MAGAZİN - 24 Kasım 2015 Salı 11:36

Ünlülerden Öğretmenler Günü mesajları

A
A
A
Ünlülerden Öğretmenler Günü mesajları

Ünlüler sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Yurdun dört bir yanında Öğretmenler Günü kutlanırken ünlüler de sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla Öğretmenler Günü'nü kutladı.

İşte ünlülerin Öğretmenler Günü mesajları:

Demet Akalın: Öğretmenim canım benim canım benim.

Atilla Taş: Atanan, atanamayan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler günü kutlu olsun. Atanamayanların da tez zaman da görevlerine başlamalarını dilerim!

İbrahim Tatlıses: Bugün birbirinden onurlu, birbirinden şerefli; Öğretmenler Günü... Ama benim hiç öğretmenim olmadığı için, ben çok üzgünüm! Fakat ben çok şeyi sevenlerimden öğrendim. Bu güzelim Öğretmenler Günü'nü Kutluyorum. İyi ki varsınız öğretmenlerimiz diyorum... Ben okumayı ve yazmayı rahmetli babamdan öğrendim...

Cem Yılmaz: Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım ‪#‎ÖğretmenlerGünü kutlu olsun!

Gülben Ergen: #öğretmenlergünükutluolsun öğretmenlerimizin yüzü gülsün... Dertleri bitsin... Saygıyı, hürmeti, bir ömür boyu sevgiyi hakeden #öğretmenlerimiz #başöğretmenatatürk #tümöğretmenlerimiz

Tolgahan Sayışman: Eğitim hayatım boyunca verdikleri emekler için değerli öğretmenlerim başta olmak üzere; tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarım.

Niran Ünsal: Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Hadise: Mesleğinizin kutsallığı karşısında saygı ile eğiliyorum. #ÖğretmenlerGünü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Bisikletliler, önce sessiz sürüş yaptı ardından kazada ölen bisiklet sürücüsünü andı DÜZCE (İHA) – Düzce’de bisikletli bir grup, trafikte var olduklarını göstermek için önce sessiz sürüş yaptı ardından 3 yıl önce bisikletiyle ara sokakta giderken otomobilin çarpması sonucu ölen vatandaşı hayatını kaybettiği yerde andı. Düzce’de trafikte fark edilmek isteyen ve güvenli olarak bisiklet kullanmak isteyen bisikletliler ilginç eyleme imza attı. Anıtpark Meydanından başlayarak şehir içinde sessiz tur yapan Düzceli bisikletliler, 3 yıl önce Cedidiye Mahallesi’nde otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren Yaşar Özcan’ın öldüğü noktaya gitti. Burada açıklaması yapan Bisiklet Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Selim Cicü, "Bugünkü etkinliğimiz Dünyada meydana gelen bisiklet kazalarında hayatını kaybedenleri anıyoruz. Türkiye’de de 38 ilde bu etkinlik yapılıyor. Bugünde Cedidiye Mahallesi’nde 2021 yılında meydana 3 Haziran Dünya Bisikletçiler gününde burada trafik kazasında Yaşar Özcan amcamıza anmaya geldik. Rahmetli olan bir bisikletli var bizde burada rahmetli olabiliriz, ölmek istemiyoruz bunun için bu etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Biz bisikletliler de trafikte olduğumuzu herkese göstereceğiz. İnşallah bizi görürsünüz” dedi. Açıklamanın ardından farkındalık oluşturmak için 2 bisikletli yola yattı. Yerdeki bisikletlilerin yanına pankartlarını ve bisikletlerini bırakan bisikletli grup, sürücülerin kendilerini de fark etmesini istedi.