YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 13:18

YATALAK POLİS MEMURUNA CUMHURBAŞKANI GÜL VE BAŞBAKAN ERDOĞAN`DAN FOTOĞRAF MORALİ

A
A
A
YATALAK POLİS MEMURUNA CUMHURBAŞKANI GÜL VE BAŞBAKAN ERDOĞAN`DAN FOTOĞRAF MORALİ

1994 yılında staj yaptığı sırada geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik zedelenmesi nedeniyle yatağa mahkum kalan Cihan Talbey’e, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan imzalı fotoğraflarını gönderdi.
AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve beraberindeki heyet 1994 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası omurilik zedelenmesi sebebiyle yatağa mahkum olan Cihan Talbey’i ziyaret ederek moral verdi. Yurttaş ayrıca, Talbey’e, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın özel imzalı fotoğraflarını tablo halinde hediye etti.
Yurttaş, 1991 yılında Polis Akademisi’ne başlayan ve son sınıfta Salihli’de staj yaparken geçirdiği trafik kazası sonrası yatağa mahkum olan Cihan Talbey’i evinde ziyaret ederek moral verdi. Cihan Talbey, 1994 yılının Temmuz ayında, 3. sınıfta Salihli’de staj yaparken Alaşehir yolu üzerinde trafik kazası geçirdiğini belirterek "Salihli Devlet Hastanesi’nde kaldırıldığımda kazada boynumun kırıldığı anlaşıldı. Önce İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildim, buradan akademi öğrencisi olmam
nedeniyle Ankara Fizik ve Rehabilitasyon Merkezi’ne sevk edildim. Omurilik zedelenmesi nedeniyle 13 buçuk ay tedavi gördüm. 1995 yılı Kasım ayında da Polis Vakfı tarafından ABD’ye tedavi için gönderildim. Buradaki tedavi sonrası tekerlekli sandalye kullanabilir hale geldim" dedi.
Yurttaş ise, Talbey’i, genel seçimler öncesi evinde ziyaret ettiklerini hatırlatarak şöyle konuştu: "Kendisi benden Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalı fotoğraflarını istemişti. Ben konuyu Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza ilettim. Her iki liderimizde özel imzaladıkları fotoğraflarını Talbey’e iletmem için bana verdi. Bende bu fotoğrafları teslim etmenin onuru içindeyim."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir