Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Yerel Haberler
İstanbul
Ankara
İzmir
Bursa
Antalya
Trabzon
Tüm Şehirler
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Denizli
Merkezefendi Belediyesinin gönül sofrası Akkonak Mahallesi’ne kurulacak
10 Mart 2026 Salı - 16:04:21
Merkezefendi Belediyesi, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu mahalle iftarlarıyla yaşatmaya devam ediyor. 12 Mart Perşembe günü Akkonak Mahallesi’nde kurulacak gönül sofrasına tüm vatandaşları davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Ramazan’ın huzurunu ve paylaşmanın güzelliğini birlikte yaşayacağımız iftar soframıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi. Ramazan ayında farklı mahallelerde iftar düzenleyen Merkezefendi Belediyesi, geleneğine devam ediyor. Ramazan ayında vatandaşları iftar sofralarında buluşturan Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek mahalle iftarları Akkonak Mahallesi Akkonak Açık Pazar Yeri’nde yapılacak. İftar sofrası, 12 Mart Perşembe günü Akkonak Mahallesi Akkonak Açık Pazar Yeri’ne (Akkonak Mahallesi Muhtarlığı Yanı) kurulacak. Başkan Doğan’dan iftara davet Aynı sofrayı paylaşmanın, dayanışma duygusunu pekiştireceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Mahalle iftarlarımızı Akkonak Mahallemizde kuracağız. Kuracağımız gönül sofralarında hemşehrilerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayacağız. Birlik ve beraberliğin önemli olduğu bu dönemde, aynı sofrayı ve duyguları paylaşmak Ramazan ayını daha anlamlı hale getiriyor. Ramazanın huzurunu, paylaşmanın güzelliğini yaşayacağımız iftar soframıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.
10 Mart 2026 Salı - 15:29
Çamelili sporcu Denizli şampiyonu oldu
Çameli Arıkaya Ortaokulu öğrencisi Sultan Akyol, Okul Sporları Atletizm İl Şampiyonası’nda 800 metre yarışında birinci olarak Denizli şampiyonu oldu. 3-4 Mart 2026 tarihlerinde Denizli Albayrak Atletizm Sahası’nda düzenlenen Okul Sporları Atletizm İl Şampiyonası’nda Çameli Arıkaya Ortaokulu öğrencisi Sultan Akyol büyük bir başarıya imza attı. 800 metre yarışında rakiplerini geride bırakan Sultan Akyol, Denizli İl Birincisi olarak hem okulunu hem de Çameli ilçesini gururlandırdı. Şampiyon sporcuya hediyesi Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından takdim edildi. Gerçekleştirilen ziyarette İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Dağlı da yer aldı. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, başarılı sporcuyu tebrik ederek Sultan Akyol’a eğitim ve spor hayatında başarılarının devamını diledi.
10 Mart 2026 Salı - 15:17
Denizli OSB Başkanı Baltalı ; "Denizli OSB ile ilgili büyük hayallerimiz var"
Denizli OSB Başkanı Derya Baltalı, Nisan ayında yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Baltalı, Milli Teknoloji Atölyesi, Teknopark, ikinci arıtma tesisi ve GES gibi büyük projelerle Denizli OSB’nin üretim gücünü artırmaya devam edeceklerini söyledi. Başkanlık döneminde Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde pek çok önemli projeye imza atan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önemli ‘ilk’lere imza atan Denizli OSB Başkanı Derya Baltalı; "Görev süremiz boyunca bölgemizin üretim gücünü artıracak önemli projeleri başlattık. Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın vizyonu doğrultusunda hayata geçireceğimiz Milli Teknoloji Atölyesi Projesi, Denizli OSB Teknopark Projesi, Dünya Bankası finansmanlı ikinci arıtma tesisi projesi, GES projesi, Pamukkale Üniversitesi - Denizli OSB Meslek Yüksekokulu ve atıksu geri kazanım projesi gibi yatırımlarla bölgemizin geleceğini planlıyoruz. İnşallah bu büyük projelere yeni projeler ekleyerek yolumuza devam edeceğiz’’ dedi. Başlattıkları büyük projelerin tamamlanması ve Denizli OSB’nin gelişiminin kararlılıkla sürmesi için Nisan ayında yapılacak Denizli OSB seçimlerinde yeniden aday olduğunu ifade eden Başkan Derya Baltalı, bu süreçte kendisine tam destek veren tüm üyelere teşekkür etti. Derya Baltalı, "Denizli sanayisinin gücüne güç katmak için projelerimizle yola devam ediyoruz’’ dedi.
10 Mart 2026 Salı - 13:24
Merkezefendi’de kardeşlik köprüsü kuruluyor
Denizli’de "Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin" düsturuyla hareket eden Merkezefendi Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Merkezefendi Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan bin adet gıda yardım kolisini din görevlilerine teslim etti. Denizli’de "Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin" düsturuyla hareket eden Merkezefendi Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Merkezefendi Şubesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine unutmadı. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan bin adet gıda yardım kolisini din görevlilerine teslim edildi. Merkezefendi Müftülüğü’ne bağlı Meska Evleri Camii’nde düzenlenen törene, Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Merkezefendi İlçe Müftüsü Dr. Osman Güneş ve çok sayıda din görevlisi katıldı. "Hayırsever vatandaşlarımızın emanetlerini sizlerin vasıtasıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz" Törende konuşan Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, "Bu yıl ‘Beklenen Sensin, Kardeşlerini Unutma’ şiarıyla yola çıkarak iyilik paketi faaliyetimizin üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Peygamber Efendimiz’in ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ hadis-i şerifi gereğince, hayırsever vatandaşlarımızın emanetlerini sizlerin vasıtasıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu iyilik paketlerinin hazırlanmasından dağıtım aşamasına kadar emeği geçen tüm görevlilerimize, ilçe müftümüze ve özellikle hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. "İhtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bin adet gıda kolisinin dağıtımına başlıyoruz" Merkezefendi İlçe Müftüsü Dr. Osman Güneş ise konuşmasında, "Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, din görevlilerimiz aracılığıyla hayırseverlerden toplanan bağışlarla gıda yardım kolileri hazırlıyoruz. Bu yıl da bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bin adet gıda kolisinin dağıtımına başlıyoruz. Bu hayır faaliyetine destek veren ve emeği geçen tüm hayırseverlerimize ve din görevlilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Tören, Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’nun yaptığı dua ile sona erdi. Hazırlanan yardım kolileri, din görevlileri aracılığıyla ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere teslim edildi.
01 Ekim 2025 Çarşamba - 20:13
Tarım ve hayvancılık sektörünün kalbi Denizli TARFU 2025’de atıyor
Denizli’de Türkiye’nin tarım ve hayvancılık sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan Denizli Tarım ve Hayvancılık Fuarı (TARFU), Bizim Medya Fuarcılığın çalışmalarıyla Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda başladı. Bugün düzenlenen törenle açılan fuar 5 Ekim Pazar gününe kadar ziyaretçilerini bekliyor. Denizli’de Türkiye’nin tarım ve hayvancılık sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan Denizli TARFU Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda başladı. Düzenlenen açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Üyesi Levent Çaputcu, fuarda yer alan esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Ege Bölgesinin en önemli buluşmalarından birisine ev sahipliği yapacak olan Bizim Medya Fuarcılık, dev organizasyonu Denizli TARFU, çiftçilik yapan ve hobi amacıyla torakla uğraşan tüm vatandaşları hitap edecek ürünlerle ziyaretçilerini bekliyor. 100’e aşkın firmanın katıldığı fuarda tarım ve hayvancılığa ait tüm ürünleri bulmak mümkün. Bizim Medya ve Fuarcılık tarafından düzenlenen Denizli TARFU, Türkiye’nin tarım ve hayvancılık sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan Denizli TARFU Denizli 5 Ekim Pazar gününe kadar Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda 10.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak. Organizasyonu Bizim Medya Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen fuar, sektörün önde gelen firmalarının çatısı altında toplayarak, üretici, tüketici, yatırımcı bir arada toparlıyor. Fuar süresince, en yeni tarım ve hayvancılık teknolojileri, makineler, ekipmanlar ve verimliliği artırmaya yönelik çözümler ziyaretçileri tanıtılacak. "Katma değerli üretim dünya pazarındaki rekabetimizi arttıracaktır ve verimlilikle beraber tarımımızın daha da ilerlemesi sağlanacaktır" Kırsal kalkınma için DSO olarak tarım üreticisiyle her alanda işbirliği içinde olduklarını belirten DSO Yönetim Kurulu üyesi Levent Çaputcu, "Tarım ürünlerinin sadece tarlada değil, sanayi tesislerinde katma değer kazanarak pazara sunulması hem üreticilerimizi hem de ülkemizi güçlendirmekte. Bu anlamda tarım ve sanayi arasındaki işbirliği sadece sektörlerin değil kırsal kalkınmanın ve sürdürülebilir ekonominin anahtarıdır. Ancak tarım ve hayvancılık yalnızca toprağa ve emeğe bağlı değildir. Teknolojiye, inovasyona ve sanayi ile kurulan güçlü işbirliğine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu fuarda sergilenen makinalar ve dijital tarım teknolojileri gibi yerli ekipman ürünleri bu işbirliğinin bir parçası olduğunun somut kanıtıdır. Verimli Üretim ve kalite için ve rekabet için teknoloji ve inovasyon şart. Katma değerli üretim dünya pazarındaki rekabetimizi arttıracaktır ve verimlilikle beraber tarımımızın daha da ilerlemesi sağlanacaktır. Bizler Denizli Sanayi Odası olarak bölgemizdeki kırsal kalkınmayı ve tarımsal işbirliğini önemsiyoruz ve her zaman katkıda bulunmaya da devam edeceğiz. Bu güzel buluşmaya vesile olan tüm kurumlara, Emeği geçen herkese ve Bizim Medya Fuarcılığa ve katılım sağlayan tüm firmalara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. "Tarım ile bilim bir araya gelmeli" Tarımda teknolojinin ve bilimin önemini dikkat çeken Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili yaptığı konuşmada, "Fuarlarda gördüğümüz bu teknolojilerle tarım ve hayvan üreticimiz ne kadar ulaşabilirse üretimde artış o kadar oluyor. Bizler tarımla bilimi bir araya getirmeliyiz. Böylelikle tarım daha da verimli hale gelecektir. Ürettiğimiz tarım ürünleri daha da verimli hale gelirse kalkınma o kadar bol olacaktır. Bu fuarda bu kalkınma için çok önemli. Bu fuarı düzenleyen Bizim Medya Fuarcılığa ve katılım sağlayan tüm firmalara ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. "Fuarla üretici ile teknoloji arasındaki bağı oluşturmak için bir köprü görevi görmekte" Üretici ve teknoloji arasındaki bağı oluşturmak için tarım fuarlarının önemli olduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, "Bu fuar Denizli’mizin tarım ve hayvancılık üretimi için çok önemli. Fuarla üretici ile teknoloji arasındaki bağı oluşturmak için bir köprü görevi görmekte. Teknolojiye ilgi duyan ve yeniliğe ayak uydurmak isteyen emekçi kardeşlerimiz fuarlarda kendilerine en iyi şekilde fayda sağlayacak teknolojileri ulaşmakta. Denizli’de Bizim Medya Fuarcılık tarafından böyle bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı gururluyuz. Çünkü Ege Bölgesinde İzmir’den sonra en büyük fuar etkinliği Denizli’de gerçekleşmekte. Vatandaşlar fuarlarda ihtiyaç duydukları tüm ürünleri aynı alanda bulma fırsatı sağlamakta. Bu fuarı Denizlili tarım ve hayvancılık üreticileriyle bir araya getiren Bizim Medya Fuarcılığa ve katkı sunan tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.
01 Ekim 2025 Çarşamba - 12:54
Atıl arsaya okul yaptırmak isteyen muhtar 618 hissedarın peşine düştü
Denizli’de 38 yıl önce yapılan imar düzenlemesiyle birlikte okul alanı olarak ayrılan 3 bin 128 metre karelik arsanın ayrılma sebebine hizmet etmesini sağlamak amacıyla 618 hissedarını bulmaya çalışan Dokuzkavaklar Mahalle Muhtarı İlyas Yolcu, "Mahallemizde yaklaşık 40 yıldır bekleyen bu atıl durumda olan arsamızın hisse sahibi çok söz sahibi yok. Biz ise eğitim yuvası olduktan sonra buradan yetişecek olan öğrencilerimizin de bölgemize, şehrimize, Türkiye’mize, dünyamıza faydası olsun" dedi. Denizli’nin Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi 3181 ada 1 parsel üzerinde bulunan arsa 38 yıl Dokuzkavaklar Mahallesinde yapılan imar çalışmasında okul alanı olarak ayrıldı. 618 kişinin hissesinin bulunduğu arsaya mahalledeki okul sayısının yetersiz olması sebebiyle yeni okul yapılmasını isteyen Dokuzkavaklar Mahalle Muhtarı İlyas Yolcu çalışmalara başladı. Muhtar ilk olarak arsanın ayrılma amacına hizmet etmesini sağlamak amacıyla 618 kişiden oluşan hissedarların peşine düştü. 45 santimetrekare ile 111 metrekare arasında hisseleri değişen 618 kişiden hisseleri toparlamak istiyor. Dokuzkavaklar Mahallesi’nde okul sayısının yetersiz olduğu için öğrencilerin servislerle başka okullara gittiğini belirten Dokuzkavaklar Mahalle Muhtarı İlyas Yolcu ,"Mahallemizin eğitim ile ilgili artan nüfus ile beraber eğitim alanımız ihtiyaç duruma düştü. 1987 yıllarında o günün şartlarında belirlenmiş ve her geçen gün hissedarımız artıyor. Hissedar sayımız yaklaşık 600 kişi. Her geçen gün ortaokul alanı olarak düşündüğümüz arsanın hissedarı artıyor. Bu arsada vatandaşlarımız 1 metrekare, 5 metrekare gibi hisseleri var. Bu parça hisseler onların üzerine bir yük. Buradaki hisse sebebiyle vergi borçları birikiyor. Bu da hissedarlar için bir yük. Hissedarlarımızın üstündeki bu yükü alıp hem burada çocuklarımıza, mahallemize, bölgemize eğitim yuvasına dönüşmesini sağlamak için çalışıyoruz. Önce gönüllüğe tabi yani hissedarlarımızın üzerlerindeki hisseleri bize vermeleri durumunda bizlerde gerekli kurum ve kuruluşlara dilekçe haline getirip gerekli çalışmaları yapacağız" dedi. "Bu alanın otluk, çöplük ve moloz atıklarından kurtarıp eğitim yuvası olmasını istiyoruz" 38 yıldır boş ve atıl durumda arsanın hissedarlarının genellikle ilçelerde ve yurtdışında olduğunu ifade eden Muhtar Yolcu, "Bu arsanın okul alanı olarak belirlenmesi bugün itibariyle 40 yıl olmuş. Bu arsamızın boş durumda 40 yıl daha böyle geçirmesini istemiyoruz. Vatandaşlarımızın da talebi bu yönde. Burada tabi söz sahibi biz değil hissedarlar. Hisse sahipleri eğer ‘Kardeşim biz buradaki yerimizi bağışlayalım, eğitim yuvası olsun’ derlerse inşallah en kısa zamanda çalışmaların başlanıp mahallemize eğitim yuvası kazandırmış olacağız. Yaklaşık mahalle olarak nüfusumuz 20 bine ulaştı. Bu mahallemize artık ortaokul şart oldu. Böyle bir alanımızın da mahallemizin merkezi noktasında olması bizleri sevindiriyor. Bu alanın otluk, çöplük ve moloz atıklarından kurtarıp eğitim yuvası olduğu günleri görmek istiyoruz. Mahallemizde yaklaşık 40 yıldır bekleyen bu atıl durumda olan arsamızın hisse sahibi çok söz sahibi yok. Biz ise eğitim yuvası olduktan sonra buradan yetişecek olan öğrencilerimizin de bölgemize, şehrimize, Türkiye’mize, dünyamıza faydası olsun. Genellikle bu hissedarlarımızı çoğu Tavas, Acıpayam, Çal ilçeleri ve farklı noktalarda bağlı. Yaklaşık 80-100 kişi ise yurt dışı bağlantılı. Yurt dışında olan kardeşlerimize ise Türkiye’ye izine geldiğinizde 1 günün sadece 1 saatini ayırıp üzerinizdeki olan yükü alıp burada eğitim yuvası olmasını sağlamak" şeklinde konuştu. "750’ye aşkın öğrencimiz okul için farklı mahallelere gidiyor" Dokuzkavaklar Mahallesi 3181 ada 1 parselde yer alan arsa üzerine okul yapılabilmesi için hissedarlardan destek olmalarını isteyen Muhtar Yolcu, "Vatandaşımız, hisse sahiplerimiz, ebeveynler kısacası hepimiz el ele verip mahallemizde ortaokulun olmasını sağlayalım. Buradan hissedarlarımız bu çağrıyı alıp gerekeni yapacağını düşünüyorum ve teşekkür ediyorum. Bu arsamız 40 yıl daha beklemesin eğitim yuvası olsun. Şuanda yaklaşık 750’ye aşkın öğrencimiz okul için farklı mahallelere gitmek durumunda. Bizim de burada isteğimiz orta ve dar gelirli aileleri zor durumda bırakmadan kendi mahallerindeki okula varmaları çünkü diğer mahalleye giden öğrenciler için servis giderleri bulunuyor. Bu sıkıntıların giderilmesi mahallemize yeni eğitim yuvası oluşması için hissedarlardan destek bekliyorum" ifadelerini kullandı.
01 Ekim 2025 Çarşamba - 10:42
Son teknolojiyle donatılmış toplumsal olaylara müdahale aracı Denizli’de göreve başladı
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü araç envanterine, toplumsal olaylara müdahalede kullanmak amacıyla bir adet ses yayın aracı eklendi. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güveninin korunmasında katkı sunması amacıyla en envanterine yeni araç ekledi. Denizli’nin güvenliğini tehdit edebilecek bir toplumsal olaylarda kalabalıkları yönlendirmek, sesli anons yapmak ve suç unsurlarını kayıt altına almak amacıyla bir adet ses yayın ve görüntü kayıt aracı eklendi. Son sistem teknolojiyle donanımlı ses yayın ve görüntü kayıt aracı, 4 yön sabit, 1 hareketli olmak üzere toplam 5 kamera sistemi ve7 hoparlör ile güçlü ses sistemiyle Denizli’nin güvenliğine sağlamaya katkı sağlayacak.
01 Ekim 2025 Çarşamba - 10:37
10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 9 kişi yakalandı
Denizli’de aralarında hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti, cinsel istismar, kasten öldürme ve nitelikli dolandırıcılık gibi suçlardan 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 9 şüpheli operasyonlarla yakalandı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipleri, 18 - 30 Eylül 2025 tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik kapsamlı bir operasyonlar düzenledi. Polis ekipleri aranma kaydı bulunan şüphelilerin yakalanmasına yönelik başlattığı titiz çalışma neticesinde hırsızlık suçundan 51 yıl 4 ay, yağma suçundan 16 yıl, uyuşturucu madde ticaretinden 15 yıl 11 ay, çocuğun nitelikli istismarı suçundan 14 yıl, kasten öldürme suçundan 12 yıl 6 ay ve çocuğun cinsel istismarından 16 yıl 8 ay, çocuğun nitelikli cinsel istismarından 14 yıl, dolandırıcılık suçundan 10 yıl 3 ay, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 6 yıl, çocuğun cinsel istismarı suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 9 aranan şahıs yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından yakalanan 9 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
01 Ekim 2025 Çarşamba - 10:13
Vekil Ün ’Vicdan’ gemisiyle Gazze yolculuğuna çıktı
Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, İsrail tarafından zulme uğrayan Filistinlilere destek olmak amacıyla, İtalya’dan hareket eden Vicdan Gemisiyle Gazze yoluna çıktı. Milletvekili Ün, Gazze için yola çıktığını, "Dualarınız ve dualarımız sayesinde nihayet Vicdan Gemisi ile ben de Gazze yolundayım. Hepinizin dua ve desteklerini bekliyorum" ifadeleriyle duyurdu. İsrail tarafından zulme uğrayan Filistinli insanlara için destek olmak amacıyla Gazze’ye gitmek için uzun uğraşlar veren Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, İtalya’dan Gazze için hareket eden Vicdan Gemisiyle yola çıktı. Gazze’ye ulaşabilecek ve zulme uğrayan Filistinlilere yardımcı olabileceği için çok mutlu olduğunu belirten Milletvekili Sema Silkin Ün, yaptığı açıklamada, " Olmayı çok istediğim yerdeyim, Gazze yolundayım. Maalesef 1 - 15 Eylül tarihlerinde Tunus’taydım. Küresel Sumud Filosuna dahil olmak için büyük bir umutla bekliyorduk ama maalesef oradan gemilere dahil olmamız mümkün olmadı. Çok büyük bir hüzünle Türkiye’ye döndükten sonra Gazze’ye nasıl gidebilirim diye çok düşündüm ve çok girişimlerde bulundum. En sonunda bugün İtalya’dan Gazze için hareket edecek olan vicdan gemisine dahil olabildim. Bu süreçte bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizim için yapılan dualar kabul oldu. Şuanda özgürlük koalisyonuyla birlikte Gazze için yol alacağız. Gazze’nin onurunu taşıyan vicdanını taşıyan Vicdan Gemisiyle Gazze için yola çıkacağız. Bu süreçte dua eder vatandaşlardan da dua bekleriz. Bu kutlu seferin sizin desteğinize ihtiyacı var" dedi.
01 Ekim 2025 Çarşamba - 09:52
Kanserin sessiz ilerleyişini taramalarla durdurun
Meme Kanseri Farkındalık Ayında erken tanının hayati rolüne dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Tekin, "Kanserin sessiz ilerleyişini taramalarla durdurmak mümkün. Bu ay, kadınların sağlığını korumak adına atılacak adımların dönüm noktası olabilir" dedi. Denizli Özel Egekent Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Tekin, Meme Kanseri Farkındalık Ayında erken teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında önemli bilgiler verdi. Ekim ayının dünya genelinde Meme Kanseri Farkındalık Ayı olarak kutlandığını ve bu dönemde erken tanının öneminin bir kez daha masaya yatırıldığını belirten Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Tekin, "Her yıl milyonlarca kadını etkileyen meme kanseri, erken evrede tespit edildiğinde tedavi başarı oranını yüzde 90’ın üzerine çıkarıyor. Düzenli mamografi taramaları ve kendi kendine muayene gibi basit yöntemlerle hastalığın erken teşhisinin mümkün olabiliyor. Erken tanı, meme kanserinde hayatta kalma şansını dramatik bir şekilde artırır" diyerek, kadınların farkındalık etkinliklerine katılımını teşvik etti. Farkındalık ayında yapılan ücretsiz tarama kampanyalarının önemine dikkat çeken Op. Dr. Mustafa Tekin, "Erken tanının faydaları, istatistiklerle de destekleniyor. Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, meme kanseri vakalarının yüzde 40’ı erken evrede yakalandığında tam iyileşme sağlanabiliyor. Ancak geç teşhislerde tedavi süreci zorlaşıyor ve metastaz riski artıyor. Kadınlar 40 yaşından itibaren yıllık mamografi yaptırmalı. Bu kanserin sessiz ilerleyişini durdurmanın en etkili yolu. Meme kanseriyle mücadelede erken tanı, bireysel ve toplumsal bir sorumluluk haline geliyor. Farkındalık ayı etkinlikleri, seminerler ve sosyal medya kampanyalarıyla bu mesajı yaymayı amaçlıyor. Erken tanı sayesinde birçok hayat kurtulabilir, lütfen ihmal etmeyin. Bu ay, kadınların sağlığını korumak adına atılacak adımların dönüm noktası olabilir" ifadeleriyle herkesi düzenli kontroller için harekete geçmeye çağırdı.
30 Eylül 2025 Salı - 17:00
Sakin Şehir Çameli Turizm Yol Haritası Çalıştayı gerçekleştirildi
Çameli Belediyesi ev sahipliğinde Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) iş birliği ile Çameli Hayri Dev Kültür Merkezi’nde Sakin Şehir Çameli Turizm Yol Haritası Çalıştayı düzenlendi. Çameli’nin tanıtım, pazarlama, markalaşma, yöresel ürünlerin pazarlanması, ulaşım-seyahat-altyapı, turizm ürünü oluşturma/geliştirme, kültür, gastro, agro ve alışveriş turizmi, doğa/eko, yayla, kırsal, kamp ve karavan turizmi, kış-yürüyüş-dağcılık-bisiklet-hava sporları ve spor turizmi gibi konularda uygulanabilir ve gerçekçi çözüm önerileri geliştirmek amacı ile yapılan ‘Sakin Şehir Çameli Turizm Yol Haritası Çalıştayı’ Çameli Belediyesi ev sahipliğinde Çameli Hayri Dev Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüdaverdi Otaklı, yaptığı konuşmada; "Bugün burada, ilçemiz Çameli’nin kırsal turizm potansiyelini değerlendirmek ve geleceğe dönük adımları konuşmak üzere bir araya geldik. Çameli, doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve sakin yaşamıyla kırsal turizm açısından ülkemizin en avantajlı bölgelerinden biri olma yolunda hızla ilerlemektedir. Son 20 yılda ilçemiz, şehirleşme, kalkınma ve özellikle turizm altyapısı anlamında önemli gelişmeler kaydetmiştir. Bu süreçte Çameli Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Arslan’ın özverili çalışmaları ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği büyük rol oynamıştır. Artık Çameli’de turizmi konuşur, planlar ve yön verir hale geldik. Gastronomi, doğa turizmi ve kırsal turizm başta olmak üzere birçok alanda ciddi bir potansiyele sahibiz. Düzenlenen bu çalıştay, ilçemizin turizm vizyonuna katkı sunmuş, değerli fikirlerin ortaya çıkmasına vesile olmuştur. Gördüğümüz ışık bize gösteriyor ki, Çameli turizmden ekonomik fayda sağlayacak; halkımız için yeni gelir kapıları ve istihdam imkanları doğacaktır. İnanıyorum ki, bu çalışmalar kısa vadede somut sonuçlar doğuracak ve önümüzdeki yıllarda Çameli, kırsal turizmin örnek gösterilen merkezlerinden biri olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, çalıştayımıza katkı sunan herkese teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum." "Belediye olarak her türlü yatırımın önünü açmaya hazırız. Bu çalıştay da bizim için bir yol haritası olacak." Çameli’nin doğal güzellikleri ön plana çıkmaya başladığını belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı konuşmada, "2014 yılında göreve geldiğimizde Çameli için iki ana hedef belirledik: Tarım ve turizm. Bugün geldiğimiz noktada, bu iki alanda da önemli mesafeler kat ettik. Çameli, pandemi süreciyle birlikte doğal yapısı, yayla iklimi ve sakin yaşamıyla daha fazla ilgi görmeye başladı. Bu da ilçemizi turizm açısından cazip bir merkez haline getirdi. Fethiye’ye yakın konumumuz, 1300 rakımlı temiz havası ve özgün kültürümüzle artık turizmden gelir elde eden bir ilçe olduk. Taş Konaklar gibi projelerle başladığımız bu yolculukta, artık birçok küçük aile işletmesi turizmle kalkınmaya başladı. Sakin Şehir (Cittaslow) unvanını alarak da uluslararası bir kimlik kazandık. Yamaç paraşütü, yayla turizmi, gastronomi ve doğa sporları gibi birçok alanda öne çıkıyoruz. Ancak daha fazla yatak kapasitesine, yeni işletmelere ihtiyacımız var. Belediye olarak her türlü yatırımın önünü açmaya hazırız. Bu çalıştay da bizim için bir yol haritası olacak. Katkı sunan herkese teşekkür ediyor, turizmde Çameli’nin geleceğine inandığımı belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı. "Çameli Meslek Yüksekokulu’nda öğrenci sayısının artması ve gelecekte turizmle ilgili yeni bölümlerin açılması yönünde çalışmalarımız olacak." Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör yaptığı konuşmada, "Çameli, doğası, kültürel zenginliği ve son dönemde kazandığı Sakin Şehir unvanıyla Denizli’nin parlayan değerlerinden biridir. Yıllardır yakından takip ettiğim ve birçok kez ziyaret ettiğim bu güzel ilçenin geldiği noktadan gurur duyuyorum. Yapılan yatırımlar ve projeler, ilçeyi sadece tarımda değil, turizmde de ön plana çıkarıyor. Taş Konaklar gibi projelerle turizm altyapısı güçlendirilmiş, yaylacılık ve gastronomi gibi alanlarda ciddi potansiyel oluşmuştur. Bu gelişmelerin artarak devam edeceğine inanıyorum. Üniversite olarak biz de üzerimize düşeni yapacağız. Özellikle Çameli Meslek Yüksekokulu’nda öğrenci sayısının artması ve gelecekte turizmle ilgili yeni bölümlerin açılması yönünde çalışmalarımız olacak. İlçedeki öğrencilere sahip çıkmak da hepimizin görevi. Çameli halkının misafirperverliğine güvenimiz tam. Yaylacılıkta da Çameli’nin Türkiye’nin öncü yerlerinden biri haline geldiğini görüyoruz. Bu nedenle ilçeye olan ilginin her geçen gün arttığını söyleyebilirim. Üniversite olarak akademik ve sosyal katkılarımız sürecek. Bu çalıştayın da Çameli’nin turizm geleceğine ışık tutacağına inanıyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. "Çameli’nin ‘En İyi Turizm Köyü’ yarışmasına başvuru yapılması için hazırlıklar başladı" Programın devamında Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Bertan, çalıştay için yaptığı bilgilendirme konuşmasında, ilçe turizminin gelişmesi için somut, ölçülebilir hedefler konulması gerektiğini vurguladı. Prof. Dr. Bertan, 2024 yılı verilerine göre Denizli’ye 2 milyon 49 bin turistin geldiğini, ancak sadece %32’sinin konakladığını belirtti. Çameli’de ise bu yıl 1.139 kişinin konakladığını, bunların büyük çoğunluğunun yerli turistlerden oluştuğunu ifade etti. İlçede ortalama kalış süresinin 2 gece olduğuna dikkat çeken Bertan, bu sürenin Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu ve ilçenin potansiyelini gösterdiğini dile getirdi. 2026 yılı için konulan hedeflerden biri de ilçeye en az 16 bin 500 turist çekmek ve ortalama konaklama süresini 3 geceye çıkarmak. Bertan, bu hedefin altyapı, insan kaynağı, dijitalleşme ve kültürel değerlerin tanıtımıyla desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Prof. Dr. Bertan ayrıca, Çameli’nin "Sakin Şehir (Cittaslow)" unvanının, uluslararası tanıtımda çok önemli bir rol oynayacağını belirterek, bu çerçevede "En İyi Turizm Köyü" yarışmasına başvuru yapılması için hazırlıkların başladığını açıkladı. Elmalı Mahallesi için yeryüzü pazarı ve gastronomi turizmi gibi projeler üzerinde çalışıldığını söyledi. Katılımcılara seslenen Bertan, çalıştayda tartışılacak önerilerin soyut temennilerden ziyade, uygulanabilir ve ölçülebilir olmasına özen gösterilmesini istedi. "Tanıtım yapılmalı" gibi genel önerilerin yerine, hedef rakamlar, proje adımları ve takvim içeren fikirlerin daha anlamlı olacağını vurguladı. Konuşmasında ayrıca, Pamukkale Üniversitesi tarafından geliştirilen mobil sesli turizm rehberi ve Denizli yöresel mutfağı envanteri gibi dijital projelerden bahseden Bertan, Çameli’nin bu projelerde özel bir yer edindiğini belirtti. Konuşmaların ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör’e teşekkür belgesi takdiminde bulundu. Toplu fotoğraf çekiminin ardından çalıştay çalışma gruplarının sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirdiği öğleden önce öğleden sonraki oturumları ile devam etti.
30 Eylül 2025 Salı - 15:37
Teslim Abdal Sultan Türbesi tepkilerin ardından temizlendi
Denizli’de 4. Murat döneminde yaşamış ve Yeniçeri Ocağının halife babası olarak bilinen Teslim Abdal Sultan Türbesinin aylardır bakım yapılmayan çevresi, gelen tepkilerin ardından Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Pamukkale sınırları içindeki Cankurtaran Mahallesi’nde bulunan Teslim Abdal Türbesi, aynı zamanda "Ceddin deden, neslin baban; hep kahraman Türk milleti" sözleriyle bilinen ünlü Mehter Marşı’nın yazarı olduğu rivayet edilen Teslim Abdal Sultan’a ait olması sebebiyle büyük bir manevi öneme sahip. Hacı Bektaş-ı Veli dervişlerinden olan Teslim Abdal Sultan’ın 1638 yılındaki Bağdat kuşatmasına bile katıldığı rivayet ediliyor. Dua etmek ve manevi huzura ermek isteyenlerin durak noktası olan Teslim Abdal Türbesinin çatısı neredeyse göçme aşamasına gelmesi ve duvarlarında da derin çatlaklar oluşması ziyaretçiler tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından tescillenmiş olmasına rağmen sıvaları dökülmeye başlayan türbe ve içerisinde bulunduğu Çukurköy Höyüğünün otların arasında kalması ve yollarının neredeyse kapanacak hale gelmesi tepkilere yol açtı. Yerel ve ulusal basında yer alan haberlerin ardından geçtiğimiz günlerde Teslim Abdal Türbesi’ni ziyaret ederek, bakımsız kalan çevre için gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü veren Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, bu sözünü kısa sürede yerine getirdi. Pamukkale Belediyesi ekipleri, türbenin çevresinde detaylı bir peyzaj düzenlemesi ve genel temizlik çalışması yaparak mekanı ziyaretçilere yakışır, manevi atmosferine uygun bir hale getirdi. Bu çalışma ile tarihi şahsiyetin anısı yaşatılırken, bölgenin kültürel turizmine de katkı sağlanması hedefleniyor.
30 Eylül 2025 Salı - 13:57
Tarım ve hayvancılık sektörünün buluşma noktası TARFU Denizli 2025 için geri sayım başladı
Denizli’de Türkiye’nin tarım ve hayvancılık sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan 1-5 Ekim 2025 tarihleri arasında Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda düzenlenecek TARFU Denizli Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışı için hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 1 Ekim 2025 tarihinde saat 10.00’da açılacak olan fuar ziyaretçilerini bekliyor. Denizli’de Türkiye’nin tarım ve hayvancılık sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan ve 1-5 Ekim 2025 tarihleri arasında Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda düzenlenecek TARFU Denizli Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışına saatler kaldı. Ege Bölgesinin en önemli buluşmalarından birisine ev sahipliği yapacak olan Bizim Medya Fuarcılık, dev organizasyon öncesi fuar alanında çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. 100’e aşkın firmanın katılacağı fuarda yoğun bir ziyaretçinin katılması bekleniyor. Bizim Medya ve Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan TARFU Denizli Tarım ve Hayvancılık Fuarı 1-5 Ekim 2025’te kapılarını açıyor. Türkiye’nin tarım ve hayvancılık sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan TARFU Denizli Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 1-5 Ekim 2025 tarihleri arasında Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda 10.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak. Organizasyonu Bizim Medya Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek fuar, sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak üretici, tüketici, yatırımcı ve profesyonelleri buluşturmayı amaçlıyor. Fuar süresince, en yeni tarım ve hayvancılık teknolojileri, makineler, ekipmanlar ve verimliliği artırmaya yönelik çözümler ziyaretçileri tanıtılacak. Denizli ve çevre illerdeki kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerinin katkılarıyla gerçekleşecek fuar, bölgenin potansiyelini görünür kılarak iş birliklerinin gelişmesine zemin hazırlanacağını, yerel ve ulusal düzeydeki paydaşların buluşması, sektörde yeni iş fırsatlarının ve ortak projelerin önünü açılacağını belirtildi. "Herkesi 1-5 Ekim’de Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda düzenlenecek TARFU Denizli Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı bekliyoruz" Güçlü bir organizasyona imza atacaklarını ve herkese 1-5 Ekim Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda düzenlenecek TARFU Denizli Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı beklediklerini dile getiren Bizim Medya ve Fuarcılık Genel Müdürü Eylem Karasümen, "1-5 Ekim’de Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda başlayacak olan tarım fuarımızın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 100’e aşkın firmanın katıldığı fuarda yüksek bir ziyaretçi katılımı bekliyoruz. Güçlü bir organizasyona imza atacağız. Biliyorsunuz ki Ege bölgesi ve Denizli tarımda en önemli alanlardan birisi. Bu fuarla birlikte çiftçilerimizi hem de tarım sektörünün öncü firmalarını bir araya getirmekten çok büyük bir mutluluk duyacağız. Bu fuarda traktörlerden, tarım aletlerine, yeni nesil teknolojilerden sürdürülebilir teknolojilere kadar geniş bir yelpaze ile ziyaretçilere buluşturacağız. Herkesi 1-5 Ekim’de EGS Fuar Alanında yapılacak Tarım Fuarına bekliyoruz" dedi.
30 Eylül 2025 Salı - 11:46
150 bin liralık fotoğraf makinesini kargodan dolandırıcılar aldı
Denizli’de satışa çıkardığı 150 bin TL değerindeki fotoğraf makinesini, İstanbul’daki arkadaşına göndermek üzere kargoya vererek, eve teslim edilmesi isteyen kişi, kargonun şubeye gelen başka bir kişi tarafından alınmasıyla şok yaşadı. Mağdur hem kargo firması hem de fotoğraf makinesini alan şahıstan şikayetçi oldu.
30 Eylül 2025 Salı - 10:50
Beyağaç’ın güzellikleri Sandras Dağı Bisiklet, Kültür ve Doğa Şenliğiyle keşfedildi
Denzili’de üçüncüsü düzenlenen Beyağaç Sandras Bisiklet Kültür ve Doğa Şenliği’nde pedallar Beyağaç’ın güzelliklerini keşfetmek için döndü. Beyağaç Belediyesi’nce Beyağaç’ın kültürünü ve doğal güzelliklerini dünyaya duyurmak amacıyla düzenlenen Sandras Bisiklet, Kültür ve Doğa Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında Topuklu Yaylası, Kartal Gölü, Anıt Orman, Sandras Dağı Zirvesi ve Kayaca Fosil Ormanı gibi doğal güzelliklere düzenlenen bisiklet turlarında katılımcılar keyifli anlar yaşandı. Pedalların her döndüğünde farklı bir güzellik ile karşılaşan katılımcılar Sandras dağının güzelliklerine hayran kaldı. Beyağaç’ın turizm alanı olması ve doğal güzelliklerinin tanıtılması için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyleyen Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, "Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Beyağaç Sandras Bisiklet, Kültür ve Doğa Şenliğimizin dağdaki etaplarını tamamladık. İkinci etabı olan Beyağaç’ın ve Tavas’ın mahallerine olan etabımızı da gerçekleştirdik. Doğayla iç içe, eşsiz güzelliklerimiz eşliğinde pedallar döndü, yüzler güldü. Topuklu Yaylası’ndan Kartal Gölü’ne, Sandras Zirvesi’nden Kayaca Fosil Ormanı’na kadar Beyağaç’ın doğal zenginliklerini hep birlikte keşfettik. Katılım sağlayan tüm bisiklet severlere, emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza ve destek veren herkese gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.
30 Eylül 2025 Salı - 10:22
Sonbaharın kuruttuğu ciltler için pratik nemlendirme tüyoları
Denizli Özel Egekent Hastanesi Cildiye Uzmanı Dr. Osman Aydın, sonbahar rüzgarlarıyla kuruyan hassas ciltler için pratik nemlendirme tüyoları vererek, "Mevsim başlarında dermatoloğa danışmak, kuruluk kaynaklı alerji ve döküntü riskini azaltır" dedi. Havaların soğuyup nem oranının düşmesiyle birlikte ciltte gerginlik, pullanma ve kaşıntı şikayetlerinin arttığına dikkat çeken Cildiye Uzmanı Dr. Osman Aydın, "Sonbahar aylarında cilt bariyerinin korunması, kışa daha sağlıklı bir ciltle girmek için en önemli adım. Özellikle hassas ciltlerde mevsim geçişi sorunları, uygun bakım yapılmadığında uzun süreli tahrişlere yol açabiliyor" dedi. Hassas ciltler için pratik nemlendirme önerilerini paylaşan Dr. Osman Aydın, "Cildi kurutmayan, pH dengeli temizleyiciler kullanın. Hyalüronik asit içeren serumlarla cildin su tutma kapasitesini artırabilirsiniz. Yağ ve su bazlı nemlendiricileri katmanlama yöntemiyle uygulamak, cildin nemini gün boyu kilitler. Haftada bir kez nem maskesi yapmak da cilt bariyerini güçlendirecektir" diye konuştu. Profesyonel destek alın Rutin bakımın yanı sıra cilt tipine uygun profesyonel destek almak gerektiğini vurgulayan Dr. Osman Aydın, şu tavsiyelerde bulundu: "Günde en az 2 litre su tüketimi ve nemlendirici krem seçerken içerik listesindeki seramid, gliserin, yağ asidi türevlerine dikkat etmek son derece önemli. Rutin bakımın yanı sıra cilt tipine uygun profesyonel destek almak gerekebilir. Mevsim başlarında dermatoloğa danışmak, kuruluk kaynaklı alerji ve döküntü riskini azaltır"
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder