Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Balıkesir
Büyükşehir’in bereket sofrası Edremit’te kuruldu
11 Mart 2026 Çarşamba - 15:09:19
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Edremit’te binlerce kişiyle aynı iftar sofrasında buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akın, 20 ilçeye kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak hizmet götürdüklerini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Edremit’te kurulan iftar sofrasında hemşehriyle birlikte orucunu açtı. Büyükşehir Belediyesinin Edremit Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlediği iftar programına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın yanı sıra Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, siyasi parti temsilcileri, dernek ve oda başkanları, muhtarlar, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı. Akın, iftar öncesi CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş’ı ziyaret etti. Ardından Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ı ve esnaf odalarını ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında iftar alanına geçen Akın, masalara tek tek uğrayarak hemşehrileriyle selamlaştı. Onların taleplerini ve isteklerini de not alan Akın, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Edremitli hemşehrilerinin Ramazan ayını kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, "Ramazan ayı birbirimizi anlama, sabretme ve dayanışma ayıdır. Kuvayımilliye’nin başşehri Balıkesir’in 20 ilçesinde hiç kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayarak hemşehrilerimizle buluşuyoruz. İftar sofrasına birlikte oturuyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Hep söylüyorum. Edremit’te yeniden söylüyorum. Balıkesir benim derken bunu içtenlikle söylüyorum. Tek istediğim bu güzel ailenin hayırlı bir evladı olmak. Birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizle yan yanayız. Türkiye’nin en büyük coğrafyasına sahip şehrimizde eğer bir ailemiz veya bir çocuğumuz yatağa aç giriyorsa kendimi bundan sorumlu addederim. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da hiçbir zaman yalnız bırakmadığımız gibi Ramazan ayında da yalnız bırakmıyoruz. Yardımlarımızı da sağ elin verdiğini sol el görmeden ulaştırıyoruz. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Bizde parti ayrımı yoktur. Balıkesir’de hangi partiden hangi anlayıştan olursa olsun hiç kimseyi ayırmıyoruz. Balıkesir’in 20 ilçesinde herkesi kucaklayıp birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz." diye konuştu. Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının en güzel yaşandığı müstesna bir ay olduğunu ifade eden Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, "Binlerce kişiyle aynı sofrada buluşmak, lokmayı paylaşmak ve aynı dualarda buluşmak çok büyük bir değerdir. Edremitli hemşehrilerimizi aynı sofrada buluşturan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın’a teşekkür ediyorum." dedi.
11 Mart 2026 Çarşamba - 13:55
Edremit Meslek Yüksekokulu’nda lavanta bahçesi için dikim çalışmaları başladı
Balıkesir Üniversitesi, Edremit Meslek Yüksekokulu bahçesinde kurulması planlanan lavanta bahçesi için dikim çalışmaları başlatıldı. Yüksekokul personeli ve öğrencilerin katkılarıyla gerçekleştirilen çalışmada ilk etapta 100’ün üzerinde lavanta fidesi toprakla buluşturuldu. Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu bahçesinde oluşturulacak lavanta bahçesi kapsamında ilk olarak alanın toprak temizliği yapıldı. Ardından köklü lavanta fidelerinin dikimine geçilerek ilk aşamada 100’ün üzerinde fide dikildi. Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Selami Selvi, çalışmaların önümüzdeki haftalarda da öğrencilerin katılımıyla devam edeceğini belirterek, 150 adet tüplü lavanta fidesinin daha dikilmesinin planlandığını ve böylece yüksekokul bahçesine toplamda yaklaşık 250 lavanta fidesi kazandırılacağını ifade etti. Gerçekleştirilen çalışma ile yüksekokulda doğal ve estetik bir alan oluşturulmasının amaçlandığını belirten Prof. Dr. Selami Selvi, kurulacak lavanta bahçesinin öğrenciler ve personel için dinlenme ve vakit geçirme imkânı sunan hoş bir bahçe alanı olarak değerlendirilmesinin hedeflendiğini söyledi.
11 Mart 2026 Çarşamba - 13:48
Şikayet kutusundan bisiklet çıktı
Balıkesir Devlet Hastanesi’ndeki "Dilek ve Şikayet Kutusu", bu kez alışılagelmiş taleplerin çok dışında, kalpleri ısıtan bir mektuba ev sahipliği yaptı. Tedavi gördüğü hastaneden teşekkür ederek ayrılan 10 yaşındaki Ayaz’ın bisiklet hayali, hastane yönetiminin vefasıyla gerçeğe dönüştü. Burhaniye’de yaşayan 10 yaşındaki Ayaz, bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle Balıkesir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tedavi süreci boyunca kendisine gösterilen şefkat ve ilgiden etkilenen minik Ayaz, taburcu olurken duygularını kağıda dökmeye karar verdi. Hastanenin koridorundaki dilek-şikayet kutusuna bir pusula bırakan Ayaz, mektubunda tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederken, çocuksu bir masumiyetle en büyük hayalini bisiklet olduğunu paylaştı. Hastane yönetimi bu sese kulak verdi Hasta Hakları Birimi tarafından açılan dilek-şikayet kutusundan çıkan Ayaz’ın içten mektubu, hastane çalışanlarına duygu dolu anlar yaşattı. Sadece teşekkür etmekle kalmayıp hayalini de paylaşan minik hastanın bu talebine, hastane yönetimi kayıtsız kalmadı. Ayaz’ın iyileşme sürecine en büyük moral desteğini vermek için hemen kollar sıvandı. Kısa sürede temin edilen bisiklet, Başhekim Op. Dr. Erdal Ünal’ın odasında sahibine teslim edildi. Odaya girdiğinde hayallerindeki bisikleti karşısında gören Ayaz’ın gözlerindeki ışıltı, tüm hastane personelini duygulandırdı. Başhekim Op. Dr. Erdal Ünal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bizim için en büyük ödül, hastalarımızın buradan şifa ve güler yüzle ayrılmasıdır. Ayaz’ın o saf ve temiz duygularla yazdığı mektup bizleri çok duygulandırdı. Şifa dağıtan eller olarak, bu kez bir çocuğun hayaline köprü olmak istedik. Ayaz artık sağlığına kavuştu, şimdi bisikletiyle özgürce çocukluğunu yaşayacak. Hastaneden sadece sağlığına kavuşarak değil, hayallerine de kavuşarak ayrılan minik Ayaz, yeni bisikletiyle birlikte objektiflere poz verirken; bu olay, sağlıkta sadece tıbbi müdahalenin değil, sevgi ve ilginin de ne kadar iyileştirici olduğunu bir kez daha kanıtladı.
11 Mart 2026 Çarşamba - 13:30
Muharrem Hasbi Anadolu Lisesinden Yırcalı’ya teşekkür
Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi, okullarına her fırsatta büyük katkı sağlayan Rona Yırcalı’yı ziyaret ederek okulun ısınma tesisatının yenilenmesini sağladığı için teşekkürlerini sundu. Ziyarette, Okul Müdürü Süleyman Girgin, Müdür Yardımcısı Mehmet Erdal Dönmez, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Umut Sözen, 11. sınıf öğrencileri İrem Durmaz ve Ayberk Borazan yer aldı. "Rona Bey her zaman yanımızda" Ziyarette söz alan Okul Müdürü Süleyman Girgin "Okulumuzun kurucusu Hayırsever Muharrem Hasbi beyin değerli torunu Rona Yırcalı bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Okulumuzun her ihtiyacından kendisi destek oluyor. Okulumuzdaki ısınma tesisatının yenilenmesi konusunda da kendisi bizlere büyük katkı sağladı ve ısınma hattı yenilendi. Okulumuz idaresi, öğretmenleri, öğrencileri ve veliler adına Yırcalı ailesine okulumuza sağladıkları katkılar için teşekkür ediyorum" dedi. İş İnsanı Rona Yırcalı da "Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi Balıkesir’in en eski okullarından, rahmet dedemin yapıp eğitim-öğretime kazandırdığı bu okul bizlere emanet. Okulumuzun istek, talep ve sıkıntıları bizim için çözümdür. Ailemizin değerli büyüğünün isminin yaşatıldığı Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi bizim için değerli. Oradaki öğrencilerin her yıl mezuniyetlerini görmemiz ailemiz açısından gurur vericidir" diye konuştu. Ziyaretin ardından Okul Müdürü Süleyman Girgin Rona Yırcalı’ya günün anısına plaket ve okulun kaşkolunu hediye etti. Öğrenciler tarafından da Yırcalı’ya bir buket çiçek sunuldu.
31 Ağustos 2025 Pazar - 18:10
Bandırma’da araç ve arazi yangını söndürüldü
Balıkesir’in Bandırma ilçesi Sahilyenice Mahallesi yolunda meydana gelen araç ve arazi yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, yol kenarında çıkan yangına 2 itfaiye aracı ve 2 orman aracı ile ekipler müşterek olarak müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın çevreye yayılmadan söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
31 Ağustos 2025 Pazar - 18:09
Balıkesiri’de trafik kazası: 2 yaralı
Balıkesir’in Gönen-Bandırma karayolu Buğdaylı Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, 61 SC 919 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak kaza yaptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gönen Devlet Hastanesi’ne. Araçta maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
31 Ağustos 2025 Pazar - 18:09
Susurluk’ta orman yangını kontrol altına alındı
Balıkesir’in Susurluk ilçesi Yeniköy yakınlarında çıkan arazi ve ormanlık alan yangını, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangına, Karesi ve Altıeylül’den sevk edilen itfaiye ekipleri ile orman yangın söndürme ekipleri karadan ve havadan müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın, çevreye yayılmadan söndürülerek soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldığı öğrenildi.
31 Ağustos 2025 Pazar - 18:07
Balıkesir’de yaz tatili bitti, trafik yoğunluğu başladı
Yaz ayının son günü Edremit Körfezi’nden dönüşe geçen tatilciler, karayollarında uzun araç kuyrukları oluşturdu. Sabah saatlerinden itibaren başlayan hareketlilik, öğleden sonra yoğunluğunu artırdı. Özellikle Akçay, Altınoluk ve Güre gibi tatil bölgelerinden Balıkesir ve İstanbul yönüne doğru ilerleyen yollarda yer yer durma noktasına gelen trafik, sürücülere zor anlar yaşattı. Emniyet ve jandarma ekipleri, dönüş güzergâhlarında denetimlerini artırarak hem trafik akışını düzenledi hem de kazaların önüne geçmek için sürücülere uyarılarda bulundu. Yarın anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için oryantasyon süreci başlıyor. Bu nedenle çok sayıda aile, yaz tatilini tamamlayarak yaşadıkları şehirlere dönüş yaptı.
31 Ağustos 2025 Pazar - 15:28
Balıkesir’deki Briç festivalinde 120 sporcu heyecan yaşadı
Burhaniye ilçesi, 15. Gelenesel Balıkesir Kuvvay-ı Milliye Açık İkili Briç Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Festivalde, milli sporcu Özlem Kandoğlu’nun da yer aldığı 120 sporcu heyecan yaşadı. Ören Sahilindeki Briç Kulübü’nde düzenlenen yarışmada dereceye giren sporculara birer çeyrek altın ile madalya ve hediyeler verildi. Festivale Balıkesir ve çevre ilçelerden kadın sporcular da katıldı. Briçte yarışmalara katılımın artığını kaydeden milli sporcu Özlem Kandoğlu, "35 senedir Kadın Milli Takım oyuncusuyum. Altınoluk’tayım. Balıkesirliyim aslında. Burhaniye’de de evim var. Burada tabi son yıllarda sürekli turnuvaya geliyorum. Her gün katılım artıyor. Her sene daha çok katılım var. Daha çok ödül var. O da güzel bir şey. Belediye destek veriyor. Sanıyorum başka kurumlarda destekliyor. Çok güzel bir yerde bu gün briç oynadık. Bu aralar her hafta sonu festivallerimiz var. Dostlarımızı görüyoruz. Çok dostane bir ortamda oynadık. Ben Burhaniye Briç Kulübü başkanını ayrıca tebrik ediyorum" dedi. Ayvalık’dan gelen Şeyda Yağcı ise, "Burhaniye Briç Kulübüne çok teşekkür etmek istiyorum. İlk defa katıldım. Ve çok memnun kaldım. Çok dostane ve misafirperverler. Ve ayrıca Burhaniye Belediyesine de çok teşekkür etmek istiyorum. Briç bildiğiniz gibi çok zevkli ve keyifli bir oyun" diye konuştu. Şerafettin Taner ise," Burhaniye de turnuvaya katılmış olmaktan çok mutluyum. Dereceye giren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Ayvalık Burhaniye zaten kardeş kulüpler. Sürekli gidiş gelişlerimiz oluyor. Briç sayesinde sosyalleşme anlamında çok büyük faydalarını görüyorum. Bunun en güzel örneğini ben kendimden verebilirim. Briç sayesinde eşimle tanıştım. Bu yaştan sonra mutluluğu yakaladık" dedi. Burhaniye Briç Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Uğur Tarhal da, "Çok güzel bir turnuva oldu. Burhaniye briçte artık ses getiriyor. Önümüzdeki hafta da kurtuluş etkinlikleri kapsamında daha büyük turnuva düzenliyoruz. Burhaniye de yaptığı turnuvalarda çok etkili. Çok ses getiren turnuvalar yapıyoruz. Çok da gazel imkanlarımız var. Diğer briç severleri de buralara bekliyoruz artık. Bu imkanlarımızı görsünler. Güzel ortamlarda briç oynayalım. Katılan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
31 Ağustos 2025 Pazar - 15:15
Balıkesir’de 160 çocuk hatim sevinci yaşadı
Burhaniye ilçesinde, İlim Yayma Cemiyeti Şubesinin düzenlediği Yaz Kur’an Kursu tamamlanırken, düzenlenen hatim töreninde de büyük heyecan yaşandı. Kursiyerlerin gösterileri yoğun ilgi görürken, kursa katılan 160 çocuğa törenle belge ve hediyeleri verildi. İlim Yayma Cemiyeti Burhaniye Şubesi’nin düzenlediği Yaz Kur’an Kursu tamamlanırken, 160 çocuk için Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi Salonunda tören düzenlendi. Tören de Kur’an okuyan ve Filistin mücadelesini canlandıran çocuklar akış aldı. Kursu bitiren 160 çocuğun belge hediyeleri de İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Sadrettin Küçükkaya ve Halk Eğitime Merkezi Müdürü Turan Fırat Algül tarafından verildi.
31 Ağustos 2025 Pazar - 09:49
Ayvalık’ta 120 litre etil alkol ele geçirildi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla temin edilen 120 litre etil alkol ele geçirildi. AAyvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, yaptıkları iki ayrı operasyonda toplam 120 litre etil alkol ele geçirdi. Operasyonlarda yakalanan K.B.Ö. ve S.G., gözaltına alındı. Zanlılar, mahkemece, 5607 sayılı kanun kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
30 Ağustos 2025 Cumartesi - 21:24
Balıkesir’deki orman yangını kontrol altına alındı
Balıkesir’in Kepsut ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Darıçukuru ve Tepeköy mahalleleri arasında saat 15.00 sıralarında bir arazide yangın çıktı. Alevler, rüzgârın etkisiyle kısa sürede ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri, karadan ve havadan yoğun bir şekilde alevlere müdahale etti. Ekiplerin hızlı çalışması sayesinde yangın yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
30 Ağustos 2025 Cumartesi - 15:31
Avşa Adası’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı, Avşa Adası’nda deniz ve kara etkinlikleriyle coşkuyla kutlandı. Kıyı Emniyeti, Sahil Güvenlik ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı botlar ile çok sayıda tekne, Türk bayraklarıyla donatılarak ada kıyılarında görkemli bir geçiş töreni gerçekleştirdi. Deniz üzerinde yapılan gösteri, ada sakinleri ve tatilciler tarafından yoğun ilgiyle izlendi. Türk bayraklarıyla süslenen botlar ve teknelerin oluşturduğu görüntü, gökyüzünde dalgalanan ay yıldızla birleşerek izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Avşa Adası’nda Zafer Bayramı ruhu, hem karada hem de denizde aynı heyecanla yaşandı.
30 Ağustos 2025 Cumartesi - 15:11
Kepsut’ta orman yangını
Balıkesir’in Kepsut ilçesinde tarlada başlayan yangın, ormanlık alana sirayet etti. Yangına karadan ve havadan müdahale başladı.Kepsut’a bağlı Darıçukuru mevkinde tarlada başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Karadan ve havadan müdahele başladı.
30 Ağustos 2025 Cumartesi - 15:01
Kepsut’ta orman yangını
Balıkesir’in Kepsut ilçesinde tarlada başlayan yangın, ormanlık alana sirayet etti. Yangına karadan ve havadan müdahale başladı. Kepsut’a bağlı Darıçukuru mevkinde tarlada başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Karadan ve havadan müdahale devam ediyor.
30 Ağustos 2025 Cumartesi - 14:54
Balıkesir’de Halk Bandosu törenlere renk kattı
Burhaniye ilçesinde, Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Aras’ın öncülüğünde kurulan Özgür Kanatlar Halk Bandosu 30 Ağustos törenlerine renk kattı. 7 yıl önce kurulan bando 21.gösterisini yaparken, büyük alkış aldı. Burhaniye’ de 30 Ağustos Zafer Bayramı Cumhuriyet Meydanında törenlerle kutlandı. Törende halk oyunları sergilenirken, şiirler okundu. Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Aras’ın öncülüğündeki Özgür Kanatlar Halk Bandosu da, geçit törenine eşlik ederken, Hürriyet Caddesinde yaptığı gösteri ile takdir topladı. Bandoda her yaş ve meslekten 35 kişi görev aldı. 80 yaşında trompet çalan Leyla Sever, "19 senedir bando çalışması yapıyorum. Torunlarımın okulundan beri bando çalışmasındayım" dedi. 7 Sınıf öğrencisi Elif Lara Yılancıoğlu da, "Benimde dikkatimi çekti. Bu sene bende katıldım. Çok eğlenceli. Bayramınızı kutluyorum. Annemde benimle gurur duyuyor. Çok mutlu oluyorum" dedi. 8. Sınıf öğrencisi Eylül Candan is, "Ben bu sene katıldım. Annem bandoya uzun zamandır gidiyordu. Fakat ben de bu sene arkadaşım ile beraber katıldım. Bence çok eğlenceli. Bu sefer çok güzel çaldım" diye konuştu. Bando Şefi Özgür Aras da, "Burhaniye Halk Bandosu olarak bayramlarımıza bir renk ve coşku katmak için 7 yıldır bir aradayız. Bu gün 21.etkiniğimizi gerçekleştirdik. Bayramda tüm öğrencilerimizle velilerimizle halkın içinden her meslekten çalışan insanımızla bir araya geldik. Bugün ekibimiz 35 kişiydi. Her geçen yıl daha da artarak coşkuyla ekibimizi büyütüyoruz. Bayramlarda olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder