GENEL - 29 Mayıs 2023 Pazartesi 10:22

Develililer Derneği’nde İsmail Arslan güven tazeledi

A
A
A
Develililer Derneği’nde İsmail Arslan güven tazeledi

Develililer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yapılan 10.

Develililer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yapılan 10. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan İsmail Arslan güven tazeledi.


Yapılan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen İsmail Arslan yaptığı açıklamasında, “Bu gün Kayseri Develililer Derneğimizin Olağan Genel Kurulu İçin burada toplanmış bulunuyoruz. Katılan üyelerimize teşekkür ediyorum. Develililer Derneği 2004 yılında kurulmuş bir dernektir. Develi Merkez, köyler ve Kayseri’de yaşayan yaklaşık 150 bin Develili hemşehrilerimizin temsilciliğini en iyi şekilde yapmak adına çalışmalarımız devam edecektir. 2 yılda bir olağan seçimli Genel Kurulumuz olur. Bugün bu genel kurullarımızdan 10.’sunu yapıyoruz. Geçtiğimiz dönemde beraber çalıştığımız yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bugün seçilecek yeni yönetim kuruluna da bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu güne kadar Derneğimizden yardım ve desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç beye de ayrıca teşekkür ediyorum. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyor, üyelerimizi ve kıymetli hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Aracın hurdaya döndüğü kazayı burnu bile kanamadan atlattı Antalya’da meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü kadın hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Kaza, saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Bulvarı üzerinde seyir halindeki Esra G.’nin kullandığı 07 CKC 146 plakalı otomobile plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen başka bir araç yandan çarptı. Aracın sıkıştırması ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü genç kadın refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Esra G.’nin kaza yapmasına neden olan plakası öğrenilemeyen otomobil ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Hurdaya dönen araçtan yara almadan çıktı Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekibin yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Verilen adrese gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde her hangi bir sıkışma olmadığını belirleken, otomobil sürücüsü genç kadın kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Sağlık ekipleri tedbir amacıyla Esra G.’nin sağlık durumunu kontrol ederken genç kadın durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gitmek istemediğini belirtti. Kaza nedeniyle Gazi Bulvarı üzerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri kazaya sebep olarak olay yerinden kaçan otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.