Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Batman
Sason’da 100 metrelik bayrakla "Gençlik Yürüyüşü" düzenlendi
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 16:38:45
Batman’ın Sason ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Gençlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi. Sason Hükümet Konağı önünde başlayan yürüyüşte öğrenciler, yaklaşık 100 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıdı. Marşlar eşliğinde devam eden yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, gençler bayram coşkusunu hep birlikte yaşadı. Yürüyüşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serdar Şahin’in yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 16:33
Su matarasına sıkışan parmağı hastanede çıkardılar
Batman’da su matarasına sıkışan çocuğun parmağı, hastanede itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı. Edinilen bilgilere göre, bir öğrencinin parmağı su matarasına sıkıştı. Öğretmenleri tarafından hastaneye götürülen çocuğun parmağı mataradan çıkarılamayınca durum itfaiyeye bildirildi. Çocuğun parmağı, hastanede doktor gözetiminde itfaiye eri tarafından spiral yardımıyla çıkarıldı.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 14:21
Galatasaray’ın şampiyonluğunu dağdan dev sarı-kırmızı bayrak bırakarak kutladılar
Batman’ın Gercüş ilçesinde Galatasaray’ın 26. şampiyonluğu dağdan bırakılan dev sarı-kırmızı bayrakla kutlandı. İlçe merkezinde dalgalandıracak büyüklükte yer bulunamayan 30 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki dev Galatasaray bayrağı, dağın zirvesine asıldı. Sarı-kırmızılı bayrak dron ile havadan görüntülenirken, kutlamalar gece yapılan havai fişek şöleniyle taçlandı. Gündüz saatlerinde insan zinciriyle dağın zirvesine çıkarılan dev bayrak, Gercüş semalarında dalgalanırken, coşku gece de devam etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, dev bayrağın asıldığı zirvede havai fişek attı. Kutlamalara ilişkin açıklamada bulunan Süleyman Öner, bu kutlamanın ilçede artık bir gelenek haline geldiğini söyledi. Öner, "2025-2026 yılını hayırlısıyla tamamladık. Üst üste 4. sene, toplamda ise 26. kez şampiyonluğumuzu ilan ettik ve bunun büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Gördüğünüz gibi artık gelenekselleşmiş olan bayrağımızı yine buraya getirdik; burası Bayrak Tepesi. Aslında buranın adı eskiden Bayrak Tepe değildi; bayrağı her sene buraya astığımızdan dolayı buranın adı artık Bayrak Tepe oldu. Bunu niye buraya asıyoruz? Çünkü bayrağımız çok büyük, ilçede yer olmadığından dolayı buraya getiriyoruz" dedi. Öner, "Buradan Galatasaray’ımızın aktif üyelerinden Dinçer Azaphan abimize sesleniyoruz. Kendisinden bu sefer bizim için özel, kulübümüzün armasını taşıyan dev bir bayrak hediye etmesini istiyoruz. İnşallah bu konuşmamızı ve röportajımızı görür, sesimizi duyar ve bizimle iletişime geçer" diye konuştu.
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 14:00
Batman’da 14 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Batman’da 14 yıl hapis cezası bulunan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. Jandarma ekipleri, gerçekleştirdiği operasyonda "bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" suçundan hakkında 14 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.İ. gözaltına alındı. Yakalanan şahıs, jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27 Aralık 2022 Salı - 15:04
Batman’da ’Hastane Afet ve Acil Durum Planı Yönetici’ eğimi verildi
Batman’da hastane yöneticilerine yönelik Hastane Afet ve Acil Durum Planı yönetici (HAP) eğitimi düzenlendi.
27 Aralık 2022 Salı - 14:23
Batman’da bir ayda bin 900 ağaç dikimi gerçekleşti
Batman Belediyesi, ağaç dikmek için mevsimsel hava koşullarının uygun olduğu zamanı fırsata çeviriyor.
27 Aralık 2022 Salı - 10:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söz verdiği bir ilçe daha doğalgaz kullanımına başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söz vermesinin ardından Batman’ın Beşiri ilçesi doğalgaza kavuştu.
27 Aralık 2022 Salı - 09:56
Batman’da yoğun sis: Görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü
Batman’ın Kozluk ilçesinde oluşan yoğun sis, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı.
27 Aralık 2022 Salı - 09:39
Kozluk’ta çiftçilere 35 bin fıstık fidanı dağıtıldı
Batman’ın Kozluk ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından fıstık yetiştiriciliğinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla çiftçilere 35 bin fıstık fidanı dağıtıldı.
26 Aralık 2022 Pazartesi - 11:30
Yurttaki fazla yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor
Batman’da Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda kalan 10 öğrenci, yemekhanedeki fazla yemekleri, ‘Komşum Projesi’ çerçevesinde her gün ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.
25 Aralık 2022 Pazar - 12:13
Gercüş’te ilkokul öğrencileri futbol turnuvası düzenledi
Batman Gercüş Cumhuriyet İlkokulu tarafından okul sporları çerçevesinde, 9 takımın mücadele ettiği minikler futbol turnuvası düzenlendi.
25 Aralık 2022 Pazar - 12:08
Batman’da yurtlarda bağımlılıkla mücadele eğitimi verilecek
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarında ‘Bağımlılıkla Mücadele ve Farkındalık’ eğitimleri verilecek.
24 Aralık 2022 Cumartesi - 13:41
Batman’da kadınlar ürettikleri organik ürünlerle gelir elde ediyor
Batman’ın Beşiri ilçesinde bir araya gelen kadınlar, kurdukları kooperatifle birlikte ürettikleri organik ürünlerle ev ekonomilerine katkı sağlıyor.
22 Aralık 2022 Perşembe - 14:38
Dükkanı boş bulan çocuk, 15 bin TL değerindeki telefon çaldı
Batman kent merkezinde bir dükkana giren bir çocuk, 15 bin TL değerindeki telefonu çalıp kayıplara karıştı.
21 Aralık 2022 Çarşamba - 18:14
Batman’da silahlı kavga:1 ölü, 1 yaralı
Batman’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
21 Aralık 2022 Çarşamba - 15:11
Batman’da 17 bin veli, 44 saatlik eğitime tabi tutuldu
Batman’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 28 Mart 2022’de başlatılan "Aile Okulu Projesi" çerçevesinde 17 bin veliye 8 başlıkta 44 saatlik eğitim verildi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder