Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bolu
Grand Kartal Otel yangını davasında istinaf kararı onadı
22 Mayıs 2026 Cuma - 21:33:35
Bolu’da 78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel yangınına ilişkin davada, Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği cezalar istinaf mahkemesi tarafından kabul edildi.
22 Mayıs 2026 Cuma - 19:48
Bolu’da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden üsteğmen dualarla anıldı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden 27 yaşındaki İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Oğuzhan Varol için anma ve hayır programı düzenlendi. Mudurnu Orta Çarşı’da asırlardır yaşatılan geleneksel esnaf duası, bu hafta genç yaşta hayatını kaybeden Üsteğmen Oğuzhan Varol’un ruhuna ithaf edildi. Cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen programda, merhum karakol komutanının hayrına vatandaşlara pilav ve hayır ekmeği ikramında bulunuldu. Mudurnu esnafı ve çok sayıda vatandaşın yoğun katılım gösterdiği programda, Üsteğmen Varol için dualar okundu. İkramların ardından ilçe sakinleri, genç yaşta hayatını kaybeden komutanlarına vefalarını göstererek ailesine ve jandarma teşkilatına başsağlığı dileklerini iletti.
22 Mayıs 2026 Cuma - 19:12
Bolu’da protokol bayramlaştı
Bolu’da Kurban Bayramı dolayısıyla Bolu Valiliği’nde bayramlaşma programı düzenlendi. Vali Abdulaziz Aydın, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Bolu Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programı, valilik binasında gerçekleştirildi. Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, makamında kabul ettiği protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Programda konuşan Vali Aydın, birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak, Kurban Bayramı’nın huzur içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundu. Bayram tatili süresince yola çıkacak vatandaşlara da seslenen Aydın, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini belirtti. Aydın, "Bayramın bereketi olsa gerek, çok sayıda vatandaşımızla bayramlaşmış olacağız. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu 9 günlük süre boyunca da kazasız belasız bir bayram geçiririz. Memleketlerine gidecek arkadaşlarımız da bayram sevincini aileleriyle, komşularıyla ağız tadıyla yaşarlar. Bir abimizin çok güzel bir sözü var; ‘İnsanoğlu her yeni günün acemisidir’ der. Her yeni gün, insanoğlu için yenidir. Dolayısıyla yola çıkacak hemşehrilerime bir kez daha; şoförlüğüne çok güvenmeden, ‘Kırk yıldır şoförüm, kazam yok’ demeden, dikkatle ve ihtimam göstererek gidecekleri yere ulaşmalarını özellikle rica ediyorum" dedi. Bayramlaşma programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Programa; ilçe kaymakamları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, muhtarlar ve güvenlik güçleri katıldı.
22 Mayıs 2026 Cuma - 13:36
Meslek lisesi öğrencileri işaret dilini yapay zekayla sese dönüştürdü
Bolu’da lise öğrencileri tarafından geliştirilen yapay zeka destekli sistem, işaret dili hareketlerini anlık olarak yazı ve sese dönüştürerek engelli bireylerin iletişimini kolaylaştırmayı hedefliyor. Bolu Mimar İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri tarafından geliştirilen yapay zeka destekli işaret dili tanıma sistemi, işitme ve konuşma engelli bireylerin iletişimini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Öğrencilerin geliştirdiği proje, işaret dili hareketlerini kamera aracılığıyla anlık olarak algılayarak yazı ve sesli çıktıya dönüştürüyor. Bilgisayar, tablet ve cep telefonu üzerinden çalışabilen sistemin, ek donanıma ihtiyaç duymadan kullanılabildiği belirtildi. Sistemin internet bağlantısı olmadan da çalışabilen yapay zeka modeli sayesinde farklı işaret dili komutlarının tanınabildiği ifade edildi. Öğrenciler, geliştirdikleri sistemle engelli bireylerin günlük yaşamda daha erişilebilir iletişim imkanına kavuşmasını hedefliyor. Engelli bireylerin dijital ortamda işlerini kolaylaştırmak istediklerini belirten 10. sınıf öğrencisi Yusuf Eymen Özcan, "Burada engelli bireylerin dijital ortamda klavye kullanımını daha da kolaylaştırmak istedik. Kamera karşısından el hareketlerimizle bazı kelimeleri atadık. El hareketlerimizi gösterdiğimizde direkt o kelimeleri klavyeye yazıyoruz. İnternet ortamında araştırarak, yurt dışından da örnekler alarak arkadaşımla birlikte bu projeyi bulduk. Öğretmenimiz Yusuf Akgül’ün yardımlarıyla da ve yapay zekadan da yardım alarak bu projeyi tasarladık. İstediğiniz kadar komut algılayabiliyor ama şu anda sadece 5 tane komut atadık ama isterseniz elinizin 40 tane farklı fotoğrafını çekip 40 farklı örnek alıp istediğiniz kadar kelimeyi programımıza atayabiliyoruz" dedi. "İnternete ihtiyaç duymadan çevrim dışı çalışıyor" Sistemin harici bir donanıma ihtiyaç duymadığını vurgulayan 10. sınıf öğrencisi Mehmet Akif İlter ise "Bu projemizde sensörler veya harici hiçbir şey yok. Sadece el hareketlerimizi görsel algılama yetenekleriyle birlikte elimize uygun metin yapıyoruz. Resimler yardımıyla elimizdeki şekil algılanıyor ve yazıya dönüştürülüyor. Android sistemlerinde kullanılabiliyor. Bilgisayarlarda kullanılabiliyor. Çevrim dışı bir uygulama olduğu için internete ihtiyaç duyulmuyor. İçine kodladığımız veriler sayesinde bu uygulamayı geçerli kılıyoruz" ifadelerini kullandı.
19 Ocak 2024 Cuma - 12:16
Öğrencilerin karne heyecanı
Bolu’da 51 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Bolu’da 258 eğitim kurumunda 51 bin öğrenci için tatil zili çaldı. 2 hafta sürecek sömestr tatilinin ardından eğitim öğretim faaliyetleri 2 Şubat 2024’te kaldığı yerden devam edecek. Karnelerini öğretmenlerinin elinden alan öğrenciler evlerinin yolunu tuttu. Derslere ara vererek tatile çıkacakları için heyecanlı olduklarını belirten öğrenciler, tatilde bol bol eğleneceklerini ifade etti.
19 Ocak 2024 Cuma - 12:01
Orgeneral Bayraktaroğlu Bolu Komando Tugayını ziyaret etti
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Bolu’daki 2’nci Komando Tugay Komutanlığını ziyaret ederek, eğitimleri yerinde denetledi. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Bolu’daki 2’nci Komando Tugay Komutanlığını ziyaret etti. Kara Kuvvetleri Komutanı Bayraktaroğlu’nu, Bolu Komando Tugayı askerleri "komando yemini" ile karşıladı. "Bolu Komando Tugayı’nın başarılarını anlatmaya zamanımız yetmez" Komandolara seslenen Kara Kuvvetleri Komutanı Bayraktaroğlu, Bolu Komando Tugayı’nın başarılarından bahsederek, "2016 yılından itibaren Irak’ın kuzeyinde ve Suriye’de icra ettiğimiz sınır ötesi harekatlarda komando birlikleri üzerine düşen görevi layığıyla yerine getirmiş ve getirmeye devam etmektedir. Özellikle 1990 yıllarında Bolu Komando Tugayı’nın başarılarını anlatmaya zamanımız yetmez. O dönemde teröristlerin korkulu rüyası olmuştur. Bugün de korkulu rüyası olmaya devam edecektir. Vazifenizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artan gayret ve şiddetle yapacağınıza inancımız tamdır. Komandolar Allah yar ve yardımcınız olsun. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi. Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, komandoların eğitimlerini yerinde denetleyerek, yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi. Komandolar, Tugay içerisindeki eğitim parkurunda operasyon anlarını birebir canlandırdı. Ziyaret çerçevesinde geçit töreni de yapıldı. Bayraktaroğlu, yemeğini de yine komandolarla beraber yedi.
19 Ocak 2024 Cuma - 01:07
Kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı
BOLU (İHA) – Bolu’nun Mudurnu ilçesinde gece saatlerinde kontrolden çıkan bir otomobil, yoldan çıkarak yan yattı. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, Mudurnu ilçesi Musalla Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hayri K. idaresindeki 54 ABJ 911 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan araç yoldan çıkarak, yan yattı. Meydana gelen kazada sürücü Hayri K. ve yanında yolcu konumunda bulunan vatandaş yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar sağlık ekiplerince Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
18 Ocak 2024 Perşembe - 17:28
Yoldan çıkan otomobil defalarca takla atarak hurdaya döndü: 2 yaralı
Bolu’da yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir otomobil tarlaya uçtu. Defalarca takla atan otomobil içindeki 2 kişi yaralandı. Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolunda Pelitözü köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mudurnu ilçesine seyreden Alaaddin C. yönetimindeki 14 LD 159 plakalı otomobil, Pelitözü köyü yakınlarında kontrolden çıktı. Yağışın da etkisiyle kayganlaşan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil tarlaya uçtu. Tarlada defalarca takla atan otomobilde bulunan sürücü Alaaddin C. ve Fatma C. yaralandı. Çevredeki diğer sürücüler tarafından durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan vatandaşlar araç içerisinde çıkarılarak ambulansa götürüldü. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
18 Ocak 2024 Perşembe - 16:26
Bolu’da bir yılda 2 bin 710 kişi hayatını kaybetti
Bolu’da bir yıl boyunca 2 bin 910 bebeğin dünyaya geldiği, 2 bin 710 kişi de hayatını kaybettiği açıklandı. Bolu Valiliği İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından 2023 yılında yapılan işlemlerin istatistikleri paylaşıldı. Bir yıl boyunca Bolu’da 35 bin 940 kişinin kimlik yenilemesi yaptığı istatistiklere yansırken, 15 bin 264 kişinin de sürücü belgesi aldığı açıklandı. Doğum ve ölüm verilerinin de paylaşıldığı tabloda, bir yılda 2 bin 910 bebek dünyaya gözlerini açarken, 2 bin 710 vatandaşın ise hayatını kaybettiği görüldü. Öte yandan, 1 Ocak 2023 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında 2 bin 70 çiftin de dünyaevine girdiği açıklandı.
18 Ocak 2024 Perşembe - 16:00
Minibüsle çarpışan otomobil yan yattı
Bolu’da minibüsle çarpışan otomobilin yan yatması sonucu 1 kişi yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Kuruçay Mahallesi’nde Kümbet Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kümbet Sokak üzerinde seyreden Sefa M. yönetimindeki 44 DU 284 plakalı Ford marka minibüs ile akaryakıt istasyonundan çıkan Ali K. idaresindeki 14 ABE 889 plakalı Opel marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savrularak beton duvara çarptı ve yan yattı. Kazada sürücü Ali K. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçtan vatandaşların yardımıyla çıkarılan yaralı, sağlık ekiplerince İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Kaza anları bir işyerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. D-100’e seyreden Sefa M. yönetimindeki minibüsün çarptığı ve otomobilin beton duvara çıktığı görüldü. Beton duvardan savrulan otomobilin yolda yan yattığı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
18 Ocak 2024 Perşembe - 15:37
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Dr. Muhammed Emin Demirkol oldu
AK Parti Aday Tanıtım Töreninde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu Belediye Başkan Adayının Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol olduğunu açıkladı. Bolu’da 2017 yılında İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde görevinden istifa etmişti. Müdürlük görevinden istifa eden Dr. Demirkol, AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yaparak seçim çalışmaları için kolları sıvamıştı. Bugün gerçekleştirilen AK Parti Aday Tanıtım Töreni’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu Belediye Başkanı Adayının Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol olduğunu açıkladı.
18 Ocak 2024 Perşembe - 15:32
Minibüsle çarpışan otomobil yan yattı: Kaza anı kamerada
Bolu’da minibüsle çarpışan otomobilin yan yatması sonucu 1 kişi yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Kuruçay Mahallesi’nde Kümbet Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kümbet Sokak üzerinde seyreden Sefa M. yönetimindeki 44 DU 284 plakalı minibüs ile akaryakıt istasyonundan çıkan Ali K. idaresindeki 14 ABE 889 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savrularak beton duvara çarptı ve yan yattı. Kazada sürücü Ali K. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçtan vatandaşların yardımıyla çıkarılan yaralı, sağlık ekiplerince İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Kaza anları bir işyerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. D-100’e seyreden Sefa M. yönetimindeki minibüsün çarptığı ve otomobilin beton duvara çıktığı görüldü. Beton duvardan savrulan otomobilin yolda yan yattığı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (EÖ-
18 Ocak 2024 Perşembe - 15:31
Bolulu vatandaşlar en çok ayakkabılardan şikayetçi
BOLU (İHA) – Günlük hayatın vazgeçilmezlerinden biri olan ayakkabılar Bolulu vatandaşlar tarafından Tüketici Hakem Heyeti’ne en çok şikayet edilen ürün oldu. Bolu Ticaret İl Müdürlüğü tarafından 2023 yılında Tüketici Hakem Heyeti’ne çeşitli konulardan şikayette bulunan vatandaşların istatistikleri açıklandı. Bolu İl Tüketici Hakem Heyetine 2023 yılında toplam 2 bin 301 adet başvuru yapılırken, 2022 yılından devreden başvurular ile birlikte bunlardan 2 bin 470’ine ilişkin karar verildi. Tüketici Hakem Heyeti’nce 2023 yılında karar verilen başvuruların toplam mali değeri yaklaşık 13 milyon 8 bin lira oldu. Başvuruların yüzde 91’i karara bağlandı. Bolu İl Tüketici Hakem Heyeti tarafından 2023 yılında toplam başvuruların yüzde 91’i karara bağlandı. Karara bağlanan Tüketici başvurularının bin 114’ü tüketici lehine, bin 246’sı tüketici aleyhine sonuçlandı. 110 başvuru için de görevsizlik kararı verildi. En çok ayakkabı şikayet edildi 2023 yılında yapılan başvuruların ürün, hizmet ve sektör bazında dağılımında, en çok ayakkabıya yönelik şikâyette bulunulduğu görüldü. Toplam başvuruların yaklaşık yüzde 10’u (227 adet) Ayakkabıya ilişkin olarak gerçekleşti. Bu şikâyet konusunu yüzde 9 ile Cep Telefonu (207 adet) ve yüzde 7,5 ile Kıyafet (172 adet) başvuruları izledi. Diğer şikayet konuları ise yüzde 6 ile Mobilya (136 adet), yüzde 5,2 ile İnternet Aboneliği (120 adet) oldu. Sektörel bazda; yüzde 65 ile en çok Perakende Ticaret Sektörüne (bin 490 adet) ilişkin başvuru yapıldı. Bunu yüzde 12 ile Finansal Hizmetler Sektörüne (274 adet) ve yüzde 9,6 ile Abonelik Hizmetleri Sektörüne (221 adet) yönelik yönelik başvurular izledi. Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru için 2023 yılında 66 bin lira mali değeri olan ürünler için başvuru yapılabilirken bu sayı 2024 yılı için 104 bin liraya çıkarıldı. 104 bin liranın üstündeki tüketici uyuşmazlıklarında ise Tüketici Mahkemelerine başvuru yapılması gerekmektedir.
18 Ocak 2024 Perşembe - 15:11
Özel öğrencilere özel sürpriz
BOLU (İHA) – Bolu Mudurnu Erişken Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gelen 100 gönüllü eğitimci, 88 özel öğrenciye unutmayacakları bir gün yaşattı. Özel öğrenciye boya yaptıran ve gözyaşlarına hakim olamayan öğretmen, "Benimde engelli bir çocuğum var. Çok duygulandım" diyerek duygu dolu anlar yaşadı. İstanbul Rumeli Balkanlar Derneği üyesi 100 gönüllü eğitimci Bolu’nun Mudurnu ilçesine geldi. Bolu Mudurnu Erişken Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giden içlerinde öğretmen, avukat gibi çeşitli mesleklerden 100 kadının bulunduğu grup, 88 öğrencinin eğitim gördüğü öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle oyun havası, resim çizme, boyama çalışmaları yapan gönüllü kadınlar öğrencilerle doyasıya eğlendi. Boyama çalışmaları esnasında özel öğrenciye boya yaptıran ve gözyaşlarına hakim olamayan öğretmen, "Benimde engelli bir çocuğum var. Çok duygulandım" diyerek öğrenciye sarıldı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Süreyya Oskay, "Hem akademisyen olarak hem sivil toplum kuruluşları olarak yurdun çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahibi özel eğitim arkadaşlarımıza destek olmak amacıyla sanat atölyeleri kurumlarında bir etkinlik ve sosyal eğitim projeleri gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Serhan Atukalp arkadaşımız bu bölgede olduğu için bu güzel erişken Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine geldik" dedi.
18 Ocak 2024 Perşembe - 14:32
Minibüsle çarpışan otomobil yan yattı: 1 yaralı
Bolu’da minibüsle çarpışan otomobilin yan yatması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, Kuruçay Mahallesi’nde Kümbet Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kümbet Sokak üzerinde seyreden Sefa M. yönetimindeki 44 DU 284 plakalı minibüs ile akaryakıt istasyonundan çıkan Ali K. idaresindeki 14 ABE 889 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savrularak beton duvara çarptı ve yan yattı. Kazada sürücü Ali K. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçtan vatandaşların yardımıyla çıkarılan yaralı, sağlık ekiplerince İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
18 Ocak 2024 Perşembe - 14:26
Minibüsle çarpışan otomobil yan yattı: 1 yaralı
Bolu’da minibüsle çarpışan otomobilin yan yatması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, Kuruçay Mahallesi’nde Kümbet Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kümbet Sokak üzerinde seyreden Sefa M. yönetimindeki 44 DU 284 plakalı minibüs ile akaryakıt istasyonundan çıkan Ali K. idaresindeki 14 ABE 889 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savrularak beton duvara çarptı ve yan yattı. Kazada sürücü Ali K. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçtan vatandaşların yardımıyla çıkarılan yaralı, sağlık ekiplerince İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder