ASAYİŞ - 14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:06

Ordu’da trafik kazası: 1 yaralı

A
A
A
Ordu’da trafik kazası: 1 yaralı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.


Kaza, Karşıyaka Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Maviş Y.’nin kullandığı 52 BH 520 plakalı otomobil ile Uğur Y. yönetimindeki 52 AEA 701 kullandığı motosiklet kavşakta çarpıştı. Kazanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü Ordu Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Ordu’da trafik kazası: 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sivas Sivasspor Başkanı Özçoban’dan taraftara çağrı Özbelsan Sivasspor Başkanı Burak Özçoban, Esenler Erokspor maçı öncesi taraftara seslendi. Sivasspor, Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında sahasında Esenler Erokspor ile play-off yolunda kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Mücadele, pazar günü saat 16.00’da 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Burak Özçoban, sezonun en önemli virajlarından birine girildiğini vurguladı. Başkan Özçoban, "Sezonun en kritik virajlarından birindeyiz. Play-off hattına sadece birkaç puan uzaklıktayız ve önümüzde çok değerli bir karşılaşma var. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Esenler Erokspor maçı, hedeflerimiz doğrultusunda büyük önem taşıyor. Bu süreçte en büyük gücümüz her zaman olduğu gibi taraftarımızdır. Sivasspor, sadece sahadaki 11 oyuncudan ibaret değildir; tribündeki her bir Yiğido, bu takımın ayrılmaz bir parçasıdır. Özellikle böyle kritik haftalarda, taraftarımızın vereceği destek sahadaki mücadeleye doğrudan yansıyacaktır. Yılımızı ‘Vefa Sezonu’ olarak ilan ettik. Bu arma, bu şehir ve bu takım, her zaman vefayı fazlasıyla hak etti. Bugün, o vefayı gösterme zamanı. Takımımız sahada elinden gelenin en iyisini yaparken, bizler de tribünlerde aynı inancı ve kararlılığı hissettirmeliyiz. Tüm Sivaslı hemşehrilerimizi ve büyük Sivasspor taraftarını bu önemli karşılaşmada takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Gelin, hep birlikte tribünleri dolduralım, 90 dakika boyunca takımımıza güç verelim ve bu kritik virajı birlikte aşalım. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde, Sivasspor’umuz hak ettiği yere ulaşacaktır" ifadelerini kullandı.
Ankara Ankara merkezli 10 ilde "change" operasyonu: 8 tutuklama Ankara merkezli 10 ilde piyasa değeri yaklaşık 16 milyon lira olan 14 araca change işlemi yaptığı tespit edilen 28 şüpheli gözaltına alınırken şüphelilerden 8’i tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince geniş kapsamlı çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda, şüphelilerin yurt dışından getirilen araçların motor ve şase numaralarını silerek; tamir edilemeyecek derecede ağır hasarlı araçların motor/şase numaralarını bu araçlara yersiz şekilde yerleştirerek "change" işlemi yaptıkları belirlendi. Ankara Emniyeti ve Emniyet Kriminal Başkanlığının işbirliğiyle ortak uzman ekipler tarafından yapılan incelemelerde, piyasa değeri yaklaşık 16 milyon lira olan 14 araca change işlemi yapıldığı tespit edildi. Tespit edilen 14 araçtan 8’inin yurt dışından giriş yaptığı, ancak çıkış kaydı bulunmadığı saptandı. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yürütülen uzun süreli takip ve teknik analizler sonucu, change işlemi yapan 30 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon planlandı. Ankara merkezli; İstanbul, İzmir, Adana, Diyarbakır, Konya, Kayseri, Rize, Hatay ve Kırıkkale illerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 28 şüpheli yakalandı. Şüpheliler hakkında; "Resmi Belgede Sahtecilik", "Kaçakçılık Kanununa Muhalefet", "Suç Delillerini Yok Etme, Gizleme veya Değiştirme" suçlarından işlem gören 28 şüpheliden 8’i tutuklandı. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.