Son Dakika
|
İstanbul'da uyuşturucu soruşturması: Saadettin Saran ifadeye çağırıldı!
ABD, Yeşil Kart programını süresiz askıya aldı
Trump: "Venezuela ile savaş ihtimalini dışlamıyorum"
MİT ve Emniyetin ortak operasyonunda Fetullah Gülen’in yeğeni yakaladı
51 yaşındaki Türkçe öğretmeni 3 gündür kayıp
ABD, Suriye'ye yaptırımları kaldırdı
Zehra Kınık 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı
Bakan Işıkhan: "İşçilerimizin taleplerini, dileklerini komisyona yansıtacağım"
Peskov, Türkiye'nin Rusya'ya S-400 sistemlerini iade edeceğini yalanladı
Berrak Tüzünataç ifade vermeye geldi
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Pakistan’s Traditional Instrument ‘Rubab’ Reaches Beyond Borders
Üçüncü kattan ikinci katın balkonuna düşen çocuk ağır yaralandı
Macron: "ABD başarısız olursa Avrupa'nın Putin'le görüşmesi gerekebilir"
Uyuşturucu ticaretinden 11 yıl ceza yedi, tekerlekli sandalyeyle cezaevine gönderildi
Putin: "Batı, bize karşı saygılı olursa askeri operasyonlara gerek kalmaz"
İstanbul Cevizlibağ’da trafik yoğunluğu havadan görüntülendi
Tayvan'daki sis bombalı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti
ABD, Yeşil Kart programını süresiz askıya aldı
MAGAZİN
Türkiye güzelini seçti
18 Aralık 2025 Perşembe - 10:25:46
Türkiye güzeli seçildi. SammyVit Klass Model Türkiye 2025’te 19 kadın ve 20 erkek finalist jüri karşısına çıktı. Muammer Kapucuoğlu’nun jüri başkanı olduğu, iş ve sanat dünyasını bir araya getiren gecede, ünlü sanatçı Seda Sayan sahne aldı. Sahne şovları ve defilelerle büyük beğeni toplayan gecenin sonunda Ece Çetin ve Taha Yiğit Tarakçı 1., Hilal Aydın ve Efe Soykan Okka 2., Arya Altun ve Eren Kaya 3.’lük kazandı.
17 Aralık 2025 Çarşamba - 12:27
Espressolab’den Tommy Cash sürprizi
Eurovision’da "Espresso Macchiato" şarkısıyla geniş kitlelere ulaşan Tommy Cash, Türkiye’de sevenleriyle bir araya geldi. İstanbul’da Salon İKSV’de iki gün üst üste konser veren sanatçı, sonraki günlerde gerçekleştirdiği sürpriz bir konseptle de dikkat çekti. Espressolab Merter Roastery’de düzenlenen özel bir etkinlikte performans sergileyen Tommy Cash, flashmob formatında kurgulanan gösterisiyle kahve severlere keyifli anlar yaşattı. 2025 Eurovision’da Estonya’yı temsil eden Tommy Cash, uzun bir aranın ardından Türkiye’ye gelerek izleyicisiyle bir araya geldi. İstanbul’da Salon İKSV’de iki gün üst üste konser veren sanatçı, konser programının ardından şehirde farklı bir performansla da dikkat çekti. Espressolab Merter Roastery’de düzenlenen özel bir etkinlikte sahne alan Tommy Cash, flashmob konseptiyle kurgulanan sürpriz performansıyla ziyaretçilerin karşısına çıktı. Eurovision sahnesinin sevilen şarkısı "Espresso Macchiato", kahve severlere müzik ve performansın iç içe geçtiği farklı bir deneyim yaşattı. Tommy Cash’in sergilediği performans, Türkiye’ye yenilikçi bir konseptle de buluşturmuş oldu. Yurtdışında özellikle konserlerde, festivallerde ve kamusal etkinliklerde sıkça kullanılan, kalabalığın arasında aniden başlayan senkronize gösterilerden oluşan flashmob konsepti, Cash’in müzikal enerjisiyle birleşerek ilk kez bir kahve atmosferinde hayat buldu. Müziğin aniden "Espresso Macchiato"ya dönmesiyle başlayan flashmob’da, Tommy Cash atlı karıncadan inip kalabalığın arasına karışarak şarkısını söyledi. Sanatçı, Eurovision’da viral olan koreografisinin bazı bölümlerini bu spontane akışa dahil ederek performansını zenginleştirdi. Back in Town ve Coffee & Chill gibi deneyim odaklı etkinlikleriyle Roastery’i kültürel buluşma alanına dönüştüren Espressolab, son dönemde Glass Beams’ten Mavi Gri’ye uzanan geniş bir sanatçı yelpazesini ağırlayarak ziyaretçilerine kapsamlı bir etkinlik takvimi sunmuştu. Merter Roastery’de gerçekleşen Tommy Cash performansı ise bu üretici yaklaşımının çarpıcı örneklerinden biri oldu. 40 milyondan fazla dinlendi Eurovision sahnesinde üçüncülük elde ettikten sonra uluslararası pop kültüründe hızla yükselen "Espresso Macchiato", melodisinin yanı sıra kahve metaforlarıyla bütünleşen eğlenceli sözleri sayesinde de geniş bir dinleyici kitlesinin ilgisini çekmişti. Şarkı, espresso shot’ın keskin enerjisi ile macchiatonun yumuşak dokusunu teatral bir vokal stiliyle bir araya getiriyor. Yayınlandığı günden bu yana 40 milyonu aşkın dinlemeye ulaşarak dijital platformlarda dikkat çeken parça, Eurovision performansının ardından sosyal medyada dans akımları, remixler ve parodilerle daha da geniş bir etki alanı kazandı.
15 Aralık 2025 Pazartesi - 09:32
Kütahya’da ’Türk Halk Müziği Yetenek Sınavı’ düzenlendi
Kütahya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kültür Sanat Akademisi Türk Halk Müziği Korosu’nun yeni dönem yetenek seçmeleri, müziğe gönül veren vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Seçmelerde adaylar, Türk halk müziğinin ruhunu yansıtan eserlerle yeteneklerini sergilerken, etkinlik Kütahya’nın sanata ve kültüre olan ilgisini bir kez daha ortaya koydu. Ses ve yorumlarıyla jüri karşısına çıkan adaylar, halk müziğinin zenginliğini ve kültürel değerlerini sahneye taşıdı. Kütahya Belediyesi yetkilileri, kültürümüzün temel taşlarından biri olan Türk Halk Müziği’ni yaşatmak, yeni yetenekleri keşfetmek ve desteklemek amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.
14 Aralık 2025 Pazar - 12:07
Bu kelimeyi herkes kullanıyordu... Artık Mehmet Çevik’ten izin alacaklar
Bursa’da 700 kadının katılımıyla düzenlenen kadınlar matinesi, sahnede yaşanan ilginç bir patent sürpriziyle adeta gündeme bomba gibi düştü. Ünlü sanatçı Mehmet Çevik’in sahnesi kadar, kendisine hediye edilen "heralde" kelimesinin patenti gecenin en çok konuşulan olayı oldu. Bursa’nın sevilen sesi Mehmet Çevik, birbirinden güzel şarkılarıyla kadınlar matinesinde salonu dolduran yüzlerce davetliyi coştururken, konser sırasında yapılan sürpriz herkesi şaşkına çevirdi. Sanatçının eşi Gizem Çevik, Mehmet Çevik’in yıllardır sahnede, günlük yaşamda ve röportajlarında sık sık kullandığı "heralde" kelimesini 10 yıllığına patentlettirdiğini açıkladı. Bu sürpriz anons, salonda büyük alkış ve kahkahalarla karşılandı. Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Çevik, yaşadığı şaşkınlığı gizleyemedi. Çevik, "Gerçekten şok oldum. Benimle özdeşleşmiş bir kelimeydi. Sahnede, evde, her yerde ‘heralde’ diyorum. Eşim bunu düşünmüş ve bana böyle sıra dışı bir hediye almış. Artık bu kelimenin patenti bende. Buradan herkese açıkça söylüyorum; bu isimle marka açan olursa direkt dava açarım," diyerek hem güldürdü hem de iddialı bir çıkış yaptı. Müzik, eğlence ve sıra dışı bir patent hikâyesinin buluştuğu kadınlar matinesi, Bursa gecelerine damga vururken, "heralde" patenti şimdiden magazin dünyasının en çok konuşulan başlıklarından biri oldu.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
20 Ocak 2016 Çarşamba- 12:05
Sosyal medyanın yeni fenemoni: Köksal Baba
2
26 Mart 2023 Pazar- 12:22
Sosyal medyada tanıştığı Türk genç için ülkesini bırakıp Denizli'ye gelin geldi
3
18 Aralık 2025 Perşembe- 10:25
Türkiye güzelini seçti
4
01 Şubat 2013 Cuma- 16:43
BARIŞ MANÇO`NUN SİİRTLİ OLDUĞU İDDİASI
5
12 Mayıs 2013 Pazar- 10:15
SEKSENLER DİZİSİNİN BİLİNMEYENLERİNİ ANLATTI
25 Nisan 2018 Çarşamba - 23:06
Bülent Ersoy eski eşine yıllar sonra notunu verdi
Popstar 2018 ses yarışmasının jüri üyesi Bülent Ersoy, yıllar sonra eski eşi Armağan Uzun’la karşı karşıya geldi.
25 Nisan 2018 Çarşamba - 13:42
Hadise'yi yıkan haber
Ünlü sanatçı Hadise'nin Bodrum Yalıkavak'ta bulunan La Plaj isimli işletmesi, belediye ekipleri tarafından kamusal alanı işgal ettiği gerekçesiyle yıkıldı.
25 Nisan 2018 Çarşamba - 13:34
Hadise’yi yıkan haber
Ünlü sanatçı Hadise’nin Bodrum Yalıkavak’ta bulunan La Plaj isimli işletmesi, belediye ekipleri tarafından kamusal alanı işgal ettiği gerekçesiyle yıkıldı.
25 Nisan 2018 Çarşamba - 11:25
Mithat Körler ile 70’ler esintisi
Sanatçı Mithat Körler Mardin’de verdiği konserle dinleyenlere nostalji resitali sundu.
25 Nisan 2018 Çarşamba - 10:27
Cannes’ta yarışacak genç oyuncuyu heyecan sardı
İzmirli oyuncu Çağrı Öztürk, dünyaca ünlü Cannes Film Festivali’nde “Karanlıkta Kalanlar” ile yarışacaklarını, festivale kısa bir süre kaldığı için ekip olarak çok heyecanlı olduklarını söyledi.
25 Nisan 2018 Çarşamba - 00:38
Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yok? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?
Diriliş Ertuğrul hayranlarını üzen haber geldi. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada yeni bölümün bu hafta yayınlanmayacağı duyuruldu. Dizinin fenomenleri dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediyorlar. Peki Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman? İşte tüm detaylar...
24 Nisan 2018 Salı - 07:22
Muazzez Abacı’dan anlamlı ziyaret
Türk sanat müziğinin dev sesi Muazzez Abacı, Ankara’da düzenlediği konser öncesinde Milli Savunma Bakanlığı Gazi Bakımevi’ni ziyaret etti.
23 Nisan 2018 Pazartesi - 17:44
Yattara’yı zorla denizde soktular
Bodrum sezonunu erken açan Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara’yı kadın futbolcular zorla denize soktu.
23 Nisan 2018 Pazartesi - 17:23
Emre Kaya: "Çok iddialıyım"
Şarkıcı ve Bestekar Emre Kaya iddialı konuştu.
23 Nisan 2018 Pazartesi - 17:00
Aliağa’da Derya Uluğ rüzgarı
Aliağa Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamındaki Uluslararası Aliağa Çocuk Festivalinde sahne alan pop müziğinin sevilen ismi Derya Uluğ, hayranlarına coşku dolu bir gece yaşattı.
23 Nisan 2018 Pazartesi - 14:25
Survivor Kim Elendi Kim Gitti? | Survivor Elenen İSİM KİM? (23 Nisan Survivor Eleme)
Survivorda dokunulmazlık oyununda oyunu değil adeta şanssızlığını yenip atan Gönüllüler takımı durdurulamıyor. Peki Survivor'da Kim Elendi, kim gitti? Survivor elenen isim kim?
22 Nisan 2018 Pazar - 19:04
Trabzon’da “Yedi Bölge Moda İçin El Ele” defilesi
Forum Trabzon’da “Yedi Bölge Moda İçin El Ele” defilesi sergilendi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder