belirten Topraktepe, “Bugün futbolcularımla gurur duydum. Çünkü maç öncesinde ne istediysek maçın içinde hepsini yaptılar. Top bizdeyken yaptığımız hatadan dolayı gol yedik ama ondan sonra mağlup duruma düşmemize rağmen maçın genelinde istediğimiz her şeyi yaptılar. Bugün futbolcularımızdan istediklerimizi aldık. Topun kontrolü 75. dakikaya kadar tamamen bizdeydi. O dakikadan sonra biraz sıkıntılarımız başladı. Oyuncu değişikliklerinde de açıkça söylemek gerekirse biraz geciktik. Ama neticesinde maçı kazanmasını bildik. Bütün futbolcularımızı tebrik ediyorum’’ sözlerini kaydetti.



“Her zaman Beşiktaş’ın içinde olmak için elimden geleni yapacağım”


Kupa maçı öncesi Portekizli teknik adam Jose Mourinho isminin gündeme gelmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Serdar Topraktepe, "Ben Beşiktaş’ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş’ın her zaman içindeyiz. Futbolcuyken kupalar aldık, şampiyon olduk ama bunu bana yaşatan yüce Rabbime şükürler olsun. Beşiktaş bize ne görev verirse hep orada olduk. Ben her zaman Beşiktaş’ın içinde olmak için elimden geleni yapacağım’’ şeklinde konuştu.



“Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım”


Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Beşiktaş taraftarına da teşekkür eden 47 yaşındaki çalıştırıcı, "Taraftarımız muhteşem. Maçtan önce de söyledim, Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Lige erken havlu atması oyuncularımızı da motivasyon anlamında yıprattı. Ancak taraftarımız her zaman muhteşem. Hatayspor maçında da bütün tribünler doluydu. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Göktaş, bayram ziyaretlerinde bulundu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet himayesindeki kız çocuklarıyla bayram kahvaltısında bir araya geldi, huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaştı. Bakan Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla ilk olarak Saray Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek, devlet himayesindeki kız çocuklarıyla bayram kahvaltısında buluştu. Çocuklarla tek tek bayramlaşmasının ardından kahvaltı yapan Göktaş, onlarla sohbet etti ve merak ettikleri soruları cevapladı. Bakan Göktaş, “Bayramda insanlar sofralarını birlikte paylaşır. Bizler de sofrayı sizlerle paylaşmak istedik. Sizlerle birlikte olduğumuz için mutlu olduk” ifadelerini kullandı. Kahvaltının ardından çocuklar, Bakan Göktaş’a el emeği tel kırma işlemeli çantayı hediye etti. Göktaş da çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çocuklar, düzenleyecekleri açık hava sinema etkinliğine katılması için Bakan Göktaş’tan söz aldı. “Sizler başımızın tacısınız” Ardından Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Göktaş, yaşlıların ellerini öperek bayramlarını kutladı. Yaşlılarla sohbet eden Göktaş, huzurevleri arası turnuvalara katılan bocce takımlarıyla ilgili bilgi alarak, bocce takımlarını Antalya’da düzenlenecek Huzur Bocce Liginde de görmek istediğini ifade etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden yaşlılar gösterilen ilgiden dolayı Bakan Göktaş’a teşekkür etti. Göktaş ise her fırsatta huzurevlerindeki büyükleri ziyaret ettiklerini belirterek, "İnşallah güzel bir bayram geçiririz. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizler başımızın tacısınız. Bir eksiğiniz varsa bizlere söyleyin. Allah sizlere uzun ömürler versin, ağız tadıyla güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum" dedi. Ziyarette huzurevi sakinlerinden 88 yaşındaki Sultan Demirtaş "Yüreğinden Seslenişler" isimli şiir kitabını Bakan Göktaş’a hediye etti. Bakan Göktaş ise Demirtaş’tan kitabı kendisi için imzalamasını istedi. Göktaş, huzurevindeki atölyeyi de gezerek huzurevi sakinlerinden Taner Avcı’nın yaptığı resimleri inceledi. Şehit ailesini ziyaret etti Bakan Göktaş, ayrıca Etimesgut’ta yaşayan şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil’in ailesini de ziyaret etti. Şehidin eşi, annesi ve çocuklarıyla yakından ilgilenen Bakan Göktaş, şehit ailesinin bayramını da kutladı. Bakan Göktaş, şehidin annesine Kur’an-ı Kerim, eşine Türk bayrağı, çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.
Manisa CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da ziyaretlerde bulundu Kurban Bayramı’nı memleketi Manisa’da geçiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazını kıldıktan sonra şehitlik, ardından mezarlık ziyareti yaparak Manisa Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsası’nı ve Manisa Valisi Enver Ünlü’yü ziyaret etti. Kurban Bayramı dolayısıyla memleketi Manisa’da bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Hatuniye Camisi’nde bayram namazını kıldıktan sonra Çatal Mezarlığı’nda "Manisa Tarzanı" lakaplı, İstiklal Madalyası sahibi Ahmet Bedevi’nin, yakınlarının ve Manisalı bazı siyasetçilerin kabirlerini ve şehitlikleri ziyaret etti. Mezar ziyaretinin ardından Manisa Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsası ve Manisa Büyükşehir Mezbahası’nı ziyaret eden Özel, vatandaşlarla bayramlaşarak bol bol fotoğraf çektirdi. Özel daha sonra Manisa Valisi Enver Ünlü ile bayramlaşmak için Manisa Valiliğine geçti. Vali Ünlü tarafından valilik girişinde karşılanan Özel’e Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve partililer de eşlik etti. Özel, resmi ve özellikle dini bayramları memleketinde geçirmeye ve Manisalılarla bayramlaşmaya büyük önem verdiğini ancak dün İstanbul’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen’in nikah törenine katılıp nikah şahitliğini yaptığını, bu nedenle dün Manisa Valiliğinin resmi bayramlaşma törenine katılamadığı için bayramlaşmanın bugüne kaldığını söyledi. Vali Enver Ünlü’nün bayramını kutlayan CHP Genel Başkanı Özel, "Bütün kamu personelimiz adına, bütün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne hizmet eden kim varsa onlar adına, bütün personelinizin bayramını kutluyoruz. Bütün hemşehrilerimizin sizin şahsınızda bayramınızı kutluyorum" dedi. Vali Ünlü de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bayramını kutlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Denizli Başkan Çelik; “Babalarımızla her an, her anı değerli ve anlamlıdır” Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; "Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım. hayatımız boyunca bizlere kattıkları değerler, öğrettikleri her şey ve verdikleri sınırsız sevgi için ne kadar teşekkür etsek azdır. Babalarla büyümek büyük bir şans ve onurdur. Her zaman ailesinin yanında olup destekledikleri, doğruyu ve yanlışı ayırt etmekte sağladıkları minnettarız. Kıymetli babalarımızın rehberliğinde, sevgi dolu kalpleri ve güçlü karakteriyle hayatın zorluklarını aşmayı öğrendik. Babalarımızla her an, her anı değerli ve anlamlıdır." dedi. "Babalar günününüz kutlu olsun" Başkan Çelik, "Bize gösterdikleri sabır, anlayış ve hoşgörü ile, bizi her daim cesaretlendirdiler ve yol gösterdiler. İyi bir insan olmayı, sorumluluk sahibi olmayı ve en önemlisi de sevgiyi ve saygıyı öğrendik. Öğretileri ile hayatın her aşamasında doğru adımlar atmayı başardık. Onlar her zaman için en büyük destekçimiz ve koruyucumuz oldular. Zor zamanlarda bize güç verdiler, mutlu anlarımızı ise daha da güzel kıldılar. Hayatın her döneminde, onların varlığıyla daha da güçlü olduk. Ailemiz için yaptıkları fedakarlıklar ve gösterdikleri özveri, bizler için en değerli mirastır. Bu özel günde, onlara olan sevgimizi ve minnettarlığımızı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Tüm babalara sağlık, mutluluk ve huzur dolu uzun bir ömür diliyorum.Babalar Günü’nünüz kutlu olsun! Her zaman bizim kahramanımızsınız ve öylekalacaksınız." diye konuştu.