Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Ardahan
Çıldır Gölü’nde yelken ve kürek heyecanı yaşandı
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 09:28:49
Türkiye’nin en büyük tatlı su göllerinden biri olan Çıldır Gölü, bu kez doğa manzarasının yanı sıra su sporlarına ev sahipliği yaptı. Gölde düzenlenen etkinlikte, yelken ve kürek tekneleriyle vatandaşlar bu heyecanı yaşadı. Rüzgarın etkisiyle göl üzerinde süzülen yelkenliler renkli görüntüler oluştururken, kürek çeken vatandaşlar da parkuru en kısa sürede tamamlayabilmek için yoğun çaba harcadı. Etkinliğe katılanlar, Çıldır Gölü’nün doğal güzelliği ve sakin yapısıyla su sporları için önemli bir alan olduğunu ifade etti. Bölge turizmine katkı sağlaması hedeflenen organizasyonun, ilerleyen dönemlerde daha geniş katılımla düzenlenmesi planlanıyor. Özellikle yaz aylarında doğa ve spor tutkunlarının uğrak noktası haline gelen Çıldır Gölü, farklı etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
17 Mayıs 2026 Pazar - 13:51
İlçede doğalgaz altyapı çalışmaları devam ediyor
Ardahan’ın Hanak ilçesinde doğalgaz altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler, vatandaşların daha konforlu ve çevreci enerjiye ulaşabilmesi için Avcılar ve Ortakent mahallesinde kazı ve boru döşeme çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında iş makineleriyle açılan hatlara doğalgaz boruları yerleştirilirken, ekipler bağlantı noktalarında yoğun mesai harcıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından çok sayıda hanenin doğalgaz hizmetinden yararlanması hedefleniyor. Yetkililer, altyapı çalışmalarının planlanan program doğrultusunda sürdüğünü belirterek, vatandaşlardan çalışma yapılan bölgelerde dikkatli olmalarını istedi. İlçede bazı cadde ve sokaklarda geçici trafik düzenlemeleri uygulanırken, çalışmalar nedeniyle bozulan yolların da yeniden düzenleneceği öğrenildi. Özellikle kış aylarının sert geçtiği bölgede doğalgazın yaygınlaşmasının hem ısınma maliyetlerini azaltması hem de hava kirliliğinin önüne geçmesi bekleniyor. Vatandaşlar ise doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.
16 Mayıs 2026 Cumartesi - 11:12
Ardahan’da sanat rüzgarı
Ardahan Belediyesi Nuri Vatan Kültür Merkezi, geleceğin sanatçılarını yetiştirmeye devam ediyor. Kültür merkezi bünyesinde eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca büyük bir emekle hazırlandıkları "Yıl Sonu Konseri ve Gösterileri" ile izleyicilere unutulmaz bir sanat gecesi yaşattı. Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören etkinlik, adeta bir görsel ve işitsel şölene dönüştü. MİNİK ELLERDEN DEV PERFORMANSLAR Etkinlikte sahne alan minik yeteneklerin piyano, keman, bağlama, gitar ve bateri performansları salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. Enstrüman konserinin yanı sıra sahnelenen renkli halk oyunları ve tiyatro gösterileri izleyicilerden tam not aldı. Genç yeteneklerin sahne heyecanı ve profesyonelleri aratmayan performansları göz doldurdu. BAŞKAN FARUK DEMİR’DEN SANATA TAM DESTEK Gecenin coşkusuna ortak olan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve eşi Zuhal Demir, kursiyerleri bu gurur gününde yalnız bırakmadı. Kursiyerlerin heyecanını paylaşan Başkan Demir, çocukların ve gençlerin sanatla büyümesinin önemine dikkat çekerek, kültür merkezinin sanatsal faaliyetlerine kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Etkinlik, emeği geçen eğitmenlere ve başarılı performanslarıyla göz kamaştıran tüm kursiyerlere teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.
15 Mayıs 2026 Cuma - 17:46
"Şehit ve Gazi Ormanı" düzenlenen törenle açıldı
Ardahan’da şehit ve gazilerin anısına oluşturulan "Şehit ve Gazi Ormanı" düzenlenen törenle açıldı. Programa protokol üyeleri, öğrenciler, vatandaşlar ve şehit yakınları katıldı. Açılış kapsamında fidanlar toprakla buluşturularak geleceğe nefes olacak anlamlı bir hatıra bırakıldı. Törende konuşan Ardahan Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Akçam, şehitlerin fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek, oluşturulan ormanın birlik ve beraberliğin simgesi olacağını ifade etti. Ardahan Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Yener Göydemir ise, "Bugün burada oluşturduğumuz şehit ve gazi hatıra ormanı için Ardahan halkıyla birlikteyiz. Bu güzel ortamı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Açılış sonrası vatandaşlar alanda hatıra fotoğrafı çektirirken, öğrenciler de çevre bilinci ve vatan sevgisinin önemine dikkat çekti.
20 Ocak 2020 Pazartesi - 11:13
Uğurludağ’a kar yağmayınca ’suni kar’ yağdırdılar
Ardahan’da beklenen kar yağmayınca Uğurludağ Kayak Merkezinde suni kar yağdırma sistemi devreye sokuldu.
18 Ocak 2020 Cumartesi - 10:22
Termometreler eksi 30,4’ü gösterdi
Doğu Anadolu Bölgesi dün gece buz kesti.
17 Ocak 2020 Cuma - 18:05
Vali Mustafa Masatlı, yarıyıl karne dağıtım törenlerine katıldı
Ardahan’da 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle okullarda karne heyecanı yaşandı.
17 Ocak 2020 Cuma - 14:20
Çıldır’da karne heyecanı
Çıldır´da bin 400 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
17 Ocak 2020 Cuma - 09:49
Ardahan’da “Veli Akademileri Projesi” tamamlandı
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı ve eşi Esra Masatlı, Veli Akademileri Projesi kapsamında düzenlenen Sertifika dağıtım programına katıldı.
16 Ocak 2020 Perşembe - 20:23
Ardahan’da tarihi eser operasyonu
Ardahan’ın Göle ilçesinde jandarma tarafından durdurulan otomobil ve kargo aracında yapılan aramada çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.
16 Ocak 2020 Perşembe - 12:11
Ardahanlı kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi
İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen Kadın Destek Uygulaması (KADES) ile ilgili Ardahan‘da kadınlara bilgi verildi.
16 Ocak 2020 Perşembe - 11:17
Vali Mustafa Masatlı başkanlığında Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Değerlendirme toplantısı yapıldı
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Değerlendirme toplantısı düzenlendi.
15 Ocak 2020 Çarşamba - 16:00
Muhtarlardan kaz gecesi
Çıldır Muhtarlar Derneği birlik beraberlik ve kurumlar ile muhtarlar arasındaki kaynamayı sağlamak amacıyla Çıldır´da özel bir restourantta kaz gecesi tertip ettiler.
15 Ocak 2020 Çarşamba - 15:45
Ardahan’da temel yenidoğan bakım eğitimi
Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından yenidoğanın temel bakımı konusunda sağlık personelinin donanımını arttırarak yenidoğana yapılacak her türlü uygulamayı standart hale getirmek amacıyla hekim dışı sağlık personeline yönelik “Temel Yenidoğan Bakım Eğitimi” düzenlendi.
14 Ocak 2020 Salı - 00:19
Aç kalan tilkiyi eliyle besledi
Ardahan’da kar ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulamayıp aç kalan tilkiyi kendi elleriyle besledi.
13 Ocak 2020 Pazartesi - 16:40
Verem Savaş Eğitimi ve Propaganda Haftası
Ardahan İl Sağlık müdürlüğünce Verem Savaş Eğitimi ve Propaganda Haftası dolayısıyla program düzenlendi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder