POLİTİKA - 18 Şubat 2025 Salı 15:58

Aslanapa ilçesine doğalgaz müjdesi

A
A
A
Aslanapa ilçesine doğalgaz müjdesi

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Aslanapa’da yapılması planlanan Toros Gaz Dağıtım İstasyonu’nun kurulumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.


Başkan Erenler, birlikte yaptığı incelemelerde, milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, ilçe başkanı Zeki Öztürk ve belediye başkanı Necati Kulik ile Toros Gaz İşletme Müdürleri Muammer Ay, Erman Öztopaç ve Barış Çalık’tan istasyonun kurulumu ve faaliyete geçiş süreci hakkında bilgi aldı. Erenler, Kütahya’nın dört bir yanına doğalgaz hizmetinin ulaştırılması amacıyla çalışmaların kesintisiz sürdüğünü vurguladı. Erenler, Kütahya’nın gelişimi için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Biz AK Partiyiz. Umudun, icraatın ve geleceğin adıyız" dedi.


AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Aslanapa Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden TOKİ sosyal konut projesine de dikkat çekti. Bu projeyle 122 konut ve 8 dükkân inşaatının tamamlanmasının ardından hemşehrilerinin konut ihtiyacının karşılanacağı ve sosyal yaşamın iyileştirileceği belirtilen açıklamada, ekonomik kalkınmaya da katkı sağlanacağı ifade edildi.


Erenler, ilçedeki sosyal ve ekonomik yapının güçlendirileceği ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılacağına da değindi. AK Parti’nin Kütahya’nın her köşesine eser ve hizmet siyasetiyle katkı sunduğunu belirten Erenler, "Kütahya’mız modernleşmeye devam edecek" şeklinde konuştu.


Başkan Erenler ve AK Parti heyeti, Aslanapa Belediye Başkanı Necati Kulik’i de ziyaret ederek ilçedeki projeleri ve halkın taleplerini görüştü. Erenler, Başkan Kulik’e misafirperverliği için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Başkan Erenler, "İlçemizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için durmak yok, çalışmaya devam" diyerek sözlerini tamamladı.



Aslanapa ilçesine doğalgaz müjdesi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Halk ozanı Hacı Taşan’a vefa gecesi: Oğlu ve torunu eserlerini seslendirdi Kırıkkale’de halk ozanı ve Türk halk müziği sanatçısı Hacı Taşan, vefatının 42. yılında düzenlenen programda anıldı. Sahne alan usta sanatçının oğlu ve torunu, ustanın unutulmaz eserlerini seslendirdi. Kırıkkale’de halk ozanı ve Türk halk müziği sanatçısı Hacı Taşan, vefatının 42. yılında düzenlenen özel bir programla anıldı. Kırıkkale Valiliği himayelerinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonuyla gerçekleştirilen anma etkinliği, yoğun katılımla Kültür Merkezi’nde yapıldı. Programda, "ustalar topluluğu grubu" tarafından bozlak türküler seslendirildi. Gecenin en duygusal anları ise Hacı Taşan’ın oğlu Sondur Taşan ile torunu Emrah Tezcan’ın sahneye çıkarak usta sanatçının eserlerini seslendirmesiyle yaşandı. Vali Yardımcısı Seyfullah Ordueri yaptığı konuşmada, "Hacı Taşan’ın eserlerini ve kültürel mirasını zaten biliyoruz. Bu kültürel mirasın taşıyıcısı olarak Hacı Taşan’ın oğlu Sondur Taşan ve diğer sanatçılar sağ olsunlar, var olsunlar, emek verdiler. Ama bunlarla beraber sizin gelip burada bizimle olmanız, bu geceyi şereflendirmenizle birlikte bir bütünlük sağladı. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. Kültür ve Turizm İl Müdürü Neslihan Aktaş ise, "İlimizin en önemli değerlerinden olan Hacı Taşan’ı, vefatının 42. yıl dönümünde anmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hacı Taşan, hayatı boyunca birçok insana ilham kaynağı olmuş; yüce gönlü ve güzel eserleriyle toplumda iz bırakmış bir değerdir. Eserleri, değerleri ve insanlara olan sevgisi ebediyete kadar yaşamaya devam edecektir" ifadelerini kullandı. Kırıkkale’nin kültürel hafızasında derin izler bırakan Hacı Taşan, bozlak geleneğinin yaşatılmasında önemli bir rol oynamıştı. Anma gecesi, sanatseverlerin duygu dolu anlar yaşadığı, kültürle yoğrulmuş bir vefa gecesi oldu. İl protokolü tarafından sahne alan sanatçılara plaket takdim edildi.