GENEL - 21 Ocak 2021 Perşembe 14:41

Vali Işık’tan sağlık çalışanlarına başarı belgesi

A
A
A
Vali Işık’tan sağlık çalışanlarına başarı belgesi

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Covid-19 ile mücadele, salgınının önlenmesindeki gayretleri ve yürüttükleri özverili çalışmalarından dolayı sağlık personelini başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Covid-19 ile mücadele, salgınının önlenmesindeki gayretleri ve yürüttükleri özverili çalışmalarından dolayı sağlık personelini başarı belgesiyle ödüllendirdi.


Valilik makamında düzenlenen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ile sağlık personelinin katıldığı programda Vali Mehmet Alpaslan Işık, Covid-19 salgınına karşı sağlık alanında yürüttükleri özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı fedakâr sağlık çalışanlarını tebrik ederek başarı belgesi ile ödüllendirdi.


Vali Işık, yaşanan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının en ön safta mücadele verdiğini belirterek, ailelerinden, sevdiklerinden ve kendi hayatlarından fedakârlık ederek canlarını ortaya koyan ve hastalarının sıhhatlerine kavuşabilmesi için var güçleriyle çalışan sağlık çalışanlarının haklarının asla ödenemeyeceğini söyledi.


Vali Işık, “Kendilerinden önce hastalarının hayatını düşünen, yaşanan pandemi sürecinin sağlıklı bir şekilde atlatılabilmesi için kendi canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan ve mesai mefhumu gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak onurlu bir mücadele veren sağlık çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyor, bu zorlu süreçte kendilerine başarılar diliyorum. Allah sizlerden razı olsun” dedi.


Korona virüs tehlikesinin henüz geçmediği bu günlerde başta sağlık çalışanlarının özverili ve fedakârca yürüttükleri çalışmalarına destek olarak toplum sağlığını korunması adına maske, mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra salgınının yayılmasına zemin hazırlayana kalabalık ortamlardan uzak durulması noktasında kesinlikle taviz verilmemesi gerektiğini hatırlatan Işık, “Korona virüs ile mücadelenin kazanılması ve bertaraf edilmesinin en önemli şartının birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesine bağlı olduğunu belirterek, halkımızın desteği ve yürütülen etkin ve kararlı mücadele sayesinde inşallah kazanan biz olacağız” diye konuştu.


Programın sonunda Vali Mehmet Alpaslan Işık, sağlık çalışanlarına başarı belgelerini verdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Zeyyat Kafkas: "Asıl çirkinlik, etik değerleri ayaklar altına alıp sonra ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır" Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün açıklamalarının yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey olmadığını belirterek, "Asıl çirkinlik, etik değerleri ayaklar altına alıp sonra ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır" dedi. Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor’un sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Kulüp Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün açıklamalarına sert tepki gösterdi. Kafkas, yaptığı açıklamada, Öztürk’ün ifadelerinin gerçekleri çarpıttığını belirterek, "Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiğimiz maçtan sonra Metin Öztürk’ün hadsiz ve gerçekleri çarpıtan açıklamaları, yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey değildir" dedi. Trabzon’da misafirperverliğin her zaman ön planda olduğunu vurgulayan Kafkas, "Her şeyden önce bilinmelidir ki; Trabzon’a gelen herkese bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kulübümüzün vakarına yakışır şekilde misafirperverlik gösterilir. Bu bizim kültürümüzdür" ifadelerini kullandı. Açıklamasında Galatasaray cephesini etik dışı davranmakla suçlayan Kafkas, şu ifadelere yer verdi: "Ancak hiç kimse, kendi kirli hesaplarının doğurduğu sonuçları Trabzonspor’a ‘çirkinlik’ yaftası yapıştırarak gizleyemez. Metin Öztürk’ün ‘çirkinlik’ diye tarif etmeye çalıştığı tablo, bizzat temsil ettiği anlayışın ürünüdür. Çünkü asıl çirkinlik; sözleşmesi devam eden oyuncularla kulübünü devre dışı bırakarak gizli görüşmeler yapmaktır. Asıl çirkinlik; milli takım kampında, gözlerden uzak temaslarla futbolcumuzun aklını çelmeye kalkmaktır. Asıl çirkinlik; yöneticilerin ofislerinde oyuncu çağırıp gizli planlarla iş bitirmeye çalışmaktır. Asıl çirkinlik; etik değerleri ayaklar altına alıp sonra dönüp ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır." Bir oyuncu transferi üzerinden de eleştirilerini sürdüren Kafkas, "Asıl çirkinlik, bizim anlaşma sağladığımız 18 yaşındaki bir oyuncuya sonradan daha yüksek para teklif edip transferi o şekilde bozmaktır. Asıl çirkinlik, bununla da yetinmeyip bu akşam çıkıp utanmadan, sıkılmadan, pişkin pişkin ‘parasını verip aldık’ diyebilecek kadar aciz bir duruma düşmektir" dedi. Trabzonspor’un hiçbir kulübü düşman olarak görmediğini belirten Kafkas, "Fakat Trabzonspor’un hukukuna, emeğine ve onuruna yönelik bir müdahale varsa, orada tavrımız da duruşumuz da nettir. İhaneti ‘transfer politikası’, kurnazlığı ‘yöneticilik’, organize temasları da ‘doğal süreç’ gibi göstermeye çalışanlara karşı susacak, el uzatacak, yan yana gelecek değiliz" ifadelerini kullandı. Kafkas, açıklamasının sonunda, "Metin Öztürk, kamuoyu önünde hamasi cümleler kurmadan önce, bu noktaya nasıl gelindiğinin muhasebesini önce kendi vicdanında yapmalıdır. Bugün konuşulan mesele, kimsenin kimseyi nasıl karşıladığı değil; kimin neyi, ne kadar hak ettiği meselesidir" diyerek sözlerini tamamladı.