Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Batman
Sason’da 100 metrelik bayrakla "Gençlik Yürüyüşü" düzenlendi
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 16:38:45
Batman’ın Sason ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Gençlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Sason Hükümet Konağı önünde başlayan yürüyüşte öğrenciler, yaklaşık 100 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıdı. Marşlar eşliğinde devam eden yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, gençler bayram coşkusunu hep birlikte yaşadı. Yürüyüşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serdar Şahin’in yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 16:33
Su matarasına sıkışan parmağı hastanede çıkardılar
Batman’da su matarasına sıkışan çocuğun parmağı, hastanede itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı. Edinilen bilgilere göre, bir öğrencinin parmağı su matarasına sıkıştı. Öğretmenleri tarafından hastaneye götürülen çocuğun parmağı mataradan çıkarılamayınca durum itfaiyeye bildirildi. Çocuğun parmağı, hastanede doktor gözetiminde itfaiye eri tarafından spiral yardımıyla çıkarıldı.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 14:21
Galatasaray’ın şampiyonluğunu dağdan dev sarı-kırmızı bayrak bırakarak kutladılar
Batman’ın Gercüş ilçesinde Galatasaray’ın 26. şampiyonluğu dağdan bırakılan dev sarı-kırmızı bayrakla kutlandı. İlçe merkezinde dalgalandıracak büyüklükte yer bulunamayan 30 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki dev Galatasaray bayrağı, dağın zirvesine asıldı. Sarı-kırmızılı bayrak dron ile havadan görüntülenirken, kutlamalar gece yapılan havai fişek şöleniyle taçlandı. Gündüz saatlerinde insan zinciriyle dağın zirvesine çıkarılan dev bayrak, Gercüş semalarında dalgalanırken, coşku gece de devam etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, dev bayrağın asıldığı zirvede havai fişek attı. Kutlamalara ilişkin açıklamada bulunan Süleyman Öner, bu kutlamanın ilçede artık bir gelenek haline geldiğini söyledi. Öner, "2025-2026 yılını hayırlısıyla tamamladık. Üst üste 4. sene, toplamda ise 26. kez şampiyonluğumuzu ilan ettik ve bunun büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Gördüğünüz gibi artık gelenekselleşmiş olan bayrağımızı yine buraya getirdik; burası Bayrak Tepesi. Aslında buranın adı eskiden Bayrak Tepe değildi; bayrağı her sene buraya astığımızdan dolayı buranın adı artık Bayrak Tepe oldu. Bunu niye buraya asıyoruz? Çünkü bayrağımız çok büyük, ilçede yer olmadığından dolayı buraya getiriyoruz" dedi. Öner, "Buradan Galatasaray’ımızın aktif üyelerinden Dinçer Azaphan abimize sesleniyoruz. Kendisinden bu sefer bizim için özel, kulübümüzün armasını taşıyan dev bir bayrak hediye etmesini istiyoruz. İnşallah bu konuşmamızı ve röportajımızı görür, sesimizi duyar ve bizimle iletişime geçer" diye konuştu.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 14:00
Batman’da 14 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Batman’da 14 yıl hapis cezası bulunan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. Jandarma ekipleri, gerçekleştirdiği operasyonda "bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" suçundan hakkında 14 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.İ. gözaltına alındı. Yakalanan şahıs, jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
04 Şubat 2023 Cumartesi - 23:38
Kar ve tipi nedeniyle yolda kalan 7 kişilik aile kurtarıldı
Batman’da yoğun kar yağışı nedeniyle aralarında çocukların da olduğu 7 kişilik aile, AFAD ve ANDA ekipleri tarafından kurtarıldı.
04 Şubat 2023 Cumartesi - 21:48
Karın geçit vermediği yolda 90 yaşındaki hasta kızakla ambulansa ulaştırıldı
Batman’ın Sason ilçesinde karın geçit vermediği yolda 90 yaşındaki hasta sağlık ekipleri tarafından tahta kızakla ambulansa ulaştırıldı.
04 Şubat 2023 Cumartesi - 14:16
Ziraat Mühendisi Tekeş: "Fidan ve meyve ağaçları dikimi için en uygun dönemdeyiz"
Fidan dikme mevsiminin gelişiyle Batman’da fidan ve süs çiçeği satışı yapılan yerlerde hareketlilik yaşanıyor.
04 Şubat 2023 Cumartesi - 13:08
Batman’da kar yağışıyla birlikte 48 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
Batman’da dün etkisini gösteren kar yağışı, bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetli şekilde devam etmeye başladı.
04 Şubat 2023 Cumartesi - 13:08
Batman’da seyir halindeki araç alev aldı
Batman’da seyir halindeki bir araç, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.
03 Şubat 2023 Cuma - 14:34
Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 90 santimi buldu: Yol açma çalışmaları devam ediyor
Batman’da yüksek kesimlerde kar kalınlığı 90 santimi buldu.
02 Şubat 2023 Perşembe - 16:27
Batman’da 18 bin 945 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi
Batman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri (KOM) şehir merkezinde kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik yürüttüğü çalışmada 18 bin 945 adet bandrolsüz kaçak sigara ele geçirdi.
02 Şubat 2023 Perşembe - 13:03
Sason’da 250 kişiye arıcılık sertifikası verildi
Batman’ın Sason ilçesinde Arı besiciliği ve Bakımı eğitimine katılan kursiyerlere Kaymakam Murat Mete tarafından sertifika verildi.
02 Şubat 2023 Perşembe - 12:52
Minibüs kapısından sarkan vatandaşlar canlarını hiçe sayarak yolculuk etti
Batman’da seyir halinde olan minibüs tıka basa yolcu alınca vatandaşlar dışarı taşıp araca tutunarak gitti.
02 Şubat 2023 Perşembe - 12:23
Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı: 95 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
Batman’da kar yağışı şiddetini artırarak devam ediyor.
02 Şubat 2023 Perşembe - 10:45
Kozluk’ta parkların süslenmesi tarım bölümü öğrencilerinden
Batman Valisi Ekrem Canalp’ın desteği ve Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör öncülüğünde “ülkem için üretiyorum” projesi çerçevesinde Kozluk Meslek Lisesi Tarım bölümü öğrencileri şehrin parklarını süsleyecek.
01 Şubat 2023 Çarşamba - 15:15
Batman’da kar kalınlığı 80 santimi geçti, 50 yerleşim yeri yolu ulaşıma kapandı
Batman’da kar yağışı devam ediyor.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder