YEREL HABERLER - 20 Mart 2012 Salı 12:37

BAŞSAVCI YILDIRIM`DAN TİCARET BORSASI`NA ZİYARET

A
A
A
BAŞSAVCI YILDIRIM`DAN TİCARET BORSASI`NA ZİYARET

Manisa Cumhuriyet Başsavcı Enis Yavuz Yıldırım, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’a iade-i ziyarette bulundu.
Ziyarette Manisa’nın tarımıyla, sanayisiyle Türkiye’nin en üretken şehri olduğunu dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, "Bu üretkenlik beraberlerinde gelişimi ve nüfus artşını da getirmekte, Manisa büyüdükçe dinamiklerimiz de değişmekte ve çeşitlenmektedir. Ancak tüm bu gelişim ve değişim faaliyetlerimizin sağlam hukuk ve temeller üzerinde yapılanması görev ve sorumluluğu ne olursa olsun her ferdin öncelikle hukuk sistemini cok iyi benimsemiş olması daha iyi bir gelecek için sağlam bir ekonomi, eğitim ve kültür kadar önemli. Hepimiz tarafından güçlendirilmesi gereken bir temeldir. Üretimden tüketime, sanayiden ticarete günümüzde artık hiç bir faaliyet hukuk sistemi dışında sağlıklı bir şekilde ilerleyemez. Değerli hukuk adamlarımızın önderliğindeki hukuk sistemimizin işbirliği de, bizlerin ekonomik ve toplumsal hayatlarımızı huzur ve güven ortamını içerisin de sürdürmemizi sağlamaktadır. Bizler de Manisa Ticaret Borsası olarak şahsınıza ve tüm adliye mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyor, üzerimize düşecek her vazifede gereken katkıyı sağlamaya mutlaka gayret edeceğimizi belirtmek istiyoruz." diye konuştu.
Özkasap’a iade-i ziyarette bulunduklarını vurgulayan Manisa Cumhuriyet Başsacı Enis Yavuz Yıldırm ise "Sayın başkanımın hukuk ile ilgili açıklamaları son derece memnuniyet verici. Kendisine aynen katıldığımı ifade etmek istiyorum. Yapılan bu ziyaretler görev yapacağımız ili tanıma anlamında, ilin hassasiyetlerini öğrenme anlamında, ilin beklentilerini öğrenme anlamında bizler içinde son derece yararlı olmaktadır. İlk ziyaretlerinde de görüşüp konuşmuştuk. Bu anlam da hareket tarzında yolumuzu belirleme noktasında tüm sivil toplum örgütlerimizin görüşlerinden ve beklentilerinden mutlaka istifade edeceğiz. Bu ziyaretlerde ve bu beklentilerini almak noktasında bir vesile olacaktır. Nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Köyceğiz’de 19 Mayıs kutlamaları çelenk sunma töreni ile başladı Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına çelenk koyma töreniyle başlandı. Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen, 15-19 Mayıs Gençlik Haftası programı çerçevesinde bugün Atatürk büstüne çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Kaymakamlık Tören Alanında bulunan Atatürk büstüne Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli tarafından çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunan coşkulu kalabalık, daha sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu. Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce düzenlenen ve Kaymakamlık Tören Alanında gerçekleşen çelenk sunma töreni, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli, gençlik liderleri, gönüllü gençler, sporcular ve antrenörlerin katılımıyla tamamlandı. 19 Mayıs Gençlik Haftası hakkında bilgiler veren Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli, “15-19 Mayıs ’Gençlik Haftası’ ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri nedeniyle Gençlik Haftasının başlangıç günü olan bugün çelenk sunumu törenini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Gençlik Haftası boyunca gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize ve 19 Mayıs 2024 Pazar günü yapacağımız kutlama programına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu. Çelenk sunma töreninin ardından protokol ziyaretleri gerçekleştirildi. Kutlamalara Köyceğiz Gençlik Merkezi’nde 19 Mayıs konulu bilgi yarışması ile devam edildi. Akşam da açık hava sinema gösterimi gerçekleşecek.