ASAYİŞ - 15 Aralık 2025 Pazartesi 13:23

Osmaniye’de feci kazada ölen 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı

A
A
A
Osmaniye’de feci kazada ölen 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı

Osmaniye’nin Kayalı köyü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi Düziçi ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.


Dün saat 19.00 sıralarında, Osmaniye’den Gaziantep istikametine seyir halinde olan 80 DM 178 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşarak karşı şeride geçti. Araç, karşı yönden gelen S.K.K. yönetimindeki 80 AIB 231 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, otomobilde bulunan makine mühendisi Süleyman Körkü (26) ile avukat eşi Sevda Körkü (26) ve hafif ticari araçta bulunan Mehmet Toy’un (77) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.


Kazada, hafif ticari araçta bulunan ve hayatını kaybeden Mehmet Toy’un, eniştesiyle birlikte Osmaniye’deki akrabalarının cenaze programından döndüğü öğrenildi. Toy’un cenazesi, Yarbaşı Beldesi Karaçarlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Kazada yaşamını yitiren Süleyman Körkü ve eşi Sevda Körkü’nün ise Osmaniye’de ikamet ettikleri, aile ziyareti için geldikleri kentten dönüş yolunda kazanın meydana geldiği belirtildi. Çiftin araçta bulunan 39 günlük kız bebeklerinin kazadan yaralı olarak kurtarıldığı ve tedavilerinin hastanede sürdüğü öğrenildi. Süleyman ve Sevda Körkü’nün cenazeleri, Düziçi Yeni Mezarlığı’nda defnedildi.


Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.



Osmaniye’de feci kazada ölen 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Karabatak’ın 3. kitabı çıktı Mizah yazarı Naif Karabatak’ın deneme-mizah türündeki üçüncü kitabı "Kahvaltı Haberleri" yayımlandı. 144 Sayfadan oluşan kitapta, günlük yaşamdan izler taşıyan 28 mizahi öykü ve deneme yer alıyor. Kitabın kapak çizgisi karikatür sanatçısı Ahmet Akil Yağınlı tarafından hazırlanırken, arka kapak yazısını Yazar Mehmet Ali Başaran kaleme aldı. Kapak tasarımı ise kitabın yazarı Naif Karabatak tarafından yapıldı. "Kahvaltı Haberleri", internet satış siteleri ile kitap satış noktalarından temin edilebiliyor. 1964 doğumlu olan Naif Karabatak, gazeteciliğe 1979 yılında, yazarlığa ise 2000 yılında başladı. Daha çok mizah alanında olmak üzere yerel ve ulusal gazetelerde yazıları yayımlanan Karabatak, 2005 yılında Abad Yayınları’ndan mizah türündeki "Emmi Hortumu Taksana" adlı kitabını yayımladı. Yazar, 2020 yılında ise KDY Yayınları’ndan çıkan "Yağlı Yavan" adlı kitabıyla okurların karşısına çıktı. Karabatak’ın "Dursun Çavuş" adlı uzun metraj ve "Bir Avuç" adlı kısa metraj hikayeleri sinemaya uyarlandı. Başarılı yazar, 2005 yılında GAP Gazeteciler Birliği tarafından "Yılın Yazarı", 2020 yılında ise Dilhane Dergisi tarafından "Yılın Öykücüsü" seçildi. Evli ve biri kız, ikisi erkek olmak üzere üç çocuk babası olan Naif Karabatak, yeni kitabıyla mizah severlerle bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşadı.