Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Çankırı
Çankırı’da oluşan dev hortum paniğe sebep oldu
14 Mayıs 2026 Perşembe - 20:50:24
Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde oluşan dev hortum cep telefonuyla görüntülendi.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 20:44
Çankırı’da dev hortum böyle görüntülendi
Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde etkili olan dev hortum cep telefonuyla görüntülendi. Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde hortum oluştu. Hortum anında panik yaşayan vatandaşlar o anları cep telefonuyla görüntüledi. Hortum bir süre sonra gözden kayboldu.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 13:32
Otomobil kamyona çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Çankırı’da kamyona arkadan çarpan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kaza, dün gece saatlerinde Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer A. idaresindeki 18 ABD 248 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ali K. yönetimindeki 18 ABD 178 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, Ömer A. ve otomobilde bulunan Mahir Akarsu ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık çalışanları tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Mahir Akarsu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ömer Altundağ’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
14 Mayıs 2026 Perşembe - 11:06
Selden etkilenen ördekler koruma altına alındı
Çankırı’da etkili olan selde etkilenen ördek ve yavruları koruma altına alındı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kuvvetli sağanak yağış uyarısının yapıldığı Çankırı’da etkili olan şiddetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak sebebiyle ev, iş yeri ve yollarda su baskınları yaşandı. Yağıştan etkilenen ördek ve yavruları ise zabıta ekiplerince koruma altına alınarak veteriner hekime teslim edildi.
05 Mayıs 2020 Salı - 18:44
Vaka sayısı artınca mahalle karantinaya alındı
Çankırı’nın merkez Esentepe Mahallesi, korona virüs (Covid-19) vaka sayısındaki artış sonrasında yayılımı engellemek amacıyla karantinaya alınarak giriş ve çıkışları kapatıldı.
04 Mayıs 2020 Pazartesi - 20:53
Çankırı’da bir mahalle karantina altına alındı
Çankırı Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda Esentepe Mahallesi bu gece 00.
04 Mayıs 2020 Pazartesi - 13:11
Kargo paketinde uyuşturucu taşıdılar
Çankırı’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kargoyla gelen uyuşturucuyu alan 3 zanlı suçüstü yakalandı.
04 Mayıs 2020 Pazartesi - 11:18
Tıp sembolü asaya sarılı yılan sembolünün merkezi ’Çankırı’
Çankırı’da Selçuklular Döneminden kalma en önemli yapı olan ve halk arasında Taş Mescit olarak bilinen Cemaleddin Ferruh Şifahanesi ve Darülhadisinde bulunan iki adet yılan figürü, günümüzde tıp sembolü olarak kullanılıyor.
03 Mayıs 2020 Pazar - 16:02
D-100 karayolunda çökme
İstanbul-Samsun D-100 karayolu üzerinde meydana gelen çökme sonrasında onarım çalışmaları başlatıldı.
01 Mayıs 2020 Cuma - 11:42
Çankırı’da karantina süresi sona eren 262 vatandaş evlerine uğurlandı
Korona virüs tedbirleri kapsamında yurt dışından Çankırı’ya getirilerek 14 gün tedbir amaçlı gözlem altında tutulan 262 vatandaş evlerine uğurlandı.
30 Nisan 2020 Perşembe - 16:56
Zifte bulaşan kaplumbağa hayata döndü
Çankırı’da vatandaşlar tarafından zifte bulanmış halde bulunan kaplumbağa, Çankırı Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alındı.
29 Nisan 2020 Çarşamba - 23:41
Çankırı’da bir köydeki karantina daha sona erdi
Çankırı’nın Korgun ilçesine bağlı Hıcıp köyünde korona virüs önlemleri kapsamında uygulanan karantina sona erdi.
27 Nisan 2020 Pazartesi - 18:45
Çankırı’da uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama
Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
27 Nisan 2020 Pazartesi - 01:14
Katar’dan gelen Türk vatandaşları Çankırı’da karantina altına alındı
Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Katar’da bulunan 162 Türk vatandaşı, ülkeye getirilerek Çankırı’da bulunan Sabiha Anne Öğrenci Yurduna yerleştirildi.
25 Nisan 2020 Cumartesi - 15:25
500 kişilik Vefa Sosyal Destek ekibi ihtiyaçlara koşuyor
Çankırı’da Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından, ihtiyaçlarını belirten vatandaşlara yardımlar yapılmaya devam ediyor.
23 Nisan 2020 Perşembe - 22:50
Çankırı’da İstiklal Marşı okunurken hayat durdu
Çankırı’da 23 Nisan kutlamaları kapsamında saatler 21.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder