POLİTİKA - 04 Mart 2024 Pazartesi 11:20

AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı Aslan, Kırşehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığını ziyaret etti

A
A
A
AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı Aslan, Kırşehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığını ziyaret etti

AK Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Aslan, Kırşehir Osmanlı Ocakları İl Başkanı Alparslan Aşkın’ı makamında ziyaret etti.


AK Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Aslan, Kırşehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl binasında gerçekleşen ziyarette Kırşehir Osmanlı Ocakları İl Başkanı Alparslan Aşkın, yönetim kurulu üyeleri ve il teşkilatı hazır bulundular.


Kırşehir Osmanlı Ocakları İl Başkanı Alparslan Aşkın ve dernek üyeleriyle sohbet eden Aslan, burada yaptığı konuşmada, tevazu, samimiyet ve gayretle önemli projelere imza atacaklarını belirtti.


AK Parti’nin bu günlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve karşılık beklemeden gece gündüz çalışan Osmanlı Ocakları sayesinde geldiğini işaret eden Aslan, "Bizim Osmanlı ruhuna ve bunu en iyi yansıtan Osmanlı Ocakları’na her daim ihtiyacımız var. Bugüne kadar AK Parti’ye verdikleri katkılardan dolayı Osmanlı Ocakları’nın her neferlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.


Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette konuşan İl Başkanı Alparslan Aşkın, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, şunları söyledi:


"AK Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Aslan’ı İl Başkanlığı’mızda ağırladık ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Belediye Başkan adayı Dr. Osman Aslan’ın seçilmesi durumunda güzel projelere imza atarak Kırşehir’imize önemli hizmetler yapacağına inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, AK Parti Kırşehir Belediye Başkan adayımıza çıkmış oldukları bu kutsal görevde başarılar diliyoruz. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.”



AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Adayı Aslan, Kırşehir Osmanlı Ocakları İl Başkanlığını ziyaret etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.