Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bilecik
Başkan Subaşı kadınlarla iftar yemeğinde bir araya geldi
09 Mart 2026 Pazartesi - 21:58:17
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, kentte çeşitli iş ve meslek kollarında faaliyet gösteren kadınlarla iftar yemeğinde buluştu. Bilecik Belediyesi Vadipark Sosyal Tesisleri’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen buluşmaya başta belediye başkanlığının birçok biriminde çalışan kadınlar olmak üzere siyasi parti temsilcileri, dernek ve sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı. Muhtarlar, girişimci ve çiftçi kadınlar, meclis üyeleri, basın mensupları, sağlık sektöründe çalışan kadınların da katıldığı programda Başkan Subaşı, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. ‘’Her kadın kendi hikayesinin kahramanıdır’’ sloganıyla birçok etkinlik ve program gerçekleştirildiğine dikkat çeken Başkan Subaşı, kadınların toplumsal hayattaki önemine değindi. Subaşı, ‘’Kadının emeğinin, sabrının, aklının ve cesaretinin olduğu her yerde umut filizlenir, hayat güzelleşir, şehirler güçlenir’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Burada şehrimizin geleceği için söz söyleyen, karar alan değerli meclis üyelerimiz var. Demokrasiyi farklı seslerle büyüten siyasi partilerimizin kıymetli temsilcilerimiz var. Mahallelerimizin sesi olan muhtarlarımız, şehrimizin üretimine ve ekonomisine katkı sunan kıymetli iş insanlarımız var" dedi. ‘’Her bir kadının emeğine, mücadelesine ve dayanışmasına büyük bir saygı ve minnet duyuyorum’’ ‘’Her bir kadının emeğine, mücadelesine ve dayanışmasına büyük bir saygı ve minnet duyuyorum" ifadelerini kullanan Başkan Subaşı, "Burada ayrıca dayanışmayı büyüten, kadınların sesi olan kadın derneklerimizin kıymetli temsilcileri, belediyemizde sorumluluk üstlenen, emeğiyle yönetimde iz bırakan kadın müdürlerimiz, geleceğimizi sabırla ve bilgiyle yetiştiren değerli öğretmenlerimiz, sağlığımız için güven veren, danıştığımız ilk kapılardan biri olan eczacılarımız ve hemşirelerimiz var. Üretimi ve dayanışmayı büyüten kadın kooperatiflerimizin kıymetli temsilcileri, toplumsal huzurun sağlanması için emek veren zabıtalarımız, cesaretleriyle kendi yolunu açan, ekonomiye güç katan kadın girişimcilerimiz de bugün bizimle beraberler. Burada ayrıca şehrimizi her gün daha temiz kılan Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün emekçi kadınları, kentimizin yeşilini büyüten Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün değerli kadın çalışanları da var" dedi. Başkan Subaşı, konuşması sonrasında tüm konukların tek tek Kadınlar Günü’nü kutlayarak, görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.
09 Mart 2026 Pazartesi - 21:53
Bilecik’te 6,5 milyon TL’lik kuyumcu soygununda 4 tutuklama
Bilecik’te bir kuyumcudan 6,5 milyon TL’lik ziynet eşyası çalan 4 şüpheli, yapılan operasyonla yakalanarak tutuklandı.
09 Mart 2026 Pazartesi - 21:27
Bozcaarmut Köyü’nde gönülleri buluşturan iftar
Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı Bozcaarmut Köyü’nde Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan anlamlı bir iftar programı düzenlendi. Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği, samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Düzenlenen iftar programına İlçe Kaymakamı Muhammet Mustafa Kara, İlçe Jandarma Komutanı Recep Kuş, İlçe Müftüsü Dr. Şerif Gedik, köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayının manevi ikliminde aynı sofrada buluşan vatandaşlar, ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açarak birlik ve dayanışma örneği sergiledi. Programda yapılan sohbetlerde Ramazan ayının paylaşma, kardeşlik ve dayanışma ruhuna vurgu yapıldı. Programda Bozcaarmut Köyü Muhtarı Adem Tekin, iftar yemeğine katılarak köy halkını yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ederek, "Ramazan ayının bereketini ve kardeşliğini köyümüzde birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
09 Mart 2026 Pazartesi - 10:56
Bilecik’te elektrikli ısıtıcısı konteyneri kül etti
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde elektrikli ısıtıcıdan çıkan yangın konteyneri kullanılamaz hale getirdi. Edinilen bilgilere göre, Bilecik’in Osmaneli ilçesine bağlı Keremali Rampası Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişi mevkiinde bulunan ve güvenlik personelinin istirahat amacıyla kullandığı konteynerde yangın çıktı. Yangının fark edilmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Meydana gelen yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Yapılan incelemelerde güvenlik kamerası kayıtlarında yangının elektrikli ısıtıcıdan kaynaklı sigorta patlaması sonucu meydana geldiği tespit edildi. Yangın nedeniyle konteyner ile içerisinde bulunan 2 koltuk, 1 masa ve 1 elektrikli ısıtıcı kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
02 Aralık 2025 Salı - 09:45
Okul Sporları Gençler Futbol Müsabakaların şampiyonu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Bilecik’te gerçekleştirilen ’Okul Sporları Gençler Futbol Müsabakaları’ şampiyonu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Bilecik İstasyon Sentetik Sahası’nda oynanan ’Okul Sporları Gençler Futbol Müsabakaları’ sona erdi. Müsabakalar sonucunda Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon olarak Bilecik’i Düzce’de yapılacak olan grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı. Bilecik İmam Hatip Lisesi ikinci olurken, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi turnuvayı üçüncü olarak olarak tamamladı. Ödül töreninin sonunda dereceye giren takımların tüm sporcuları ve antrenörleri birbirini tebrik etti. Aynı fotoğraf karesinde fair play ve dostluk mesajları vererek örnek bir davranış sergiledi.
02 Aralık 2025 Salı - 09:43
Bilecik’te güreşte gençlerden yoğun mücadele
Bilecik’te genç sporcular güreş branşında yoğun mücadele ile teknik becerilerini geliştirdi. Gençlik ve Spor Okulları bünyesinde uzman antrenörlerin rehberliğinde sürdürülen güreş antrenmanlarında sporcular minderde azim, dikkat ve mücadele ruhuyla çalıştı. Antrenmanların yüksek tempoda devam ettiği bildirildi. Öte yandan, Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Güreş Gençler İl Birinciliği Müsabakaları yoğun mücadelelere sahne olurken, genç sporcuların performansları takdir topladı. Müsabakaların başarıyla tamamlandığı açıklandı. Güreş çalışmalarının ardından yüzme branşında da genç sporcular havuzda güç, dayanıklılık ve teknik becerilerini artırmaya yönelik kapsamlı bir antrenman günü geçirdi. Sporcuların hem sporda hem akademik alanda gösterdikleri başarıların memnuniyetle karşılandığı belirtildi. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, "Katılım sağlayan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize teşekkür ediyor, dereceye giren sporcularımızı gönülden tebrik ediyoruz" dedi.
02 Aralık 2025 Salı - 09:42
Bayırköy’de caddeler yenileniyor
Bilecik’in Bayırköy beldesinde deforme olan caddeler yenileniyor. Bayırköy beldesinde İnönü Caddesi üzerinde deforme olan yollarda yürütülen yenileme çalışmalarını Belediye Başkan Vekili Seval Çiçek yerinde inceledi. Bayırköy Belediyesi ekipleri, İnönü Caddesi’nde bozulan yol zemininde yenileme ve tadilat çalışmalarına başladı. Çalışmaları sahada takip eden Bayırköy Belediye Başkan Vekili Seval Çiçek, ekiplerden bilgi alarak ustalara kolaylıklar diledi. Çiçek’in ziyaretinin ardından çalışmaların kısa sürede tamamlanarak cadde trafiğinin daha konforlu hale getirilmesinin hedeflendiği belirtildi. Belediye Başkan Vekili Seval Çiçek, "Vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir ulaşıma kavuşması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.
02 Aralık 2025 Salı - 09:41
Osmaneli’nin yol haritası AK Parti toplantısında belirlendi
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısında ilçenin yol haritası belirlendi. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Osmaneli teşkilatı bir araya gelerek ilçenin kalkınmasını hızlandıracak adımlar ve projeler üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Parti yöneticileri sahadan gelen talepleri dikkate alarak ilçeye yönelik hizmet planlarını netleştirdi. Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, "Sahadan gelen her sesi dikkate alarak, Osmaneli’nin yükselişini hızlandıracak adımları netleştirdik. Birlik ruhumuzla, Osmaneli’nin her mahallesine daha fazla hizmet, daha fazla enerji ve daha fazla heyecan taşımaya devam edeceğiz" dedi.
02 Aralık 2025 Salı - 09:41
BŞEÜ filmi uluslararası festivalde ödül aldı
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin (BŞEÜ) ‘Losing Time’ adlı kısa filmi ödül aldı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin ‘Losing Time’ adlı kısa filmi, Jamaika’da düzenlenen ‘Films That Move’ Festivali’nde ‘Honorable Mention’ ödülüne layık görüldü. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Harun Bozoğlu’nun yazıp yönettiği kısa film, festivalin ‘Büyüme sancıları: Dönüşümler ve oluş yolculuğu’ temalı yarışmasında jüri tarafından takdir edildi. Film, insanın içsel yolculuğunu, zamanın hızlı geçişini ve büyüme sürecindeki sancıları güçlü ve düşündürücü bir anlatımla izleyiciye aktardı. Kazanılan ödül sayesinde ‘Losing Time’, ‘The Films That Move Koleksiyonu’na dahil olma hakkı elde etti. Koleksiyondaki eserler, yıl boyunca okullar, topluluk etkinlikleri, ruh sağlığı programları ve B.O.M.B ağı aracılığıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşacak. Film, toplumsal farkındalık oluşturmak ve izleyicilere etkili bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, "Öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin uluslararası alanda elde ettiği bu başarı, üniversitemizin sanatsal ve kültürel çalışmalarını daha da görünür kılmaktadır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz" dedi.
02 Aralık 2025 Salı - 09:40
Bilecik’te Yıldız Kızlar Voleybol finali heyecanı
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Yıldız Kızlar Voleybol final maçı heyecanlı anlara sahne oldu. Bozüyük’te Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Meliha Ercan Ortaokulu arasında Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol final maçı oynandı. Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsa Yaldız, final müsabakasını yerinde takip ederek dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını takdim etti. Öğrencilerin centilmence mücadele ettiği karşılaşmada, sporun birleştirici ve motive edici etkisi gözlendi. Kaymakam Adem Öztürk, "Kaymakamlığımız ilçemizde tüm halkımız için her yaşta ve branşta sporu ve sporcuyu desteklemektedir. Öğrencilerimizin sporla buluşması, hem sağlıklı yaşam hem de başarı odaklı gelişimleri açısından büyük önem taşıyor" dedi.
01 Aralık 2025 Pazartesi - 14:53
Bilecik’te ilk defa karın zarı açılmadan ’Rahim Koruyucu Sakrokolpopeksi’ ameliyatı yapıldı
Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir ilk yaşanırken, Periton (karın zarı) açılmadan ’Rahim Koruyucu Sakrokolpopeksi ’ ameliyatı yapıldı. Bilecik’te uzun zamandır rahim sarkması şikâyetiyle tedavi gören 69 yaşındaki Firdevs G. şifayı Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde buldu. Birçok doktora gitmesine ve çeşitli tedaviler görmesine rağmen rahatsızlığına bir türlü çözüm bulamadı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Topaktaş, Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Haydar Yılmaz ve Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Mahmut Koç daha önce uygulanmış tedavilere yanıt alamamış ve hayat kalitesi ciddi bozulmuş, total rahim ağzı ve mesane sarkması olan hastaya yeni bir teknik olan rahim korucuyu (uterus koruyucu) ekstraperitoneal karın zarı açılmadan sakrokolpopeksi (sarkmış organların yerine sabitlenmesi) ameliyatını yaptı. "Hastalarımız çabuk iyileşmekte ve barsak fonksiyonları hızlıca geri gelmektedir" Doç. Dr. Ramazan Topaktaş, ameliyat sonrası yaptığı açıklamada, "Genital organ sarkmaları ileri yaşlarda daha sık olmakla birlikte zorlu doğum, menapoz, gevşek doku yapısı ve sürekli karın içi basıncını arttıran Akciğer hastalığı olan kadınlarda sıklıkla görülür. Hayat kalitesini ciddi biçimde etkiler. Pelvik organ sarkmaları, sık idrar yolu enfeksiyonu, vajinal mukozada ülserasyon, idrar yapmada zorluk ve dışkılama problemlerine yol açabilir. Türkiye’nin sayılı merkezlerinde ve deneyimli cerrahlar tarafından yapılan uterus koruyucu ekstraperitoneal sakrokolpopeksi ameliyatı ilk defa Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniğimizde uygulamış olduk. Bu ameliyatın hastaya sağladığı en önemli faydası karın zarı açılmadığı için operasyon sonrası hastalarımız çabuk iyileşmekte ve barsak fonksiyonları hızlıca geri gelmektedir" dedi. "Hastanemizde ilk defa yapıldı" Doç. Dr. Ramazan Topaktaş, "Hastanemizde üroloji ekibimizle birlikte ilk defa retroperitonealsakrokolpopeksi ameliyatı yaptık. Daha önce bu tür ameliyatları olmak için il dışına çıkan hastalarımızın sorunlarını bu yeni ameliyat tekniği ile tedavi ederek artık mağdur olmalarının önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Hastanemizde bu ve benzeri tecrübe gerektiren zorlu ameliyatları üroloji ekibimle birlikte başarıyla yapmakta, hastaların ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz" diye konuştu. "Bilecik’te bir ilk olan ameliyatın yüzde 95’den fazla başarı sağlandı" Bilecik’te bir ilk olan ameliyatın yüzde 95’den fazla başarı sağladığını aktaran Dr. Topaktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz de bu ameliyatı Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaparak bir ilki gerçekleştirmiş olduk. Ekip olarak, tam bir dayanışma ile Doç. Dr. Ali Haydar Yılmaz ve Op. Dr. Mahmut Koç hocalarımla beraber başarılı bir ameliyat daha yaptık. Umarım hastamıza ciddi faydası olmuştur. Bundan sonraki pelvik organ sarkması nedeniyle yapacağımız hastalarımız için de bir ilk ve bir başlangıç olur ve hastalarımız Bilecik ilimizden başka diğer büyük şehirlere bu operasyonu olmak için gitmezler diye düşünüyoruz." Bilecik İl sağlık müdürü Dr. Ferhat Damkacı ve Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Erhan Arıkan, Türkiye’de bu ameliyatın yapıldığı nadir merkezlerden biri olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek, Doç. Dr. Ramazan Topaktaş, Doç. Dr. Ali Haydar Yılmaz ve Op. Dr. Mahmut Koç ve üroloji ekibine teşekkür etti.
01 Aralık 2025 Pazartesi - 12:12
Bilecik’te drone denetiminde 13 araç sürücüsüne ceza
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapılan drone destekli trafik denetiminde 13 araç sürücüsüne ceza uygulandı. Edinilen bilgilere göre; Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, Osmaneli ilçesi Camikebir Mahallesi Ankara Caddesi’nde yaya önceliğini artırmaya yönelik drone ile trafik denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde yaya geçidi ve trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen 13 araç sürücüsü tespit edilerek ilgili maddeler doğrultusunda idari işlem uygulandı. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, "Yayalarımızın güvenliği için denetimlerimiz aralıksız devam ediyor" dedi.
01 Aralık 2025 Pazartesi - 12:11
Sekiz farklı dolandırıcılık suçundan aranan şahıs Bilecik’te yakalandı
Bilecik’te 8 farklı dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Edinilen bilgilere göre; Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda, çeşitli dolandırıcılık suçlarından aranan ve toplam 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs adli mercilere sevk edildi. Şahıs, mahkemece verilen karar doğrultusunda Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
01 Aralık 2025 Pazartesi - 11:46
1969 Bilecik Spor Kulübü lige tarihi fark yiyerek başladı
Bilecik 1. Amatör Lig’de 2025-2026 futbol sezonu hafta sonu oynanan 7 müsabakayla başlarken, 1969 Bilecik Spor Kulübü lige tarihi farkla başladı. Bilecik 1. Amatör Lig’de 2025-2026 futbol sezonunun ilk haftasında A ve B gruplarında oynanana 7 müsabakada 31 gol kaydedildi. A Grubunun ilk haftasında Vitraaspor kendi evinde Cihangazispor’a 1-0 yenilerek şok bir mağlubiyet aldı. Ligin başlamasına 2 gün kala kadro kurarak ilk antrenmanına çıkan 1969 Bilecik Spor Kulübü, Osmaneli deplasmanında Osmaneli Gençlerbirliğispor’a 5-1 yenilerek, lige tarihi farkla başladı. Kınıkspor kendi evinde Gölpazarı Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, Gülümbespor kendi evinde Akpınarspor’a 3-1 yenildi. Bu sonuçlar sonrasında Osmaneli Gençlerbirliğispor ligin ilk haftasında averajla lider olurken, aynı puandaki Akpınarspor ve Cihangazisor lideri takip etti. B Grubunun ilk haftasında Osmanelispor deplasmanda Kürespor’u 2-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Bozüyükspor kendi evinde Edebalispor’u son dakika attığı golle 3-2 mağlup ederken, haftanın en sevk veren karşılaşması oldu. Pazaryerispor deplasmanda Ertuğrulspor’u 91 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Karaköyspor bu grupta ilk haftayı BAY geçti. Ligin ikinci haftasında A Grubu’nda Cumartesi günü saat 13:00’da Cihangazispor-Osmaneli Gençlerbirliğispor, Akpınarspor-Vitraspor, 1969 Bilecik Spor Kulübü-Kınıkspor, Gölpazarı Belediyespor-Gülümbespor karşı karşıya gelecek. B Grubunda ise, pazar günü saat 11:00’da Pazaryerispor-Kürespor, saat 14:00’da Edebalispor-Ertuğrulspor, Karaköyspor-Bozüyükspor karşı karşıya gelecek. İkinci haftada bu grupta Osmanelispor BAY geçecek.
01 Aralık 2025 Pazartesi - 11:45
Pazaryerispor sezona farklı başladı, deplasmandan 9-1’lik skorla döndü
Bilecik 1. Amatör Ligi B Grubu’nun 2025-2026 sezonu ilk hafta karşılaşmasında Pazaryerispor, Ertuğrulspor karşısında adeta gol olup yağdı. Bilecik İstasyon Sahası’nda oynanan karşılaşma boyunca üstün bir oyun sergileyen Pazaryerispor, hem hücumda hem savunmada disiplinli performansıyla dikkat çekti. Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği maçta atılan goller tribünlerde büyük coşku oluşturdu. Rakibini 9-1’lik farklı skorla mağlup eden sarı-siyahlılar, sezona güçlü bir giriş yaparak şampiyonluk mesajı verdi. Müsabakayı, Pazaryeri Belediye Başkanı ve Pazaryerispor Kulübü Başkanı Zekiye Tekin de saha kenarından takip etti. Takımını 90 dakika boyunca yalnız bırakmayan Başkan Tekin, maç sonunda soyunma odasına giderek sporcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Başkan Tekin, güçlü başlangıcın tüm ilçe için moral kaynağı olduğunu belirterek, "Pazaryerispor bu sezon da adından söz ettirecektir. Gençlerimizle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Pazaryerispor’un elde ettiği bu farklı galibiyet, hem ligdeki iddiasını ortaya koydu hem de taraftarlarına umut dolu bir sezonun sinyallerini verdi.
01 Aralık 2025 Pazartesi - 10:12
Kaymakam Öztürk okullarda incelemelerde bulundu
Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, BİLEN programı kapsamında ilçedeki okullarda incelemelerde bulundu. Bozüyük Kaymakamı Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ile birlikte Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu ve Bozüyük Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi’nde derslikleri gezdi. Öğretmen ve öğrencilerle görüşen Öztürk, eğitim-öğretim döneminin başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Yapılan incelemelerde okul ortamı, eğitim süreçleri ve ihtiyaçlara yönelik değerlendirmelerde bulunulduğu bildirildi.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder