Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Balıkesir
Erdek’te inşaat kazısı sırasında temeli zarar gören 2 katlı bina yıkıldı
11 Mayıs 2026 Pazartesi - 21:56:48
Balıkesir’in Erdek ilçesinde bir arsada yapılan temel kazısı sırasında temeli zarar gören yanındaki 2 katlı bina yan yattı.
11 Mayıs 2026 Pazartesi - 20:20
Balıkesir’de 14 yaşındaki çocuk serinlemek için girdiği çayda boğuldu
Balıkesir’de 14 yaşlarındaki çocuk, serinlemek için girdiği Üzümcü Çayı’nda boğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte okuldan kaçarak Bigadiç yolu üzerinde Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait fidanlığın olduğu bölgeye gelen Yılmaz K. (14), yüzmek amacıyla girdiği Üzümcü Çayı’nda suyun içinde gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucu çocuğun cansız bedeni sudan çıkarıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
11 Mayıs 2026 Pazartesi - 19:46
Sındırgı’da traktör kazası: 1 yaralı
Balıkesir’in Sındırgı ilçesine bağlı Yaylabayır Mahallesi’nde tek taraflı traktör kazası meydana geldi. Devrilen traktörün altında sıkışan Ç.K., ekiplerin müdahalesiyle kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay bugün Sındırgı’nın Yaylabayır Mahallesinde meydana geldi. Kaza ihbarı üzerine kaza mahalline itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Devrilen 34 BDB 011 plakalı traktörün altında kalan Ç.K., itfaiye ve 112 sağlık ekiplerin müdahalesiyle sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralı Ç.K. ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerine teslim edildi. 112 Sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alınan yaralının tedavisi için hastaneye sevk edildiği öğrenildi.
11 Mayıs 2026 Pazartesi - 19:32
Balıkesir’de öğrenci serinlemek için girdiği çayda boğuldu
Balıkesir Bigadiç yolu üzerinde, Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı fidanlık yanında bulunan Üzümcü Çayı’nda meydana gelen olayda, 14 yaşlarındaki Yılmaz K. boğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Bigadiç Mahallesi Akyar nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Yılmaz Karabulut’un arkadaşlarıyla birlikte okuldan kaçarak girdiği çayda boğuldu. Yılmaz K. (14), serinlemek ve yüzmek amacıyla suya girdikten sonra suda kaybolduğu belirtildi. İhbar üzerine olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucu küçük çocuğun cansız bedeni sudan çıkarıldı. Olay yerinde büyük üzüntü yaşanırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
16 Mayıs 2024 Perşembe - 10:33
Balıkesir’de Gençler ve Sporcular, Gençlik Haftası’nda bir araya geliyor
Balıkesir’de Gençler ve Sporcular, Gençlik Haftası’nda bir araya geliyor. Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası, gençlerin önemini vurgulayarak onların potansiyelini ve enerjisini kutluyor. Türkiye’de hafta boyunca süren programlarda gençler, Balıkesir’de de Atletizm Şenliği, bisiklet turu, basketbol ve voleybol turnuvaları, gençlik konserleri, sergiler, eskrim ve su topu turnuvaları gibi geniş bir yelpazede bir araya gelerek birbirinden renkli etkinliklerde yeteneklerini sergileyecekler. Balıkesir’de heyecan ve coşkuyla karşılanan Gençlik Haftası kutlamaları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Geniş katılımla gerçekleşen törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak göndere bayrak çekildi. İl Müdürü Özalp, “Gençlik Haftası, gençler arasında dayanışmayı artırmak, liderlik ve sorumluluk bilincini geliştirmek ve ülkenin geleceğine katkı sağlamak için önemli bir fırsat sunuyor. Bu etkinlikler, gençlerin daha aktif ve bilinçli bir şekilde toplumda yer almasını teşvik ediyor. Aynı zamanda Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkmalarını, vatanseverlik duygularını geliştirmelerini ve daha iyi bir geleceğe hazırlanmalarını amaçlıyor. Tüm yurtta olduğu gibi Balıkesir’de de Gençlik Haftası birbirinden renkli etkinliklerle hafta boyunca dolu dolu kutlanmaya devam edecek. Tüm halkımızı etkinliklerimize davet ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.
16 Mayıs 2024 Perşembe - 10:28
Engelli gencin Kazdağları’nı görme hayali gerçek oldu
Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşayan doğuştan engelli ve tekerlekli sandalye ile hareket edebilen 14 yaşındaki Muhammet Hayran’ın Kazdağları’na çıkma hayalini Belediye Başkanı Mehmet Ertaş gerçekleştirdi. Engelli olarak dünyaya gelen Hamiyyet-Ferudun Sözen Özel Eğitim Uygulama Okulu 7. sınıf öğrencisi Muhammet Hayran, Edremit Belediyesine ait engelli rampası bulunan otobüs ile en büyük hayaline ulaştırılmak üzere evinden alındı. Kazdağları Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan Cam Seyir Terasına götürülen Hayran’ın mutluluğu gözlerinden okundu. Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ın yakın ilgi gösterdiği engelli Muhammet Hayran, başkan sık sık sarılarak sevgi gösterisinde bulundu. Cam Seyir Terasta Başkan Ertaş ve Muhammet Hayran, bir süre Edremit Körfezini kuş bakışı seyrederek sohbet etme imkanı buldu. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş “İçinde bulunduğumuz haftaya binaen arkadaşımız Muhammet onu bir yerlere götürmemi benden istemişti. Ben de onu buraya getirmeyi uygun gördüm. Seyir terasımıza getirmeyi uygun gördüm. Birlikte geldik seyir terasımızda seyrettik, buluştuk ve çok mutlu anlar yaşadık Muhammed’le. Muhammed’in bu mutluluğu benim için ciddi bir önem taşıyor” dedi. Ertaş ayrıca “Senin bu mutluluğun; benim için her şeye değer. Seni bugün bu kadar mutlu edebildik ya arkadaşlarımızla birlikte bu organizasyonumuzda, gelişimizde, gidişimizde bizlere destek veren tüm arkadaşlarımıza ikimizin adına teşekkür ediyorum” dedi. Baba Mehmet Hayran ise tekerlekli sandalye ile hareket eden oğlunun en büyük hayalinin Kazdağları’na çıkmak olduğunu ifade ederek “Muhammet’im oğlum çok mutlu. Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Onun mutluluğu her şeye değer. Ben kendim isteseydim getiremezdim. Yani gücüm, imkanım yok. Allah başkanımızdan razı olsun” dedi.
16 Mayıs 2024 Perşembe - 00:23
Ulusal doğal gaz boru hattı Dursunbey’e geliyor
Taşımalı CNG sistem ile 2021 yılında Dursunbey’e kazandırılan doğal gaz, 2025 yılında Dursunbey’e ulusal hat ile gelecek. Orhaneli üzerinden gelecek olan hatta çalışmalar başladı. Dursunbey’de gerçekleştirdiği projeler ile isminden sıklıkla söz ettiren Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, sözünü verdiği doğal gaz ulusal boru hattı projesine, BOTAŞ yetkililerinin de katıldığı törende start verdi. Dursunbey 2. Etap TOKİ konutları üzerinde bulunan şantiye alanından başlayan projenin açılış törenine Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, BOTAŞ Kontrolör Amiri Abdullah Kılıç, Belediye Meclis üyeleri, ilçe muhtarları, STK temsilcileri, yüklenici firma yetkilileri, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Bahçavan, yıllardır hayalini kurmuş oldukları bir projenin gerçekleşmesine bu törende şahitlik ettiklerini belirtti. Dursunbey’in yüzde yetmişinin ormanlarla kaplı olduğu halde hava kirliliğinin yaşandığını söyleyen Bahçavan; “Allaha şükür çabalarımız sonuç verdi. Burada BOTAŞ’ın yetkilileri var, onların nezdinde Enerji Bakanlığımıza ve BOTAŞ Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. İlk etapta bakanlığımızın çabaları, bizlerin onlara defalarca gidip gelmemizle taşımalı sistem doğal gaza kavuştuk. Tabi o da bir yere kadar. Tüm Dursunbey’in daha konforlu doğal gaza kavuşması, OSB’mizde de doğal gaz ihtiyacı olması nedeni ile ulusal doğalgaz için de girişimlerimiz oldu. 37,5 kilometrelik bu hatta Büyükorhan’a doğru çalışmalar hızlı bir şekilde başladı. Ben bu çalışmalara vesile olan en başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Enerji Bakanımıza, BOTAŞ Genel Müdürümüze, BOTAŞ yetkililerine ve elini taşın altına koyan kıymetli müteahhidimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Çalışmalar hakkında teknik bilgi veren BOTAŞ Kontrolör Amiri Abdullah Kılıç ise “Büyükorhan ilçesinden aldığımız doğal gazı Dursunbey’de yapacağımız PİG istasyonuna yaklaşık 38 kilometrelik bir hatla getireceğiz. Projemizin yer teslimi 27 Mart 2024’te yapıldı. Toplam yapım süresi 1 yıl olacak. Projemizin bitiş süresi ise 27 Mart 2025 olarak belirlendi. Ama biz bu projeyi bir yıl kadar uzatmak istemiyoruz. Mümkün olan en kısa sürede inşallah Kasım ayı gibi bitirmeyi planlıyoruz. Güzergâh açma çalışmalarımız başladı. Bu sürede yaklaşık olarak 3 km güzergâh açtık. Güzergâh açma çalışmalarımız devam ederken önümüzdeki hafta itibari ile boru dizmeye ve kaynak yapmaya başlayacağız. Yapılacak olan testlerin ardından yıl sonuna doğru bu hatta gazı vermeyi planlıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Dursunbey Müftüsü Ali, Öztürk tarafından dua yapılırken, sonrasında ise kurban kesildi. Törenin ardından güzergâhta incelemelerde bulunan katılımcılar, yüklenici firma yetkililerine kolaylıklar diledi.
15 Mayıs 2024 Çarşamba - 20:09
Burhaniye’de Üniversiteliler çikolata yapımını öğrendi
Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uzman eğitmen tarafından lezzetin ve sanatın buluştuğu "Çikolata Atölyesi" programı çerçevesinde özel eğitim verildi. Eğitmen Şef Seda Nur Keskin’in rehberliğinde düzenlenen atölye etkinliğinde öğrenciler, çikolata sanatının inceliklerini öğrenme ve uygulama fırsatı buldu. Fakülte Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Solunoğlu, Gastronomi ve Mutfak Bölümü öğretim elemanları Prof. Dr. Emel Memiş Kocaman, Öğr. Gör. Kaya Nihat Pekbay ve Arş. Gör. Setenay Melek Yurttabir’in katılımıyla gerçekleşen atölyede, öğrenciler çikolatanın üretim sürecini baştan sona detaylı bir şekilde öğrendiler. Teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalarla da desteklenen eğitimde, öğrenciler çikolata yapımı ile ilgili önemli adımları başarıyla gerçekleştirdi. Eğitim sürecinde çikolatanın doğru şekilde eritilmesi ve temperlenmesi gibi temel adımları öğrenen katılımcılar, kakao yağı, yağ bazlı gıda boyası, kurutulmuş meyveler, kuru yemişler, çeşitli kuvertür çikolata çeşitleri ve kalıpları kullanarak kendilerine özgü çikolata ürünleri ürettiler. Atölye çalışmalarına katılanlara teşekkür eden Fakülte Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, “ Gerçekleştirilen Çikolata Atölyesi etkinliği, öğrencilerimizin çikolata yapımını derinlemesine öğrenmelerine imkan sağlayarak Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında edindikleri bilgi ve deneyimleri geliştirme yolunda önemli bir adım olmuştur. Bu tür uygulamalı etkinliklerin, öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlaması açısından büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Katkılarından dolayı Eğitmen Şef Seda Nur Keskin’e teşekkür eder ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerin başarılarının devamını dilerim." ifadesini kullandı. Eğitim sonunda dekan Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban Eğitmen Şef Seda Nur Keskin’e plaket sunarak kendisine teşekkür etti.
15 Mayıs 2024 Çarşamba - 18:36
Başkan Akın’dan, Yakupköy’e ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Yakupköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek ücretsiz tarımsal sulama ve suda yüzde 15 oranındaki indirim teklifiyle ilgili müjdeyi kendisi verdi. Köyde incelemelerde bulunan Başkan Akın, eksikleri tespit ederek en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Altıeylül ilçesine bağlı kırsal Yakupköy Mahallesi’ne sabahın erken saatlerinde bir ziyaret gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, mahalle sakinleriyle birlikte köy kahvesinde kahvaltı yaptı. Vatandaşların her biriyle ayrı ayrı ilgilenen ve kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını soran Başkan Ahmet Akın, Yakupköy Mahallesi’nin ihtiyaçlarını belirleyip, en kısa sürede eksikliklerin giderilerek çözüme kavuşturulacağını söyledi. Müjdelerle geldi Büyükşehir Belediye Meclisi ile BASKİ Genel Kurulu’na sunduğu 2024 yılı tarımsal sulamanın ücretsiz hale getirilmesi ile suya Haziran ayından itibaren uygulanacak olan yüzde 15 oranında indirim hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Ahmet Akın, “Herkes suya yüzde 70 zam yaparken biz yüzde 15 indirim yaptık. Bir sonraki mecliste oy çokluğuyla su indirimimiz gerçekleşecek” diyerek su indiriminin müjdesini verdi. Esnaf İşleri Dairesi Başkanlığı için verdiği sözü de yerine getirdiğini vurgulayan Başkan Ahmet Akın, köye spor aleti kurulumu yapılmasını isteyen vatandaşlara da en kısa zamanda taleplerini yerine getireceklerinin sözünü verdi.
15 Mayıs 2024 Çarşamba - 18:35
Durdurulan aracın şoförü uyuşturucu ticaretinden tutuklandı
Balıkesir’de Narkotik ekipleri tarafından durulan aracın sahibi uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele birimimizce yapılan çalışmalar neticesi bugün Balıkesir merkezinde durdurulan bir araca yönelik yapılan operasyonda araçta bin 956 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan araç sürücü O.Y. çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklandı.
15 Mayıs 2024 Çarşamba - 18:10
Engellilere balık tutmayı öğrettiler
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Ayvalık Belediyesi tarafından engellilere yönelik bir tekne turu düzenlendi. Belediye Başkanı Mesut Ergin’in talimatıyla düzenlenen tekne turunda; Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Özel Çocuklar Eğitim Evi, Özel Ayvalık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Zeytin Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Birlik Ortopedik Engelliler Derneği üyeleri katıldı. Tekne turunda bir günlük temsili askerlik yapacak olan engellilerin ellerine geleneksel kına yakılırken, doğum günü olan engelliler için de pasta kesildi. Ayvalık Belediyesi Zihinsel Engelliler Okulu öğrencileri tarafından yapılan olta takımları geziye katılanlara hediye edilirken, oltalarıyla balık tutan engelliler de adeta “Bize balık vermeyin. Balık tutmasını öğretin” mesajını verdiler. Gezi boyunca gönüllerince eğlenen, dans eden, şarkılar söyleyen konuklar özel olarak düzenlenen Engelliler Haftası’nın tadını çıkarmayı da ihmal etmedi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Özel bireylerimizin normal bireylerden farklı olmadığını inanıyoruz. Onları etkinlikler vasıtasıyla topluma entegre olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz ve bu konuda başarılı olduğumuzu bir kez daha görüyor ve kanıtlamış oluyoruz. Şahsım ve Ayvalık halkı adına şunu söyleyebilirim; Biz onların daima yanındayız” dedi.
15 Mayıs 2024 Çarşamba - 14:26
Bandırma’da üzeri aranan şahıs uyuşturucu deposu çıktı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, bekçilerin durumundan şüphelenerek üzerini aradığı şahıstan tam 102 adet uyuşturucu hap çıktı. Bandırma, 100. Yıl Mahallesi’nde, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’n bağlı bekçiler tarafından durumundan şüphelenilen Ş.E. (23) isimli şahsa üst araması yapıldı. Ş.E.’nin üzerinden tam 102 adet uyuşturucu hap çıktı. Şahsın üzerinden ayrıca 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet fişek ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Ş.E. cezaevine teslim edildi.
15 Mayıs 2024 Çarşamba - 14:26
Hayatını kaybeden kuyumcu son yolculuğuna uğurlandı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde hastaneye giderken direksiyon başında kalp krizi geçiren kuyumcu, ağaca çarparak duran otomobilinde can verdi. Hayatını kaybeden Gökhan Arıkan, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Edremit’te kuyumculuk yaptığı öğrenilen 47 yaşındaki Gökhan Arıkan, gece kendisini iyi hissetmeyince hastaneye gitmek için 10 LC 399 plakalı otomobiliyle yola çıktı. 00.30 sularında İstasyon Caddesi üzerinde seyir halindeyken direksiyon başında kalp krizi geçiren Arıkan’ın kullandığı otomobil kontrolden çıkıp kaldırım üzerindeki bir ağaca çarparak durdu. Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolün ardından Arıkan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Arıkan’ın cenazesi bugün Mahkeme Camii’nde kılınan öğlen namazını müteakip Edremit Şehir Mezarlığında defnedildi. Mahkeme Camii’nde aileyi sevenleri ve Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş yalnız bırakmadı.
15 Mayıs 2024 Çarşamba - 14:06
Burhaniye’ de yaz mevsiminde alınacak tedbirler görüşüldü
Burhaniye de, yaz aylarında turizm sezonunun başlamasıyla başta trafik tedbirleri ve suda boğulma olayları olmak üzere alınacak tedbirler görüşüldü. Toplantı, Kaymakam İlyas Memiş başkanlığında ilgili kamu kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda; turizm sezonunun başlamasıyla yaz aylarında ilçeye gelecek olan yazlıkçılar, tatilciler ve günübirlik gelen ziyaretçilerin oluşturacağı yoğunluğa karşı vatandaşların can ve mal emniyetinin korunması, trafik ve otopark sorunu yaşanmaması, vatandaşların sağlıklı ve güvenli koşullarda yüzme ihtiyaçlarının temini ve suda boğulma olaylarına karşı alınacak tedbirler görüşülerek yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. Toplantıya, Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Emniyet Müdürü Faik Karabaş, Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, Sahil güvenlik ve Bot Komutanı Ozan Çatık , Yazı İşleri Müdürü Tuncay Kuru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ömer Yiğit Yalçın, İlçe Tarım Müdürü Songül Aydın ve Turizm Büro Sorumlusu Ahmet Taşçı katıldı.
15 Mayıs 2024 Çarşamba - 14:04
Başkan Ertaş, özel çocuklarla bir araya geldi
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Dünya Engelliler Haftası Programı’na katılarak özel çocuklarla bir araya geldi ve onların her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Edremit Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Programa Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ve özel çocuklar katıldı. Etkinlikte, özel çocuklar tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sergilendi ve el emeği ürünlerinin yer aldığı bir sergi açıldı. Başkan Ertaş, özel çocukların gösterilerini izleyerek sergiyi gezdi ve katılımcılarla yakından ilgilendi. Başkan Ertaş, özel çocuklarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Onların yeteneklerini ve özverili çalışmalarını görmek bizi her zaman gururlandırıyor. Özel çocuklarımızın her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum" dedi. Başkan Ertaş ayrıca, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederek, toplumun engelli bireylere olan destek ve anlayışını artırmaya yönelik bu tür etkinliklerin önemine değindi.
15 Mayıs 2024 Çarşamba - 13:40
Bandırma’da uyuşturucu operasyonu: 3 şüpheli yakalandı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ile çarşı ve mahalle bekçilerince gerçekleştirilen çalışmalarda 3 şüpheli yakalandı. Balıkesir’in Bandırma ilçesi 17 Eylül Mahallesi’nde dün gece saatlerinde Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ile çarşı ve mahalle bekçilerince gerçekleştirilen çalışmada, durumundan şüphelenilen 3 kişiye ’dur’ ihtarında bulunuldu. Şahısların kaçmaya başlaması sonucu yaşanan kovalamacada 3’ü de yakalandı. Yapılan aramalarda şahıslardan D.U.’nun (30) üzerinden 0,70 gram metamfetamin maddesi, G.G.’nin (35) üzerinden ise 5 parça halinde toplam 13.5 gram metamfetamin, 2 parça halinde 7.9 gram esrar, 4 adet uyuşturucu niteliğinde hap, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, uyuşturucu maddeyi paketlemek için kullanılan folyo ve suçtan elde edildiği belirlenen 28 bin TL para ele geçirildi. G.G. isimli şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder