ASAYİŞ - 28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:48

Tuzla’da özel halk otobüsü yolda yatan köpeği ezdi

A
A
A

Tuzla’da özel halk otobüsü, yolda yatan köpeği ezdi. Köpeği ezdiğini fark eden otobüs şoförü aracından inip yaralanan köpeğe bir süre baktı, ardından otobüse geri bindi. Olaya tanık olan bir mahalleli ise otobüs şoförüne tepki göstererek olay yerinden ayrılmasını engellemeye çalıştı. Köpeğin otobüs altında ezildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Tuzla’da Akfırat Mahallesinde dün yaşandı. İddiaya göre yolda seyir halinde olan özel halk otobüsünün şoförü, yolda yatmakta olan köpeğin kalkması için kornaya bastı. Otobüs şoförü köpeğin kalkmamasına rağmen gaza basarak köpeği ezdi. Köpeği ezdiğini fark eden otobüs şoförü aracından inip köpeği bir süre izledi. Olaya tanık olan bir vatandaş ise köpeğin yanına gelerek otobüs şoförüne tepki gösterdi. Otobüs şoförü daha sonra yanındaki kişiyle beraber otobüse binerek yoluna devam etmek istedi. Vatandaşın ‘bu köpeği de al buradan’ diyerek otobüsün önünde durması nedeniyle gidemeyen otobüs şoförü geri geri gelerek olay yerinden ayrıldı. Yaralı köpeğin tedavi altına alındığı öğrenildi

Köpeğin ezildiği anlar kamerada

Yolda yatan köpeğin özel halk otobüsünün altında kalarak ezildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otobüs şoförünün yolda yatan köpeği kaldırmak için kornaya basarak ilerlediği, köpeğin kalkmasına rağmen otobüsün ilerleyerek köpeği ezdiği görülüyor. Ardından bir vatandaşın otobüs şoförüne tepki gösterdiği ve ilerlemesini engellediği görülüyor.

Cem Güney Kılıç - Enes Şamil Gönenç


 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Aracın hurdaya döndüğü kazayı burnu bile kanamadan atlattı Antalya’da meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü kadın hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Kaza, saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Bulvarı üzerinde seyir halindeki Esra G.’nin kullandığı 07 CKC 146 plakalı otomobile plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen başka bir araç yandan çarptı. Aracın sıkıştırması ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü genç kadın refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Esra G.’nin kaza yapmasına neden olan plakası öğrenilemeyen otomobil ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Hurdaya dönen araçtan yara almadan çıktı Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekibin yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Verilen adrese gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde her hangi bir sıkışma olmadığını belirleken, otomobil sürücüsü genç kadın kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Sağlık ekipleri tedbir amacıyla Esra G.’nin sağlık durumunu kontrol ederken genç kadın durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gitmek istemediğini belirtti. Kaza nedeniyle Gazi Bulvarı üzerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri kazaya sebep olarak olay yerinden kaçan otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.