ASAYİŞ - 19 Ocak 2021 Salı 22:53

Hastanede güvenlik görevlisi bıçaklandı

A
A
A
Hastanede güvenlik görevlisi bıçaklandı

Karaman’da hastane acil servisi içerisinde birbirleriyle tartışan iki kişiyi dışarıya çıkarmaya çalışan güvenlik görevlisi bıçaklanarak yaralandı.

Karaman’da hastane acil servisi içerisinde birbirleriyle tartışan iki kişiyi dışarıya çıkarmaya çalışan güvenlik görevlisi bıçaklanarak yaralandı. Olayı gerçekleştiren şahıs polis tarafından gözaltına alındı.


Olay, saat 19.30 sıralarında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi içerisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, elinde kesik yarası olan A.İ, arkadaşı F.U. ile birlikte hastane acil servisine geldi. A.İ. tedavisi yapılırken, birlikte geldiği F.U. ile biranda tartışmaya başladı. Bunun üzerine tartışan şahıslara güvenlik görevlileri müdahale etti. Müdahale sırasında F.U. (18) belinden çıkardığı bıçakla acil serviste görevli güvenlik görevlisi Abdullah Saftük’ü (37), bıçaklayarak yaraladı. Kanlar içinde kalan güvenlik görevlisi hemen tedavi altına alınırken, şüpheli F.U. da hastane polisi tarafından gözaltına alındı. F.U, daha sonra polis merkezine götürüldü.


Olayı anlatan güvenlik görevlisi Abdullah Saftük, “Yaralı şahıs acil servis içerisinde önce yanında bulunan bayanla küfürleşerek tartıştı. Bunun üzerine arkadaşlar bayanı dışarı çıkardı. Yaralı şahıs daha sonra yanındaki diğer erkekle tartışmayı sürdürdü. Tartışmanın uzaması üzerine arkadaşlar müdahale ederek F.U’yu da dışarı çıkarmak istedi. Bu sırada F.U, arkadaşlardan birisine kafa attı sonra da belinden çıkardığı bıçakla beni baldırımdan yaraladı” diye konuştu.


Olayın duyulmasının ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ahmet Yılmaz da hastaneye gelerek tedavisi devam eden güvenlik görevlisini ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Zeyyat Kafkas: "Asıl çirkinlik, etik değerleri ayaklar altına alıp sonra ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır" Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün açıklamalarının yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey olmadığını belirterek, "Asıl çirkinlik, etik değerleri ayaklar altına alıp sonra ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır" dedi. Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor’un sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Kulüp Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün açıklamalarına sert tepki gösterdi. Kafkas, yaptığı açıklamada, Öztürk’ün ifadelerinin gerçekleri çarpıttığını belirterek, "Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiğimiz maçtan sonra Metin Öztürk’ün hadsiz ve gerçekleri çarpıtan açıklamaları, yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey değildir" dedi. Trabzon’da misafirperverliğin her zaman ön planda olduğunu vurgulayan Kafkas, "Her şeyden önce bilinmelidir ki; Trabzon’a gelen herkese bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kulübümüzün vakarına yakışır şekilde misafirperverlik gösterilir. Bu bizim kültürümüzdür" ifadelerini kullandı. Açıklamasında Galatasaray cephesini etik dışı davranmakla suçlayan Kafkas, şu ifadelere yer verdi: "Ancak hiç kimse, kendi kirli hesaplarının doğurduğu sonuçları Trabzonspor’a ‘çirkinlik’ yaftası yapıştırarak gizleyemez. Metin Öztürk’ün ‘çirkinlik’ diye tarif etmeye çalıştığı tablo, bizzat temsil ettiği anlayışın ürünüdür. Çünkü asıl çirkinlik; sözleşmesi devam eden oyuncularla kulübünü devre dışı bırakarak gizli görüşmeler yapmaktır. Asıl çirkinlik; milli takım kampında, gözlerden uzak temaslarla futbolcumuzun aklını çelmeye kalkmaktır. Asıl çirkinlik; yöneticilerin ofislerinde oyuncu çağırıp gizli planlarla iş bitirmeye çalışmaktır. Asıl çirkinlik; etik değerleri ayaklar altına alıp sonra dönüp ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır." Bir oyuncu transferi üzerinden de eleştirilerini sürdüren Kafkas, "Asıl çirkinlik, bizim anlaşma sağladığımız 18 yaşındaki bir oyuncuya sonradan daha yüksek para teklif edip transferi o şekilde bozmaktır. Asıl çirkinlik, bununla da yetinmeyip bu akşam çıkıp utanmadan, sıkılmadan, pişkin pişkin ‘parasını verip aldık’ diyebilecek kadar aciz bir duruma düşmektir" dedi. Trabzonspor’un hiçbir kulübü düşman olarak görmediğini belirten Kafkas, "Fakat Trabzonspor’un hukukuna, emeğine ve onuruna yönelik bir müdahale varsa, orada tavrımız da duruşumuz da nettir. İhaneti ‘transfer politikası’, kurnazlığı ‘yöneticilik’, organize temasları da ‘doğal süreç’ gibi göstermeye çalışanlara karşı susacak, el uzatacak, yan yana gelecek değiliz" ifadelerini kullandı. Kafkas, açıklamasının sonunda, "Metin Öztürk, kamuoyu önünde hamasi cümleler kurmadan önce, bu noktaya nasıl gelindiğinin muhasebesini önce kendi vicdanında yapmalıdır. Bugün konuşulan mesele, kimsenin kimseyi nasıl karşıladığı değil; kimin neyi, ne kadar hak ettiği meselesidir" diyerek sözlerini tamamladı.