ASAYİŞ - 22 Nisan 2022 Cuma 12:15

Kumar oynayan 6 kişiye 10 bin 914 TL para cezası

A
A
A
Kumar oynayan 6 kişiye 10 bin 914 TL para cezası

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bir kahvehanenin gizli bölümünde kumar oynadığı belirlenen 6 kişiye, 10 bin 914 TL idari para cezası uygulandı.

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde bir kahvehanenin gizli bölümünde kumar oynadığı belirlenen 6 kişiye, 10 bin 914 TL idari para cezası uygulandı.


Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, ilçeye bağlı Minehöyük Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini G.P.’nin (48) yaptığı kahvehanenin gizli bölümünde kumar oynandığı ve şahısların yakalanmamak için kahvehane etrafında gözcüler görevlendirdiği bilgisi elde edildi.


Kahvehaneye sivil olarak görevlendirilen devriye tarafından arazi kısmından yaklaşılarak yapılan baskında, G.P. (48), M.Z. (61), H.Y. (67), S.S. (47), İ.K. (39) ve C.T. (50) isimli şahıslar iki masada kumar oynadıkları esnada suçüstü yakalandı.


Şahıslara kişi başı 1819 TL olmak üzere, toplamda 10 bin 914 TL idari para cezası uygulandı.


Masa üstünde açık bir şekilde ele geçirilen toplam 2950 TL ve 104 adet iskambil kağıtlarına mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Aracın hurdaya döndüğü kazayı burnu bile kanamadan atlattı Antalya’da meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü kadın hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Kaza, saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Bulvarı üzerinde seyir halindeki Esra G.’nin kullandığı 07 CKC 146 plakalı otomobile plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen başka bir araç yandan çarptı. Aracın sıkıştırması ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü genç kadın refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Esra G.’nin kaza yapmasına neden olan plakası öğrenilemeyen otomobil ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Hurdaya dönen araçtan yara almadan çıktı Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekibin yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Verilen adrese gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde her hangi bir sıkışma olmadığını belirleken, otomobil sürücüsü genç kadın kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Sağlık ekipleri tedbir amacıyla Esra G.’nin sağlık durumunu kontrol ederken genç kadın durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gitmek istemediğini belirtti. Kaza nedeniyle Gazi Bulvarı üzerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri kazaya sebep olarak olay yerinden kaçan otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.