Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Adıyaman
Özel çocuklu annelerin kadınlar günü kutlandı
07 Mart 2026 Cumartesi - 13:20:25
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla evde bakım hizmetinden yararlanan özel çocukların anneleri ziyaret edildi. Gölbaşı İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personelleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, özel durumlu çocuklara fedakârca bakan annelerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Ziyaret kapsamında annelere sağlık, huzur ve mutluluk temennilerinde bulunuldu. Yetkililer, ziyaret sırasında annelerle bir süre sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Günün anısına annelere çeşitli hediyeler takdim edilirken, özel çocukların annelerinin toplum için üstlendikleri önemli role dikkat çekildi.
07 Mart 2026 Cumartesi - 13:16
Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Adıyaman Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından anasınıfı öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi. İlçe jandarma komutanlığı trafik ekipleri, Salkım Anaokulu’nda öğrenim gören 27 öğrenciye yönelik trafik eğitimi ve mesleki tanıtım faaliyeti gerçekleştirdi. Faaliyet kapsamında kurulan trafik parkurunda minik öğrencilere ışıklı ve ışıksız yaya geçidinden geçiş kuralları, trafikte yayaların uyması gereken kurallar, kaldırımda yürürken dikkat edilmesi gereken hususlar, emniyet kemeri kullanımının önemi, trafik ışıklarının anlamı konularında uygulamalı eğitim verildi. Jandarma ekipleri, çocukların trafik bilincini küçük yaşta kazanmalarının önemine dikkat çekerek bu tür faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.
07 Mart 2026 Cumartesi - 13:15
Hamzalar Köyü’nde deprem evleri teslim edildi
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yapımı tamamlanan kalıcı deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor. Gölbaşı Kaymakamı Kadir Algın, İl Genel Meclis üyeleri ve beraberindeki heyet ile birlikte Hamzalar Köyü’nde inşa edilen deprem konutlarında düzenlenen anahtar teslim programına katıldı. Program kapsamında yapımı tamamlanan konutların anahtarları, kura sonucu hak sahibi olan vatandaşlara protokol üyeleri tarafından teslim edildi. Yeni konutlarına kavuşan vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Kadir Algın, teslim edilen konutların vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, yeni evlerinde sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde yaşamalarını temenni etti.
07 Mart 2026 Cumartesi - 10:29
Kahta’da, ABD ve İsrail’in İran’a saldırıları protesto edildi
Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde sivil toplum kuruluşları tarafından "İran savaşına hayır" protestosu kapsamında basın açıklaması düzenlendi. Kâhta Sivil Toplum Platformu tarafından Kâhta 100. Yıl Parkı’nda düzenlenen programda çok sayıda STK temsilcisi bir araya geldi. Platform üyeleri adına Memur-Sen Kâhta İlçe Başkanı Ahmet Özbek tarafından ortak basın açıklaması okundu. Başkan Özbek, yaptığı açıklamada ABD ve İsrail’i sert sözlerle eleştirerek İran’a yönelik saldırıların uluslararası hukuka aykırı olduğunu ve bölge barışını tehdit ettiğini söyledi. Saldırıların özellikle Ramazan ayında gerçekleştirilmesine de dikkat çeken Özbek, "Bölgede yıllardır yaşanan savaş ve müdahaleler büyük yıkımlara yol açtı. Irak, Afganistan, Filistin ve Gazze’de milyonlarca insan hayatını kaybetti ve yerinden edildi. Son saldırılarda ise siviller hedef alındı. İran’da bir okul bombalanarak çok sayıda öğrenci hayatını kaybetti. Bu, insanlığın vicdanını yaralayan bir durumdur. İslam dünyasının birlik içinde hareket etmesi ve tüm dünya Müslümanlarının mezhep farklılıkları üzerinden ayrıştırılmaması gerekiyor. Emperyalizm ve siyonizm karşısında, İran halkının yanında durmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Yapılan basın açıklamasının ardından kalabalık sessiz bir şekilde dağıldı.
02 Eylül 2025 Salı - 13:33
Adıyaman Üniversitesi, 2025 YKS’de yüksek doluluk oranıyla dikkat çekti
2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre Adıyaman Üniversitesi, Türkiye genelinde yüksek doluluk oranıyla öne çıkan üniversiteler arasında yer aldı. Açıklanan verilere göre Adıyaman Üniversitesinin genel yerleşme oranı yüzde 99,2’ye ulaştı. Lisans programlarında doluluk oranı yüzde 98,4 olarak gerçekleşirken, ön lisans programlarında ise yüzde 100 doluluk sağlandı. Güçlü akademik kadrosu, çağdaş eğitim anlayışı ve öğrencilere sunduğu sosyal, kültürel ve bilimsel imkanlarla her geçen yıl daha fazla tercih edilen Adıyaman Üniversitesi, 2025 yerleştirme sonuçlarıyla bu ilgiyi bir kez daha ortaya koydu. Üniversite, 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından hızlı ve kararlı bir toparlanma süreci geçirerek, kısa sürede eğitim-öğretim faaliyetleri ve kampüs yaşamında önemli bir ivme kazandı. Yalnızca bölgesel değil, aynı zamanda ulusal düzeyde de yüksek tercih edilen bir yükseköğretim kurumu haline gelen Adıyaman Üniversitesi, Türkiye’nin yedi bölgesinden öğrenci çekerken, aynı zamanda 1500 uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Bu yönüyle üniversite, küresel ölçekte de önemli bir eğitim merkezi olma hedefi doğrultusunda ilerliyor. Üniversitenin fiziki altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar da aralıksız sürüyor. Tıp Fakültesi Morfoloji Binası, Diş Hekimliği Fakültesi Binası, Teknokent ve personel lojmanları gibi projeler, Adıyaman Üniversitesi’nin geleceğine değer katacak önemli yatırımlar arasında yer alıyor. Üniversitenin elde ettiği bu başarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş, "Bu başarı, Adıyaman Üniversitesi’nin sadece bölgesel bir değer olmanın ötesine geçerek, ulusal ve uluslararası ölçekte güçlü bir eğitim merkezi olma yolundaki kararlılığını ortaya koymaktadır. Bu süreçte emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize ve bizlere güvenerek üniversitemizi tercih eden öğrencilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Adıyaman Üniversitesi, güçlü liderliği ve vizyoner çalışmalarıyla hem bölgesine hem de ülkesine katma değer sağlayan bir bilim yuvası olarak gelişimini sürdürüyor.
02 Eylül 2025 Salı - 13:32
Adıyaman Üniversitesi’nden ampute bireylere yüzme kursu
Adıyaman Üniversitesi, toplumsal sorumluluk anlayışı doğrultusunda ampute bireylere yönelik "Yüzmede engel yok" projesini hayata geçirdi. 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman halkının sosyal ve psikolojik iyileşme sürecine katkı sunmayı hedefleyen proje; Adıyaman Üniversitesi öncülüğünde, Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün destekleriyle yürütülüyor. Kurs kapsamında ampute bireylere yalnızca yüzme öğretilmekle kalınmıyor; aynı zamanda fiziksel dayanıklılık kazanmaları ve kendilerini güvenle ifade edebilecekleri bir ortam da sunuluyor. 6 Şubat depremlerinde uzuv kaybı yaşayan katılımcılar, bu kurs sayesinde sporun rehabilite edici gücünden yararlanarak sosyal hayata daha güçlü, aktif ve uyumlu bir şekilde katılma imkanı buluyor. Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş, projeye ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Üniversiteler yalnızca eğitim ve araştırma faaliyetleriyle sınırlı kurumlar değil; aynı zamanda toplumla bütünleşen, toplumsal ihtiyaçlara duyarlı çözümler üreten yapılar olarak da önemli bir rol üstlenir. ‘Yüzmede engel yok’ projesiyle ampute bireylerimize hem fiziksel iyileşme imkanı sağlıyor hem de sosyal hayata daha güvenle ve güçlü şekilde katılmalarına katkıda bulunuyoruz. Amacımız, engelleri ortadan kaldırarak herkese fırsat eşitliği sunmak ve toplumsal farkındalığı artırmaktır. Bu tür projelerle, üniversitemizin sosyal sorumluluk alanındaki misyonunu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamlı projeye verdikleri değerli katkılardan dolayı Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne; projenin her aşamasında özveriyle emek harcayan Spor Bilimleri Fakültemizin kıymetli akademik ve idari çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu. Adıyaman Üniversitesi, "Yüzmede engel yok" projesiyle sporun sınır tanımayan gücünü herkese ulaştırmayı ve toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyor.
02 Eylül 2025 Salı - 12:09
Dalgıçlar, Atatürk Baraj Gölü’nde dev Türk Bayrağı açtı
Adıyaman’ın Samsat ilçesinde, Atatürk Baraj Gölü’nde dalgıçlar su altına dalarak Türk bayrağı açtı. Adana Maceraperest Doğa Sporları Okulu ile Samsat Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, profesyonel dalgıçlar baraj gölüne dalış yaparak, su yüzeyinde Türk bayrağı açtı. Etkinlik, milli birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla düzenlendi. Gölün turkuaz rengi suları üzerinde açılan ay-yıldızlı bayrak, dronla görüntülenirken ortaya anlamlı kareler çıktı. Etkinlikte ayrıca göl kıyısına yerleştirilen "Samsat" yazısı ve dekoratif bir tekne görsel olarak dikkat çekti. Samsat Belediyesi yetkilileri, bu tür etkinliklerin ilçenin tanıtımına katkı sağladığını belirtirken, doğa sporları okulu yetkilileri de benzer faaliyetlerin farklı bölgelerde devam edeceğini ifade etti. Etkinlik sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, dalgıçlar güvenlik önlemleri altında dalışlarını tamamladı.
02 Eylül 2025 Salı - 12:08
Otomobil inşaat boşluğuna düştü: 1 yaralı
Adıyaman’ın Besni ilçesinde bir binanın inşaat boşluğuna düşen otomobilin sürücüsü yaralandı. Edinilen bilgilere göre, G.B. idaresindeki 27 RL 856 plakalı otomobil, Besni ilçesi Yenikent Erdemoğlu Mahallesi’nde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan inşaat boşluğuna düştü. Kazada sürücü G.B. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Besni İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, sürücüyü sıkıştığı araçtan çıkardı. Yaralı, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Besni Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
02 Eylül 2025 Salı - 12:07
Adıyaman’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Kahta ilçe merkezinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Meydana gelen kavgada Hacı K., ile İshak P., yaralandı. Bıçak darbeleri sonucu yaralanan her iki şahıs, Kahta İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavga yerine gelen polis ekipleri şahıslara müdahale ederek biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Kavga olayına karışan şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kavgada yaralanan her iki şahsın hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
02 Eylül 2025 Salı - 11:28
Rögar çukuruna düşen motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Adıyaman’da, kapağı açık bırakılan rögar çukuruna düşen motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Siteler Mahallesi, İl Emniyet Müdürlüğü yakınlarında Sevilay Zeliha Y. (18), idaresindeki motosiklet, karayolunda açık bırakılan rögar çukuruna düştü. Meydana gelen kazada sürücü Sevilay Zeliha Y., yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Sevilay Zeliha Y’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
01 Eylül 2025 Pazartesi - 17:23
Kazada ağır yaralanan yaya hayatını kaybetti
Adıyaman’da, aracın çarpması sonucu kazada ağır yaralanan yaya, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, 1 Ağustos tarihinde Altınşehir Mahallesi’nde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan 73 yaşındaki Abuzer Akyüz’e, bir araç çarpmıştı. Sabahın erken saatlerinde meydana gelen kazada ağır yaralanan Akyüz, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Abuzer Akyüz, yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Akyüz’ün cenazesi tamamlanan işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
01 Eylül 2025 Pazartesi - 17:23
Milletvekili Alkayış: "Köylerimizi depreme dirençli, güvenli ve modern evlerle buluşturduk"
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman merkez ve çevresindeki kırsal yerleşim alanlarını ziyaret ederek yapımı tamamlanan kırsal kalıcı konutlarda incelemelerde bulundu. Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen Alkayış, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, vatandaşların taleplerini dinledi. Alkayış’a ziyaretlerinde AK Parti Adıyaman İl Başkanı Bülent Kablan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Olgun, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve partililer eşlik etti. Heyet; Bağdere, Tekpınar, Kuşakkaya, Durukaynak, Güneşli, Şerefli, Büklüm köyleri ile Yaylakonak Beldesi’nde incelemelerde bulundu. Yapımı tamamlanan kırsal konutların modern yapısıyla dikkat çektiğini belirten Alkayış, köylerde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Alkayış, "AK Parti olarak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kırsal köy konutlarımızı villa konforunda vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Özellikle toplu alanlarda yapılan konutlarımızın peyzajı, parke taşları, araç park alanları ve sosyal yaşam alanlarıyla en ince ayrıntısına kadar düşünülerek inşa edilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Böylece köylerimizi depreme dirençli, güvenli, modern ve konforlu evlerle buluşturduk. "Bizler sürekli sahadayız, köylerimizde ve vatandaşlarımızla bir aradayız. Milletimiz için çalışmaya, söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçirmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Alkayış, Yaylakonak Beldesi’nde teşkilat mensuplarıyla da bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretlerin ardından köy sakinleri, yapılan hizmetler dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
01 Eylül 2025 Pazartesi - 15:51
Zehra Kerem, Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde eskrim sporcusu Zehra Kerem, İtalya’nın Napoli kentinde düzenlenecek olan U17 Gençler ve Gençler Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Türkiye Eskrim Federasyonu’nun 2024-2025 faaliyet takvimi kapsamında Kastamonu’da düzenlenen Yıldızlar U17 - Gençler - Büyükler Kılıç Açık Turnuvası’nda üçüncülük elde eden Kerem, ardından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Kupası’nda Genç Kadın Kılıç kategorisinde şampiyonluk elde etti. Yaklaşık 5 yıldır Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) bünyesinde çalışmalarını sürdüren Zehra Kerem’in antrenörlüğünü Muhammed Can Çiçek yapıyor. Elde ettiği derecelerle dikkat çeken genç sporcu, Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.
01 Eylül 2025 Pazartesi - 15:40
Gölbaşı SYDV çalışanları greve çıktı
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) çalışanları, kamu protokolü kapsamına alınmamaları ve hak ettikleri ücret artışlarının uygulanmaması gerekçesiyle greve gitti. Türkiye genelindeki tüm SYDV çalışanlarının katıldığı grev, Koop-İş Sendikası öncülüğünde başlatıldı. Gölbaşı SYDV binası önünde toplanan vakıf çalışanları adına basın açıklamasını Koop-İş Sendikası Sözcüsü Hüseyin Demiralp yaptı. Demiralp, vakıf personelinin yıllardır kamu hizmeti verdiğini ancak kamu işçisi olarak kabul edilmediklerini belirtti. Demiralp, "Türkiye genelinde faaliyet gösteren SYDV çalışanları, toplumsal dayanışmanın en önemli yapı taşlarındandır. Ancak Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü, bizleri Kamu Çerçeve Protokolü kapsamına almamakta ve toplu iş sözleşmesi imzalamaktan imtina etmektedir. Bu nedenle 29 Ağustos 2025 tarihi itibarıyla greve çıkmış bulunuyoruz. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü (ASDEP) yalnızca 4 yardım yürütürken, bizler çok daha fazla sorumluluk üstleniyoruz. Buna rağmen ne memur statüsüne alınıyoruz ne de kamu işçisine uygulanan zam oranlarından faydalanıyoruz. Toplumun en kırılgan kesimlerine hizmet eden bizler, emeğimizin karşılığını ve hak ettiğimiz statüyü talep ediyoruz" diye konuştu.
01 Eylül 2025 Pazartesi - 12:50
Deprem sonrası yapılan okullarda eğitim öğretim başladı
Deprem bölgesi Adıyaman’da yapılan yeni okullarda uyum haftası kapsamında eğitim başladı. 6 Şubat depremlerinde yıkım yaşanan Adıyaman’da depremzedeler konutlarına yerleşirken, konut alanlarında yapılan sosyal donatılar da bir bir hizmete giriyor. 2025-2026 eğitim öğretim yılına hazır hale getirilen okullarda öğrenci sesleri yükselmeye başladı. Adıyaman’da 16 bin 467 konutun yapıldığı İndere’de 6 okul, 3034 konutun yapıldığı Örenli’de ise 2 okul yapıldı. İndere’de biri ilk, diğeri orta okul olmak üzere 2 okul, Örenli’de birisi ilk, diğeri orta okul olmak üzere 2 okul hizmet vermeye başladı. Uyum haftası kapsamında yeni eğitim yuvalarına aileleriyle birlikte gelen öğrenciler ilk kez sıralarına oturdu. Öğrencilerin gözlerine yansıyan heyecana öğrenci velileri de ortak oldu. Okul öncesi ve ilk okul birinci sınıflarda 20 bin öğrenci ders başı yaptı Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, konut alanlarında yapılan yeni okullarda eğitime başlayan öğrencilerle buluştu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tosun, "Depremi ağır bir şekilde yaşamış Adıyaman ilimizde depremin fiziksel etkilerini atlatmış, depremden önceki sınıf sayılarından daha fazla sayıda sınıfa ulaşmış bir ilde eğitim öğretime başlamanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte toplu konut alanlarındaki okullarımızı öğrencilerimizin hizmetine sunmak ve öğrencilerimizin ışıltılarıyla okullarımızın canlandığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Deprem bölgesinde toplu konut alanlarındaki okullarımızı tamamladık, çocuklarımıza hazırladık. Uyum haftası için ilkokul birinci sınıf öğrencilerimiz 20 bini aşkın ilk okul ve birinci sınıf öğrencimiz bu gün eğitim öğretim yolculuğuna başladı" diye konuştu.
01 Eylül 2025 Pazartesi - 12:39
Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Adıyaman’da, motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Atatürk Bulvarı Dursun Çavuş Kavşağı yakınlarında bir motosiklet ile otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada araçlarda bulunan Sultan K. (3), Muzaffer İhsan D. (20) ile Edip K. (28), yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder