SPOR - 04 Temmuz 2018 Çarşamba 16:34

Kaytazdere’de su sporları hamlesi

A
A
A
Kaytazdere’de su sporları hamlesi

Yalova’nın Kaytazdere Belediye Başkanı ve Yelken Kulübü Başkanı Ali Kangal, Yalova’nın doğu sahil bandını su sporlarıyla tanıştırdıklarını ve hedeflerinin Milli takıma mümkün olduğunca çok sporcu kazandırmak olduğunu söyledi.

Yalova’nın Kaytazdere Belediye Başkanı ve Yelken Kulübü Başkanı Ali Kangal, Yalova’nın doğu sahil bandını su sporlarıyla tanıştırdıklarını ve hedeflerinin Milli takıma mümkün olduğunca çok sporcu kazandırmak olduğunu söyledi.


Türkiye Yelken Federasyonu’nun Pirat Ligi’nin 4. Ayağını ve Denizcilik ve Kobotaj Bayramı Kupa Yelken Yarışlarını başarıyla tertiplediklerini belirten Kangal, gençlerin bu sporları seyretmelerinden daha çok lisanslı olarak mücadele etmelerini arzuladığını dile getirdi.


Kaytazdere Belediye Başkanı ve Belediye Yelken Kulübü Başkanı Ali Kangal, Yalova’da su sporlarında tek federe kulüp biziz. 2015 yılında Kaytazdere Belediyesi Yelken Kulübü’nü kurduk. Milli sporcularımız var bünyemizde. Bunun yanı sıra hafta sonunda Türkiye Yelken Federasyonu’nun Pirat Ligi’nin 4. Ayağı ile Denizcilik ve Kobotaj Bayramı Kupa Yelken Yarışlarını başarıyla düzenledik. Biz sporcularımızı ulusal boyuta taşımaya çalışıyoruz. Uluslararası dereceler alırsak, milli takıma sporcu verirsek hedeflerimize ulaşacağız. Seyretmek yerine gençlerimizi su sporlarıyla tanıştırmak istiyoruz. Hedefimize ulaşmadık henüz. Daha fazla lisanslı sporcumuz olursa ve milli takıma kazandırırsak hedefimize ulaşmış olacağız. Yalova’nın doğusunda Kaytazdere Belediyesi ilk adımı attı. İnşallah daha fazlası gelecek ve Yalova su sporlarında önemli işlere imza atacak” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Aracın hurdaya döndüğü kazayı burnu bile kanamadan atlattı Antalya’da meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü kadın hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Kaza, saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Bulvarı üzerinde seyir halindeki Esra G.’nin kullandığı 07 CKC 146 plakalı otomobile plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen başka bir araç yandan çarptı. Aracın sıkıştırması ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü genç kadın refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Esra G.’nin kaza yapmasına neden olan plakası öğrenilemeyen otomobil ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Hurdaya dönen araçtan yara almadan çıktı Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekibin yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Verilen adrese gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde her hangi bir sıkışma olmadığını belirleken, otomobil sürücüsü genç kadın kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Sağlık ekipleri tedbir amacıyla Esra G.’nin sağlık durumunu kontrol ederken genç kadın durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gitmek istemediğini belirtti. Kaza nedeniyle Gazi Bulvarı üzerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri kazaya sebep olarak olay yerinden kaçan otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.