POLİTİKA - 27 Nisan 2025 Pazar 18:26

AK Parti İstanbul’dan dijital medya hamlesi

A
A
A
AK Parti İstanbul’dan dijital medya hamlesi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Etkili İletişim ve Dijital Medya Seminerleri" çerçevesinde İstanbul’daki tüm ilçe teşkilatlarının üç kademe tanıtım ve medya başkanları bir araya geldi.


AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından 26-27 Nisan tarihlerinde İl Başkanlığı’nda düzenlenen "Etkili İletişim ve Dijital Medya Seminerleri" kapsamında İstanbul’daki tüm ilçe teşkilatlarının üç kademe tanıtım ve medya başkanları bir araya geldi. İletişim, sosyal medya yönetimi ve dijital medya stratejileri gibi alanlarda verilen eğitimlerle teşkilat mensuplarının bilgi ve becerilerinin güçlendirilmesi hedeflendi. Seminerlerin açılış programında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ve İl Tanıtım ve Medya Başkanı Abdullah Arıdoru da konuşma yaptı. Dijital çağda doğru iletişim ve medya kullanımıyla sahada daha güçlü bir teşkilat yapısının oluşturulması gerektiği vurgulandı.


Programda iletişim alanında deneyim sahibi isimler de katılımcılarla buluştu. Adem Metan, Zafer Şahin ve Nuh Albayrak "Gelenekten Geleceğe İletişim" başlıklı panelde tecrübelerini paylaşırken, Nur Haktan kişisel iletişim tekniklerinden etkili hitabete uzanan başlıklarda eğitim verdi. İletişim ve medya alanında İl Başkanlığı Basın Danışmanı Mustafa Güngör, sosyal medya yönetimi ve stratejik içerik üretimi konularında Ümit Sanlav, sosyal medya araçlarının etkin kullanımı konusunda ise İsmail Mücahit Aydemir bilgiler aktardı.


İkinci gün oturumlarında Ersin Çelik siyasal iletişim dili ve kriz yönetimi üzerine sunum yaptı. Özcan Ünlü etkili metin yazımı ve editoryal bakış konularında katılımcıları bilgilendirirken, Engin Uzun mobil fotoğrafçılık teknikleri üzerine uygulamalı eğitim gerçekleştirdi. Dijital medyada yapay zeka kullanımına ilişkin bilgiler ise Esat Sivri ve Talha Atan tarafından verildi. Avukat Nihal Yıldız sosyal medya ve hukuk ilişkisini ele alırken, İhsan Ataöv de protokol yönetimi ve resmi tören kuralları hakkında sunum yaptı.


İki gün süren program, AK Parti İstanbul Tanıtım ve Medya Başkanı Abdullah Arıdoru’nun kapanış konuşmasıyla sona erdi.



AK Parti İstanbul’dan dijital medya hamlesi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Denizli Acil Durum Hastanesinde son hazırlıklar tamamlanıyor Denizli’de inşaat çalışmaları tamamlanan 500 Yataklı Acil Durum Hastanesi’nde ameliyathane, poliklinik ve servis odalarındaki tıbbi malzemelerin yerleştirilme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Modern yapısı ve ileri teknoloji tıbbi cihazlarla Denizli’de sağlık hizmetlerinin sunumunda önemli bir yeri olacak olan, 47 bin metrekare kapalı alana sahip 104 yoğun bakım yatağı ile birlikte toplam 500 yatak kapasitesine sahip Acil Durum Hastanesi’nde; 106 poliklinik, 14 ameliyathane, anjiyografi ünitesi, MR, BT, mamografi, röntgen, USG ve kemik dansitometri gibi ileri teknoloji tıbbi cihazlarımız bulunuyor. Hastanede son teknolojik tıbbi cihazlarla donatılan ameliyathaneler, ferah ve geniş poliklinik alanları, hasta ve yakınlarının konforu düşünülerek tasarlanan servis odalarında da hummalı çalışmalar devam ediyor. Birimlerde kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri devam ederken, bir yandan da tıbbi cihazların kurulumu yapılıyor. Poliklinik ve servis odalarında hasta yatağı, televizyon, buzdolabı gibi araç ve gereçler yerleştiriliyor. Hastanede yürütülen son çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Acil Durum Hastanesi’nin Denizli için önemli bir sağlık yatırımı olduğunu vurgulayarak, hastanedeki mefruşat yerleşimi ve cihaz kurulumlarının büyük bir hızla devam ettiğini söyledi. Son hazırlıkların tamamlandığını ifade eden İl Sağlık Müdürü Öztürk, "Ameliyathanelerimizden polikliniklerimize kadar hastanemiz en güncel standartlara uygun şekilde donatılıyor. Ekiplerimiz gece gündüz hastanemizi Denizli halkımızın hizmetine sunmak için çalışıyor. Yakın zamanda hastanemizin kapılarını vatandaşlarımıza açacağız" dedi.