ASAYİŞ - 29 Nisan 2025 Salı 12:15

Ekrem İmamoğlu’na ait oldukları belirlenen lüks otomobiller otoparkta böyle görüntülendi

A
A
A
Ekrem İmamoğlu’na ait oldukları belirlenen lüks otomobiller otoparkta böyle görüntülendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk ve terör soruşturmasının ikinci dalga operasyonu sürerken, Ekrem İmamoğlu’na ait oldukları öğrenilen olan araçlara el konuldu. Beykoz’daki bir rezidansın otoparkında gizlediği belirlenen çok sayıda lüks otomobiller böyle görüntülendi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ve görevinden uzaklaştırılan tutuklu başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yolsuzluk iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklanarak görevden uzaklaştırılan eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun lideri olduğu öne sürülen yolsuzluk örgütünün Beykoz’da bulunan bir sitenin otoparkına gizlediği belirlenen milyonlarca lira değerindeki çok sayıda lüks otomobile el konuldu. Ekrem İmamoğlu’nun gizli kasalarından Murat Kapki üzerine kayıtlı olduğu tespit edilen otomobiller çekici vasıtasıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekildi. El konulan otomobiller arasında son model lüks otomobillerle birlikte klasik otomobillerinde bulunduğu görüldü.



Ekrem İmamoğlu’na ait oldukları belirlenen lüks otomobiller otoparkta böyle görüntülendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta Davraz’da suni karla kayak keyfi devam ediyor Davraz Kayak Merkezi’nde etkili olan kar yağışı özellikle zirvede kendini gösterirken, kayak merkezinin alt kısmında yeterli yağış olmaması nedeniyle ziyaretçiler suni karlama alanlarında aktivitelerini sürdürdü. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Davraz Kayak Merkezi’nin zirve kısımlarına beklenen kar yağışı başladı. Akdeniz Bölgesi’nin incisi olarak adlandırılan Davraz’ın 2 bin 635 metre rakımlı zirvesi, hafif etkili olan yağışla birlikte beyaza büründü. Kar yağışı özellikle zirvede yoğun olarak görülürken, kayak merkezinin farklı noktalarında da yer yer beyazlıklar oluştu. Merkezin bazı bölümlerinin karla kaplanması, Isparta’da kış turizmi açısından heyecan oluşturdu. Yeterli kar yağışının henüz gerçekleşmemesi nedeniyle kayak, snowboard ve tur kayağı gibi faaliyetler esas pistlerde yapılamazken, suni karlama ile örtülen alanlarda ziyaretçiler kızak, snowboard ve tur kayağı gibi aktiviteleri gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon yaklaşık 280 bin ziyaretçiyi ağırlayan Davraz Kayak Merkezi’nin, bu sezonki hedefinin ise 350 bin ziyaretçiye ulaşmak olduğu öğrenildi. Yetkililer, önümüzdeki günlerde beklenen kar yağışının ardından mavi ve kırmızı pistlerin de ziyaretçilere açılacağını belirtti. Serik’ten ilk kez Davraz Kayak Merkezi’ne gelen bir vatandaş, "Şu an Davraz biraz rüzgarlı ama hava gayet güzel. Fiyatlar da oldukça normal. Tekrar geleceğiz. Herkese tavsiye ederim" dedi.