SPOR - 24 Mayıs 2024 Cuma 01:20

Rachid Ghezzal: “Bu kupa tüm taraftarlarımıza armağan olsun”

A
A
A

Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek şampiyon oldukları maçın ardından, “Bu kupa tüm taraftarlarımıza armağan olsun” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldiği Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Karşılaşmada siyah-beyazlıların ilk golünü kaydeden Rachid Ghezzal, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını aktaran Cezayirli futbolcu, “Çok mutluyuz. Bunun keyfini çıkartacağız. Zor bir sezon geçirdik. Hak ettiğimiz bir kupaydı. Böyle keyifli anları yaşamak lazım. Sezonu güzel bitiriyoruz, Avrupa kupalarına katılımla bitiriyoruz, bir kupayla bitiriyoruz. Bu kupa tüm taraftarlarımıza armağan olsun” diye konuştu.

“Bizim için unutulmaz bir galibiyet, unutulmaz bir kupa zaferi”

Trabzonspor karşısında iyi bir oyun sergiledikleri vurgulayan 32 yaşındaki oyuncu, “Maçtan önce Beşiktaş’ın en iyi yüzünü göstermemiz gerektiği hakkında konuşmuştuk. Bugün de bunu yaptık, hak ettik. Bizim için unutulmaz bir galibiyet, unutulmaz bir kupa zaferi. Trabzonspor’u da tebrik etmek istiyorum. İyi oynadılar ama sonuçta kazanan biz olduk, hak ettik” ifadelerini kullandı.

“4 yıl burada kaldım, 4 kupa kazandım”

Ghezzal, Beşiktaş kariyerinde üç kulvarda da kupa kazandığının hatırlatılması üzerine, “Tabii ki de çok gurur duyulacak bir şey. İlk imza attığım zamandan beri hep söylüyorum; çok büyük bir gurur benim adıma. Beklentiler hep bu yöndeydi. 4 yıl burada kaldım, 4 kupa kazandım. Benim için çok iyi, kulüp için çok iyi. Bu kulübe her zaman çok büyük başarılar diliyorum” dedi. 

Yunus Emre Öztaş - Mehmet Ekrem Ceylan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Siirt Babalar Günü’nde şehit babasının buruk bayramı 2003 yılında askerlik tezkeresine 5 gün kala geçirdiği trafik kazasında şehit olan Siirtli Selçuk Erkoyuncu’nun babası, her sene olduğu gibi bugün de Babalar Günü’nü buruk geçiriyor. Evlat acısına katlanmanın çok zor bir acı olduğunu dile getiren Siirtli Şehit Selçuk Erkoyuncu’nun babası Fehim Erkoyuncu, tüm babaların Babalar Günü’nü ve bayramını kutladı. Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, Babalar Günü’nde şehit babasını yalnız bırakmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarının iletildiği şehit babası ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Babalar Günü’nün her sene olduğu gibi bu yıl da buruk geçtiğini ifade eden şehit babası Fehmi Erkoyuncu, "Bugün Babalar Günü, bunun haricinde de bugün Kurban Bayramı’dır. Bu Kurban Bayramı dolasıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımıza ve İl Müdürümüze bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim. Onlar da benim evlatlarım gibidir. Büyük oğlumdu. 5 gün vardı tezkeresine şehit oldu. Yani diyecek bir şeyim yok. Gece gündüz aklımdan gitmiyor. Ne yapsam, ne etsem bir türlü unutamıyorum. Bütün şehit ailelerinde başsağlığı diliyorum. Bayramlarını ve Babalar Günlerini de kutluyorum. Keşke benim oğlum yanımda olsaydı da benim elimi öpmeseydi, ben onu öpecektim. Bu Babalar Günü’nde ben onu görseydim. Benim oğlum şehit oldu. Benim 2 tane daha evladım var. Ben bu devlete feda edebilirim. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımıza da zeval vermezsin. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Bu benim evladım şehit olmuş ama nice böyle evlatlarım var. Gerekirse ben de şehit olurum. Bu devlet için ben canımı da veririm. Evlatlarımı da feda ederim" şeklinde konuştu. Devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, "Bugün Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarını ilettik. Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim gayemiz yanlarında olduğumuzu ailelerimize hissettirmektir" diye konuştu.
Siirt Babalar Günü’nde şehit babasının buruk bayramı 2003 yılında askerlik tezkeresine 5 gün kala geçirdiği trafik kazasında şehit olan Siirtli Selçuk Erkoyuncu’nun babası, her sene olduğu gibi bugünde Babalar Günü’nü buruk geçiriyor. Evlat acısına katlanmanın çok zor bir acı olduğunu dile getiren Fehim Erkoyuncu, tüm babaların Babalar Günü’nü ve bayramını kutladı. Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, Babalar Gününde şehit babasını yalnız bırakmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarının iletildiği şehit babası ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Babalar Gününün her sene olduğu gibi bu yılda buruk geçtiğini ifade eden şehit babası Fehmi Erkoyuncu; ‘’Bugün Babalar Günü, bunun haricinde de bugün kurban bayramıdır. Bu kurban bayramı dolasıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ve il müdürümüz bizi yalnız bırakmadıkları için kendilerine çok teşekkür ederim. Onlar da benim evlatlarım gibidir. Büyük oğlumdu. 5 gün vardı tezkeresine şehit oldu. Yani diyecek bir şeyim yok. Gece gündüz aklımdan gitmiyor. Ne yapsam, ne etsem bir türlü unutamıyorum. Bütün şehit ailelerinde başsağlığı diliyorum. Bayramlarını ve Babalar Günlerini de kutluyorum. Keşke benim oğlum yanımda olsaydı da benim elimi öpmeseydi, ben onu öpecektim. Bu Babalar Gününde ben onu görseydim. Benim oğlum şehit oldu. Benim 2 tane daha evladım var. Ben bu devlete feda edebilirim. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımıza da zeval vermezsin. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Bu benim evladım şehit olmuş ama nice böyle evlatlarım var. Gerekirse ben de şehit olurum. Bu devlet için ben canımı da veririm. Evlatlarımı da feda ederim’’ şeklinde konuştu. Devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar; "Bugün Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarını ilettik. Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim gayemiz yanlarında olduğumuzu ailelerimize hissettirmektir’’ diye konuştu.