SPOR - 30 Ekim 2022 Pazar 16:19

Suat Kaya: 'Takım, en geriden en ileriye kadar hayal kırıklığıydı'

A
A
A
Suat Kaya: 'Takım, en geriden en ileriye kadar hayal kırıklığıydı'

Tuzlaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, 3-1 mağlup oldukları Ankara Keçiörengücü maçına ilişkin "Sadece ilk 20 dakika oynayabildik. Sonrasında en geriden en ileriye kadar tam bir hayal kırıklığına uğratan bir oyuncu grubu vardı" dedi.

Tuzlaspor, Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında sahasında karşı karşıya geldiği Ankara Keçiörengücü’ne 3-1’lik skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından Tuzlaspor Teknik Direktörü Suat Kaya basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kaya, müsabakanın ilk 20 dakikası haricinde kötü bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, “8 gün önce göreve başladım. 2. günde kupa maçında güzel bir tur atladık. Bay haftasını iyi çalışarak geçirdiğimizi, rakibi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Kurgumuz ona göreydi. Öne geçtik fakat ondan sonra 45 dakika çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Ne geriye yaslanmak ne de korkak oynamak benim oyun tarzım değil. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle oyuna ortak olmaya çalıştık. İkinci yarının tek pozisyonu 85’te direkten dönen topumuz. Üzüntülüyüz. Sadece ilk 20 dakika oynayabildik. Sonrasında en geriden en ileriye kadar tam bir hayal kırıklığına uğratan bir oyuncu grubu vardı. Düzelteceğiz, düzeltmek zorundayız. Temaslı oyunu seven takımın bu kadar geri kaçmaması lazım” şeklinde konuştu.

Bora Akyol - Yunus Kılıç

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Alkolden 2 kez ehliyetini kaptıran sürücü kazada 3’üncü kez yakalandı Eskişehir’de çarparak yayayı ağır yaralayan sürücünün, 1.17 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin olmadığı öğrenildi. Sürücünün daha önce iki kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırdığı öğrenilirken, polis ekiplerince üçüncü kez sürücü belgesine el konuldu. Olay, Tepebaşı ilçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1549 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere E.B. (27) idaresindeki 26 EB 255 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen bir sebeple yolda yaya olan Davut D. isimli şahsa çarptı. Kaza sonrasında olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerin ardından kapalı olan Davut D.’yi Yunus Emre devlet Hastanesi’ne ambulansla sevk edildi. Davut D.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 39 bin 521 TL para cezası kesilen sürücü 3’üncü kez ehliyetini kaptırdı Sürücü E. B.’ye polis ekiplerince yapılan alkol kontrolünde 1.17 promil alkollü olduğu tespit edildi. Daha önce 2 kez ehliyetini alkollü araç kullanmaktan kaptıran sürücünün sürücü belgesinin olmadığı öğrenildi. Sürücünün 3’üncü kez ehliyetine el konuldu. Sürücünün ehliyetine 5 yıl süreyle el konulurken, önceki cezası da hesaplandığında sürücünün 2032 yılına kadar ehliyete el konulduğu öğrenildi. Sürücüye çeşitli maddelerden 39 bin 521 TL para cezası kesildi. E.B. işlemleri için karakola götürüldü. Polis konuyla alakalı inceleme başlattı.