GENEL - 13 Haziran 2018 Çarşamba 15:01

3 bin nüfuslu Termal, bayramda 1 milyon kişiyi misafir edecek

A
A
A
3 bin nüfuslu Termal, bayramda 1 milyon kişiyi misafir edecek

Marmara’nın yeşil cenneti Yalova’nın Termal ilçesinde bayram tatili rezervasyonlarında doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı.

Marmara’nın yeşil cenneti Yalova’nın Termal ilçesinde bayram tatili rezervasyonlarında doluluk oranı yüzde 100’e ulaştı. 3 bin nüfuslu Yalova’nın Termal ilçesi bayram tatili süresi boyunca 1 milyon kişiyi ağırlamayı hedefliyor.


Ramazan Bayramı’nın hafta sonuna denk gelmesi çalışanların tatil süresini kısıtladı. Uzun yola çıkamayanlar bayram tatili için yakın tatil beldelerinde rezervasyon yaptırıyor. Termal Kaplıcaları, Ramazan Bayramı’nda tam 1 milyon kişiyi misafir edecek, otellerin rezervasyonları tamamen dolu durumda, günlük misafirler ile Termal çifte bayram yapacak.


Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, "Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Ramazan’ı şerifimiz yine bir bayram ile neticelendi ve bayramda ilçemiz yüzde 100 doluluğa ulaşmış durumda. Rezervasyonlarımız hat safhada. Şu anda t tesislerimizin hiç birinde yer yok. Hepsinin doluluk oranı yüzde 100 durumda. Kaplıcalarımız gayet güzel ilgi görüyor. Tabii bunların ana nedenlerinde bir tanesi tatilin kısa olması. Üç gün tatil özellikle büyük şehirlerde daralan sıkılan yorulan insanlarımızın yakın bölgelerde tatil yapma isteğini ortaya çıkarıyor. Yalovamız Termalimizde büyükşehirlere çok yakın lokasyon olduğundan dolayı yine 1 milyona yakın turistimizi Termalimizde ve Yalovamızda bu bölgemizde ağırlamayı hesap ediyoruz. Programlarımız çalışmalarımız o yönde. Yine bereketli bir bayram geçireceğimize inanıyorum. Bu sayede hepimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya Eczane ararken dehşeti yaşadı Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde emniyet şeridine park eden hafif ticari araca çarpan cip yan yattı. Yaralının olmadığı kazada, hafif ticari aracın sürücüsünün cep telefonundan nöbetçi eczane bulmak için emniyet şeridinde durduğu öğrenildi. Kaza, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Bulvarı duble yolda Camili Mahallesi istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 54 AJT 852 plakalı Fiat marka hafif ticari araç sürücüsü Uğur Karakaya, arkadaşının çocuğunu hastanede ziyaret ettikten sonra evine giderken nöbetçi eczane bulmak için aracını emniyet şeridine park etti. Bu esnada M.T. idaresindeki 54 BR 515 plakalı Honda marka cip, hafif ticari araca çarparak yolda yan yattı. Kazada yaralanan olmazken, bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle trafik kontrollü olarak sağlandı. Araçların kaza yerinden kaldırılması ile trafik normal seyrine dönerken, polis ekipleri kazaya ilişkin inceleme başlattı. “Araç geldi çarptı, bizi yol kenarına savurdu” Nöbetçi eczana bulmak için aracını emniyet şeridine çektiğini belirten Uğur Karakaya, “Hastaneden dönerken aracımı emniyet şeridine çektim. Telefondan nöbetçi eczane aradığım esnada arkadan diğer araç geldi çarptı, bizi yol kenarına savurdu. Çarpan araçta yan yattı. Yaralı yok. Çok şükür emniyet kemerlerimiz takılıydı, bunun sayesinde yara almadan atlattık. Araçlarda bulunanlarda bir şey yok çok şükür. Hastaneye de arkadaşın çocuğunu ziyarete gitmiştik” dedi.