Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bingöl
Üniversite öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları el emeği ürünleri görücüye çıktı
18 Mayıs 2026 Pazartesi - 10:25:31
Bingöl’de KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencileri, yıl boyunca katıldıkları kurslarda hazırladıkları el emeği ürünleri düzenlenen sergide görücüye çıkardı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bingöl KYK Yurtlarında kalan öğrenciler için açılan kültürel, sanatsal ve sportif kurslar kapsamında hazırlanan çalışmalar, üniversite yerleşkesinde sergilendi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte el sanatları ve çeşitli atölyelerde hazırlanan ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Bingöl Yurt Hizmetleri Müdürü Zülküf Koçinkağ, "Yurtlarımızda barınan öğrencilerimize sadece otelcilik hizmeti vermiyoruz. Beslenme ve barınmanın yanında el sanatları, sportif, eğitimsel ve kültürel kurslar açıyoruz. Öğrencilerimizin ilimizden mezun olduktan sonra yurtlarımızda barındıkları süre içerisinde sadece barınma hizmeti görsün istemiyoruz. Bunun yanında çeşitli kurslardan faydalansınlar ve buradan gittikleri zaman açmış olduğumuz kurslardan istifade ederek kişisel gelişimlerine katkı sunarak ayrılsınlar istiyoruz. Yıl boyunca yurtlarımıza açtığımız 38 kursumuz var ve bu kurslardan 2 bine yakın öğrencimiz faydalanıyor. Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyoruz" dedi. Öğrencilerin yıl boyunca emek vererek hazırladığı ürünleri sergilemek istediklerini ifade eden Koçinkağ, "Öğrencilerimizin yaptıkları ürünlerin görünmesini istiyoruz. Eğitim, sosyal, kültürel, sportif ve gönüllü faaliyetlerde öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Bu konuda da yaptığımız eğitim, sosyal, kültürel, sportif ve gönüllü faaliyetlerinde de Türkiye’de birinci sıradayız" diye konuştu. Sergide yer alan öğrencilerden Esra Eraslan ise kursların kendilerine yeni beceriler kazandırdığını belirterek, "Sadece yurdu otel olarak kullanmak yerine yeni hobiler edinmeye çalışıyoruz. Ben ahşap boyama kursundayım. Bugün burada yaptığımız ürünleri sergiliyoruz. Bize bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Etkinlikte öğrencilerin hazırladığı çok sayıda el emeği ürün ziyaretçiler tarafından ilgiyle incelendi.
17 Mayıs 2026 Pazar - 19:05
Bingöl’de trafik kazası: 4 yaralı
Bingöl’de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
17 Mayıs 2026 Pazar - 12:33
Kartal ayı yavrularına saldırmaya çalıştı: O anlar dron ile görüntülendi
Bingöl’de doğada yiyecek arayan anne ayı ve iki yavrusu, kartalın saldırı girişimi sırasında dron kamerasıyla görüntülendi. Bingöl’ün dağlık bölgesinde doğa gezisine çıkan Bingöllü doğasever, anne ayı ile iki yavrusunun doğada ilerlediği anları dron ile kayıt altına aldı. Bir süre sonra gökyüzünde süzülen kartalın ayı yavrularına saldırmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde anne ayının yavrularını korumak için hareketlendiği görüldü. Kısa süre havada tur atan kartalın daha sonra bölgeden uzaklaştığı öğrenildi. Doğal yaşamın dikkat çeken anlarından biri olan görüntüler, sosyal medyada da ilgi gördü.
16 Mayıs 2026 Cumartesi - 21:32
Bingöl’de iki araç çarpıştı: 9 yaralı
Bingöl’de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.
09 Şubat 2022 Çarşamba - 11:08
30 yıldır şehrin yükünü omuzlarında taşıyor
Bingöl’de yaşayan 57 yaşındaki Hasan amca, 30 yıldır kar kış demeden yeri gelince tabla arabasıyla yeri gelince de sırtında taşıdığı eşyalarla 6 çocuk büyütüp geçimini sürdürüyor.
08 Şubat 2022 Salı - 15:54
Bingöl’de jandarma okul servislerini denetledi
Bingöl’de jandarma ekiplerince okul servisleri denetlendi, sürücüler trafikteki davranışlar konusunda bilgilendirildi.
08 Şubat 2022 Salı - 14:57
Genç’te ilkokul öğrencileri işitme testinden geçirildi
Bingöl’ün Genç ilçesinde ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik işitme testi taraması yapılmaya başlandı.
08 Şubat 2022 Salı - 10:38
Karnı aç tilkiyi elleriyle besledi
Bingöl’de bir vatandaş, havaların soğumasıyla birlikte yiyecek bulamayıp aç kalan tilkiyi kendi elleriyle besledi.
07 Şubat 2022 Pazartesi - 13:18
Bingöl’de 4 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı
Bingöl’de etkili olan kar nedeniyle 4 köy yolu ulaşıma kapandı, yol açma çalışmaları sürüyor.
07 Şubat 2022 Pazartesi - 12:27
Bingöl’de JAK timleri, 135 kişinin imdadına yetişti
Bingöl’de Hesarek Kayak Merkezi’nde görev alan JAK timleri, 16 gün içinde 135 kişinin imdadına yetişti.
07 Şubat 2022 Pazartesi - 12:26
Karlıova’da evler kar altında
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde birçok ev kar altında kalırken, bazı vatandaşlar da çatılarda kar temizliği yaptı.
06 Şubat 2022 Pazar - 13:15
Bingöl’de karla mücadele sürüyor
Bingöl’de 20 gün boyunca etkisini sürdüren ve 50 santimetreyi aşan kar, belediye ekiplerince temizlenmeye devam ediyor.
06 Şubat 2022 Pazar - 13:13
Bingöl’de yaban hayvanlarını yemleme çalışmaları sürüyor
Bingöl’de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nce avlak alanlara yem bırakma çalışmaları sürüyor.
05 Şubat 2022 Cumartesi - 12:32
Bingöl’de gönüllüler doğaya yem bıraktı
Bingöl’de gönüllü gençler, hem sokak hayvanları hem yaban hayatı için doğaya yem bıraktı.
05 Şubat 2022 Cumartesi - 12:24
Bingöl’de yaban domuzları yerleşim yerlerine kadar indi
Bingöl’de kış şartlarında doğada yiyecek bulamayan domuz sürüsü yerleşim alanlarına indi.
04 Şubat 2022 Cuma - 10:00
Bingöl’de fabrika gibi okul
Bingöl’de geçen yıl 1 milyon 375 bin liraya yakın ciro yapan meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının projesi kapsamında açılması planlanan ana sınıflarının mobilyalarını 1 ay içinde üretti.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder